AZ AVENTURINT VÁLASZTOTTAM!

Mit gondolsz, miért tetszik most legjobban az aventurin?

Mentés

Mentés

LEHET, HOGY NEM ÉN VÁLASZTOTTAM,
HANEM AZ AVENTURIN VÁLASZTOTT ENGEM?

Az aventurin vonzza a gazdagságot és segít új lehetőségekké alakítani az előnytelen helyzeteket is. Ha az aventurin követ használod, a szemed kiélesedik a hasznot ígérő piacra.

Az aventurin a szerencsejátékosok köve, jó szerencsét hoz és pókerarchoz szükséges nyugalmat ajándékoz.

Ha az aventurint választottad akkor lehet, hogy pénzügyekben bátorságra és vakmerőségre van szükséged.

Persze nem azért, hogy meggondolatlanul játssz, hanem azért, hogy a lehetőségek kihasználásának érdekében képessé válj kockára tenni azt, aminek az elvesztését még megengedheted magadnak.

aventurin kristalygyogyitas.hu

MIT TESZ ÉRTED AZ AVENTURIN?

Ha valóban spontán, első megérzésre választottad az aventurint, készülj fel, mert a szerencse nem kerül el!

Az aventurin ősidők óta a jószerencse köve. Mivel ezt választottad, itt az ideje, hogy szerencsét próbálj!

Nem, ne rohanj azonnal a lottózóba! Az aventurin segít észrevenni a lehetőségeket, mert az élet tartogat valamit az  számodra.

Az aventurin teljesen új körülményeket és elképzeléseket hozhat neked, vagy más szemszögből mutatja meg mindazt, ami eddig is a szemed előtt volt.

SEGÍT A FOGYÓKÚRÁBAN!

Mivel az aventurint választottad, valószínűleg foglalkoztat a fogyókúra kérdése. Nyugodtan használd, mert serkenti a zsír anyagcserét, nyugtatja a szívet, feledteti a gondokat.

Használd karkötőként, amelyben az aventurinon kívül más olyan kövek is vannak, amelyek a fogyókúrára hatnak.
Folyamatosan használva segíti a fogyást, salaktalanítást, csökkenti a folyadékraktározást.
Segíti a kitartásodat és erősíti az akaratod. Elősegíti a blokádok minden fajtájának leépítését a testedben és a lélekben egyaránt.

Segíti az anyagcsere folyamatait, gátolja a tápanyag felvételt. Kiváló éhségérzet csillapító hatású, hatással van a pajzsmirigy működésére. Kiváló hatású a vércukorszint normalizálására, méreganyagok kiválasztására. Jó irányba befolyásolja a negativitást is.

Mentés

Az aventurin nyitottá tesz a természet gyógyító, harmonizáló erőire,
érzelmi gyógyuláshoz és kiegyensúlyozottsághoz vezet.

Derűt, higgadtságot és belső nyugalmat kölcsönöz.

Összeköt téged a természet gyógyító erőivel, segít, hogy felvedd belső harmóniáját, s megnyitja lelked a látható jelenségek mögött működő finom energiák számára.

Mivel az aventurint választottad, közel áll hozzád a természettel való gyógyulás, gyógyítás. Arra ösztönöz, hogy fejleszd magad, tanulj és alkalmazd a természet adta kincseket életed minden területén.

Ha az aventurint a zöldben tett séta közben magadnál tartod, segítségével mélyebben magadba szívhatod az erdők, mezők és a Föld gyógyító erőit, s könnyebben feloldhatod magadban a mindennapok alatt keletkezett stresszt.

Jól tudod Te is, hogy a stressz okozta belső feszültség különböző tünetek, betegségek megjelenéséhez vezet. A betegséget azonban nem legyőzni kell, nem harcolni ellene, hanem megérteni azt, hogy miért alakult ki.

Abban a pillanatban, amikor megérted, hogy honnan jött a tünet, mi alakította ki benned, akkor azt is tudni fogod, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy a valódi okot megszüntesd. Ennek következtében a természetes gyógyulási folyamat azonnal beindul. Csak így juthatsz el a teljes gyógyuláshoz!

Ha ismered az egyes tünetek lelki hátterét, többé nem esel bele abba a hibába, hogy stresszeld magad olyan dolgok miatt, amik téged megbetegítenek. Gondolataid erejével és a kristályok segítségével vissza tudod állítani az egészségedhez szükséges egyensúlyt!

Ha szeretnéd mélységében is elsajátítani a kristályokkal való gyógyítás és a kristályprogramozás fortélyait, szeretettel várunk Kristályterápiák online (személyes részvételt nem igényel) tanfolyamunkon. Bővebb információ IDE KATTINTVA

A sértődött lélek jajkiáltása! kristalygyogyitas.hu

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus 3 modul
most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A “Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla.

Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Ha hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, de mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását, akkor valószínűleg kevés az információd arról, hogy mire figyelj. Ha hallottál már a a programozott kristályról, sőt vettél is már ilyet, de neked mégsem működik, akkor itt a helyed! A kristályok használatával hamar rájössz arra, hogy elengedhetetlen a hozzá tartozó információ megismerése.

A kristályok, kövek akkor működnek igazán, ha kihasználod működésük alapelveit, amikor Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Hogy miért mutatnám meg mindezt neked?

Mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit, hiszen mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él!

Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hiszen tapasztalom, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható.

Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a kristályok, kövek, ásványok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezért hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

Tovább….