A LAZURITOT VÁLASZTOTTAM!

Mit gondolsz, miért tetszik a lazurit?

Mentés

Mentés

ÉN VÁLASZTOTTAM A LAZURITOT,

VAGY A LAZURIT VÁLASZTOTT ENGEM?

Lazurit, lápisz lazuli vagy más néven lazúrkő egy gyönyörű kék kő, ami hatalmas erővel rendelkezik. A lazuritot őseink a királyi vérrel és Ízisz istennővel hozták összefüggésbe és az istenek védelme alatt állt aki használta.

A lazuritot régen a hűség varázskövének tekintették és a szerelmesek a köztük lévő kötelék megerősítésére használták.

A lazurit segítségével magabiztosan és méltósággal tudod kifejezni magad. Segíti a szeretetteli, gondoskodó és támogató gondolatokat.

A lazurit fokozza a méltóság és az egyenrangúság érzését és elősegíti a valódi kommunikációt. Jótékony hatással van bizonyos okkult képességekre így ráhangol téged a társ igényeire és érzéseire.

A lazurit általában a békét és a fizikai, mentális, emocionális és spirituális szinteket egyesítő szeretetet közvetíti.

lazurit kristalygyogyitas.hu

A lazurit ( lapis lazuli, lazúrkő ) erősíti a szellemedet, elősegíti a meditációt és a magadba tekintést. Feloldja a korlátozó gondolkodási mintáidat, tiszteletre tanít önmagaddal és másokkal szemben.

A lazurit elmélyíti saját belső megérzéseidbe és a rejtett érzelmeidbe vetett bizalmadat, harmóniát visz az emberekkel való kapcsolataidba.

Ez a gyönyörű, királykék alapon fénypontokként aranyló piritzárványokkal pettyezett lazúrkő a csillagos éjszakai égboltra emlékezteti az embert.
A lélekben a kozmoszban való védettség érzését érezheted vele, ami fogékonnyá tesz a csillagok fénylő sugárzására és üzenetére.

Számos kultúra tisztelte szentként a lazuritot, az Ég követét, amely az embereknek bölcsességet nyújt.

lazurit marokkő kristalygyogyitas.hu

Mentés

A LAZURIT HATÁSA A SZELLEMRE

A lazurit a szellemedet befelé irányítja, erősít, és elvezet az igazság felismeréséig.

Segítségével igazabbá és egyenesebbé válsz, őszinte leszel önmagaddal és másokkal szemben. Átlátszatlan kőként elősegíti szellemi felismeréseid gyakorlati megvalósítását is.

A lazúrkő szellemed mélyebb rétegeibe vezet el, ahonnan az intuitív bölcsesség és megértés árad, ahol szert tehetsz a magasabb vezetésbe vetett bizalomra.
A lazurit abban is segítségedre van, hogy feloldjad azokat gondolkodási mintákat, amelyek elzárják előled az önnön mélységeidbe vezető utat.

A lazurit fejleszti az intuíciót és a befelé tekintést, ráébreszt a rejtett értelem és dolgok mögött ható erők mibenlétére is. Határtalan örömöt kelt benned az élet és a világegyetem csodái felett.

lazurit nyaklánc kristalygyogyitas.hu

Mentés

Mentés

A LAZURIT A BARÁTSÁG KÖVE!

Sok nép viseli a lazuritot a barátság köveként, számos helyen hagyomány most is a barátság megpecsételésére lazuritból készült apró ajándék cseréje.
Ez nem véletlen, hiszen a lazurit harmóniát visz az emberi kapcsolatokba, erősíti a közösségi érzést.

A lazurit hatására felismerheted, hogy minden embernek megvan a maga helye és feladata egy nagyobb Egészben, hasonlóan az égbolt hatalmas, kozmikus táncot járó, egyedi és pótolhatatlan csillagaihoz.

Néhány kultúrában az is szokás volt, hogy a félős gyermeknek önbizalma erősítéséhez lazurkő függőt vagy nyakéket akasztottak a nyakába.

lazurit kövek kristalygyogyitas.hu

Mentés

Mentés

Mentés

A LAZURIT GYÓGYHATÁSA

A lazurit a maga sokoldalú hatásával a legismertebb kövek közé tartozik. Sugárzása miatt gyakran szinte misztikus kőnek tartják.

A lazurit porózus kő, nem szabad vízzel érintkeznie!

A lazurit hűvös kékjének nyugtató, görcsoldó és lázcsillapító hatást is tulajdonítanak.
Az ideges fejfájás, magas vérnyomás, vérbetegségek és depresszió ellen is használják.

Néhány gyógyító szerint arannyal együtt alkalmazva késlelteti a szklerózis multiplex előrehaladott degenerációját.

Mindezeken felül jó hatással van a haj és hajhagymák állapotára, hosszú távon a lazurit használóját pompás és egészséges hajkoronával ajándékozza meg.

A kimondott szó erejére tanít meg téged, és visszafordítja azokat az átkokat, rendellenességeket, amelyeket a ki nem mondott dolgok okoztak.
Ez a kő fizikai, érzelmi, szellemi és spirituális szinten egyaránt harmóniát teremt, amelynek hiánya depressziót, rendellenességet és céltalanságot eredményez, viszont a harmónia mély belső tudást biztosít.
A lazurit segít abban, hogy az életedet magad irányítsd. Felfedi a belső igazságot, növeli az öntudatot, valamint lehetővé teszi a kompromisszumok és az akadályok nélküli önkifejezést. Ha az elfojtott harag nehézségeket okoz a torkodban, vagy a kommunikációban, a lazurit feloldja ezeket.

Ez a kő az őszinteséggel, a könyörületességgel gazdagítja a személyiségedet!

Mivel a betegségek jelentős része lelki konfliktusokból ered, a lazurit segítségével ezeket a problémákat felfedheted a belső igazságodban. Segítségedre van ebben a Mit üzen a tudatalattink a betegségekkel? című könyvünk, ahol tüneteid, betegségeid kikeresésével megtalálod azok lelki kiváltó okát.

nyers lazurit kristalygyogyitas.hu

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mit üzen a tudatalattid a betegségekkel? kristalygyogyitas.hu

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus 3 modul
most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla.

Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Személyes részvételt nem igényel.
Mi ezzel tudunk segíteni

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Ha hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, de mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását, akkor valószínűleg kevés az információd arról, hogy mire figyelj.

Ha hallottál már a a programozott kristályról, sőt vettél is már ilyet, de neked mégsem működik, akkor itt a helyed! A kristályok használatával hamar rájössz arra, hogy ehhez a finom érzékelés kifejlesztéséhez elengedhetetlen a hozzá tartozó információ megismerése. A kristályok, kövek akkor működnek igazán, ha kihasználod működésük alapelveit, amikor Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Hogy miért mutatnám meg mindezt neked?

Mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit, hiszen mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él!

Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hiszen tapasztalom, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható.

Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a kristályok, kövek, ásványok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezért hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

Oldalaink támogatója:borkaszandal.hu

Tovább ….