A MALACHITOT VÁLASZTOTTAM!

malachit marokkövek kristalygyogyitas.hu

Mit gondolsz, miért tetszik a malachit?

Mentés

Mentés

A MALACHITOT VÁLASZTOTTAM,

VAGY A MALACHIT VÁLASZTOTT ENGEM?

Ha a malachit követ választottad, bánj óvatosan vele! Szánj időt arra, hogy megismerkedj a kővel, és mélyen ráhangolódj a malachit által nyújtott ösztönös megérzéseidből származó reakcióidra!

Amíg meg nem bizonyosodsz a malachit jótékony hatásáról, képes nem leszel minden szinten hinni benne, addig ne érintkezz korlátlanul ezzel a hatalmas erejű kővel!

A malachit rendkívül hatékonyan kezeli a negatív hozzáállást, ezért ha ezt a követ választottad, valószínűleg nagy szükséged van arra, hogy megtisztulj valami kellemetlen és romboló hatástól.

Bátorságot kell gyűjtened egy teljesen új kezdethez!

A malachit hatása alatt sem önmagad, sem másokat nem tudsz becsapni! Az erős érzelmek felszínre törésével régebbi foszladozó érzelmi szálaid is megszakadhatnak!

A malachit ettől függetlenül a mélységes együttérzés köve is. Minden szexuális problémát orvosol, beleértve a gyermekkori traumákat is.

malachit cabochon kristalygyogyitas.hu

MIBEN SEGÍT TÉGED A MALACHIT?

A malachit figyelmezteti gazdáját a közelgő veszélyre. A legenda szerint a kő ilyenkor darabokra törik.

Vigyáz a pénzügyeidre, különösen akkor, ha otthonod négy sarkába egy – egy malachit követ helyezel. Nagyon erős kő, bánj vele óvatosan! Minden erőt magához vonz, elnyeli a szennyeződéseket.

Mivel erre a kőre esett a választásod, valószínűleg életednek valamelyik területén pangást érzel.

A malachit segít, hogy képes legyél a változtatásra és haladásra, az esetleges kellemetlenségek ellenére is.

A malachit világos – és sötétzöld csíkjai mozgalmas mintákká és képekké állnak össze, ha megfigyeled és koncentrálsz erre a gyönyörű kőre. Így tárja szemed elé, hogy miként egészíti ki egymást a fény és az árnyék, s hogyan teszik együtt teljessé és elevenen lüktetővé az életet.

A malachit napvilágra hozza benned mindazt, amit tudatalattid árnyéklétére kárhoztattál, ami fejlődésed útjában áll, gátolva elevenségedet és mozgékonyságodat.

A malachit üzenete álmaidon keresztül érkezik el hozzád, és a kő abban segít, hogy ezeket az álmokat értelmezni tudd.

Arra tanít téged, hogy fogadd el árnyoldaladat is, ismerd fel, mekkora értékkel bír személyes fejlődésed szempontjából, és szeretettel hozd napvilágra.
Ily módon megújít és átalakít a malachit, sőt mélységes szeretetet ébreszt benned az élet és annak sokféle megnyilvánulási formája iránt. Ezáltal magadat is jobban fogod szeretni és érteni, szereteted és megértésed másokra is kiárad.

malachit kristalygyogyitas.hu

Mentés

malachit kristalygyogyitas.hu

Mentés

Mentés

A FEJLŐDÉS ÚTJA

Ha fejlődésed útján szeretnéd felismerni és megszüntetni saját gyengeségeidet és tudatalatti blokádjaidat, akkor rendkívül jó szolgálatot tesz a malachit.
Elősegíti a két agyfélteke koordinációját, így kiegyensúlyozott viszonyt teremt az érzelmek, a fantázia, a képzelőerő, illetve az értelem, a megfigyelőképesség és az analitikus gondolkodás között.

A malachit a legmélyebb összeköttetésben áll a természettel, illetve minden természetes folyamattal és növekedéssel. Képessé tesz téged arra, hogy az örök változásban felismerd az általános növekedést.

Az általános növekedést segítő tulajdonsága miatt gyakran viselik gyermekek és várandós asszonyok.

A 16.század óta ismeretesek az alpesi országokban a malachittal kirakott, terhességi és szülési amulettként használt ” vajúdó keresztek”.

A malachitpohárból ivott víz a hagyomány szerint képessé tesz az állatok beszédének megértésére.

Figyelem! A malachit érzékeny a savakra, lúgokra, forró fürdőkre, annyira puha, még a levegőben lévő poráramlás is képes elhomályosítani a felületét. Bánj vele óvatosan!

kristalygyogyitas.hu malachit nyaklánc

Mentés

Mentés

Mentés

kristalygyogyitas.hu malachit golyók

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

A MALACHIT GYÓGYHATÁSA

A malachit rendkívül sokoldalú gyógyító kő.
Főleg a görcsökre van hatékonyan, beleértve a menstruációs görcsöket is. S mivel megkönnyíti a szülést, a szülésznők kövének is nevezik. Együtt rezeg a női ivarszervekkel, és jó hatással van a szexuális rendellenességére.

Csökkenti a vérnyomást, gyógyítja az asztmát, az ízületi gyulladást, az epilepsziát, a csonttörést, a megduzzadt ízületeket, a kinövéseket, az utazási betegségeket, a szédülést, a daganatokat, a látóideget, a hasnyálmirigyet, a lépet és a mellék pajzsmirigyet.

Összehangolja a DNS és a sejtek felépítését, erősíti az immunrendszert. Fokozza a máj méregtelenítő hatását, csökkenti a szövetek savasodását. A derék körül viselve hatékonyan hat a cukorbetegségére is.

Belsőleg mérgező, és csak csiszolt formában szabad használni! Óvakodj attól, hogy belélegezd a porát! Elixírként is csak külsőleg használható, vagy pedig közvetett módon készítsd el, azaz egy üvegtálba téve helyezd a forrásvízbe, s ebben hagyd állni úgy, hogy a kő ne érintkezzen a vízzel! A mérgező kövekről és az elixír készítéséről Kristálygyógyító tanfolyamunkon részletesen tanulhatsz!

A kövek gyógyító ereje olyan módon gyógyítja a betegség tüneteit, hogy közben a kiváltó okokat tárja fel és a tudatalattira hat. Szinte minden betegségünk, sőt a legapróbb tünetek is lelki eredetűek. Bármilyen lelki konfliktus, amit elszigetelten élsz meg, azaz nem beszélsz a hozzá tartozó érzelmeidről senkinek, valamilyen tünet formájában jelenik meg a testeden. Ha feltárod a kiváltó okot és ezt kezeled a gyógyító kövekkel, a gyökereitől gyógyítod betegségedet.

Mit üzen a tudatalattid a betegségekkel? című könyvünkből megtudhatod, melyik tünetedet milyen lelki konfliktus okozza.

kristalygyogyitas.hu nyers malachit

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

kristalygyogyitas.hu Mit üzen a tudatalattid a betegségekkel?

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus 3 modul
most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla.

Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Személyes részvételt nem igényel.
Mi ezzel tudunk segíteni

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Ha hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, de mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását, akkor valószínűleg kevés az információd arról, hogy mire figyelj.

Ha hallottál már a a programozott kristályról, sőt vettél is már ilyet, de neked mégsem működik, akkor itt a helyed! A kristályok használatával hamar rájössz arra, hogy ehhez a finom érzékelés kifejlesztéséhez elengedhetetlen a hozzá tartozó információ megismerése. A kristályok, kövek akkor működnek igazán, ha kihasználod működésük alapelveit, amikor Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Hogy miért mutatnám meg mindezt neked?

Mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit, hiszen mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él!

Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hiszen tapasztalom, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható.

Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a kristályok, kövek, ásványok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezért hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

Oldalaink támogatója:borkaszandal.hu

Tovább….