Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

AZ ÓNIXOT VÁLASZTOTTAM!

kristalygyogyitas.hu ónix

Mit gondolsz, miért tetszik neked az ónix?

Mentés

Mentés

ÉN VÁLASZTOTTAM AZ ÓNIXOT,

VAGY AZ ÓNIX VÁLASZTOTT ENGEM?

Mivel az ónix követ választottad, feltehetőleg gyakorlatias és visszafogott a természeted!
Értékeled a józan ész és a biztonság adta nyugalmat, szereted érezni, hogy szilárdan haladsz előre az életben.

Fontos a számodra, hogy a lehető legtöbb dolog irányítását a saját kezedben tartsad.

Lehetsz pesszimista is, de akkor saját magad akadályozhatod az életben azzal, hogy mindig egy lépéssel előrébb akarsz lenni, mint ahol tartasz.

Kapcsolataidban általában visszafogott vagy, nem árulod el az érzelmeidet, amivel gyakran önmagad sem vagy tisztában. Amikor viszont eldöntöd, hogy valaki megfelelő, választottadat mindenhogyan támogatod.
Rendkívül sokat jelent neked a család.

Mivel az ónixot választottad, akkor megvan a hosszú távú célok eléréséhez való türelmed.

kristalygyogyitas.hu ónix piramis

kristalygyogyitas.hu ónix karkötő

Mentés

MIT TEHET ÉRTED AZ ÓNIX?

Az ónix a védelmező kristályoddá válhat, mindenféle ellenségtől megvéd, legyenek azok erőszakkal kapcsolatosak, vagy saját megfontolatlanságod miatti cselekedetek következménye.

Mivel a választásod erre a kőre esett, valószínűleg sebezhetőnek érzed magad, el akarod kerülni a feltűnést. Valószínűleg attól félsz, hogy túlságosan kiadod, vagy lealacsonyítod önmagad.

Az ónix kő megőrzi a titkaidat! Kitartást és erőt ad ahhoz, hogy az aktuális kihívásokon felül cselekedeteiddel egy ígéretesebb és szebb jövőt alakíts ki magadnak.

Használj ónix nyakláncot és ha jobb kezes vagy, a bal kezeden viselj ónix karkötőt, hogy harmóniába kerülj a kő visszafogott természetével.

Az ónix szilárd alapokra helyez téged, és támogat! Megtanít arra, hogy miként szerezheted meg az irányítást saját életed felett.

Ha az ónix kőre esett a választásod, akkor az azért történt, mert fizikailag és lelkileg erre a kőre van szükséged!

Ne késlekedj hát!
Szerezz be bármilyen ónix ékszert vagy ónix marokkövet és nincs más dolgod, csak figyeld a változásokat az életedben!

kristalygyogyitas.hu ónix

Mentés

kristalygyogyitas.hu ónix fülbevaló

Mentés

Mentés

 AZ ÓNIX VILÁGOSSÁ TESZI A GONDOLATOKAT

Az ónix összpontosítja a szellemet, világossá teszi a gondolatokat és segíti a logikus gondolkodást.

Segít a ragaszkodás legyőzésében és a felesleges dolgok elengedésében. Fegyelemre, kitartásra és érvényesülésre tanít.

A fekete ónix elvezet téged a lényeghez. Segít, hogy legyőzd a szükségtelen ragaszkodásodat és a felesleges, lényegtelen dolgokat elengedd. Nem csoda, hogy számos vallás imaláncaiban megtaláljuk ezt a követ.

Meditációkor használva segíti a szellemi koncentrációt, hogy a létezés megformálatlan, ősi alapjaira, a gondolatokon, formákon és látszatokon túlra irányuljon.

Az ónix a mindennapi életben a fegyelmet és a kitartást, a kivitelezésre való képességedet támogatja. Azt a szellemi nyugalmat nyújtja, amelyben letisztulnak gondolataid és mentesek maradnak minden külső befolyástól. Ezzel segíti a valóságlátásodat, logikus és analitikus gondolkodásodat.

Az ónix hozzásegít téged, hogy újra tisztába legyél valódi céljaiddal és nyugodtan, a siker tudatában kezdj hozzá a megvalósításához.

kristalygyogyitas.hu ónix

Mentés

Mentés

kristalygyogyitas.hu ónix ékszerek

Mentés

Mentés

Mentés

 AZ ÓNIX GYÓGYHATÁSA

Az ónix jótékonyan hat a fogakra, a csontokra, a csontvelőre, a vérrel összefüggő rendellenességekre és a lábakra.

Erőt ad a nehéz helyzetekben. Támogatást biztosít nehéz vagy zavaros körülmények között, és a legnagyobb fizikai vagy szellemi stressz időszakában.
Középpontba hozza az energiákat, és összehangolja a magasabb rendű hatalommal, elérhetővé teszi a magasabb rendű útmutatást; olyan a hatása, mintha a teljességgel állnál kapcsolatban.

Az ónix előrevisz az időben, bepillantást enged a jövőbe; s az egyéniségedet erősítő képességével lehetővé teszi, hogy a saját sorsodat magad alakítsd.

Fokozza az életerőt, a következetességet és a kitartást. Segíti az inkarnációra szóló leckék megtanulását; magabiztosságot ad, így a környezetedben történtek nem keltenek benned szorongást.

Használható pszichometriára is, mert sok mindent elárul azoknak, akik érzékenyek a rezgéseire.
Emlékmegőrző tulajdonsága hasznossá teszi azokban a terápiákban, amelyek a jelenlegi életünkre ható, ám az előző életekben elszenvedett sérüléseket vagy lelki traumákat gyógyítják.

Ha ónixot tartasz a kezedben, segít pontosan azonosítani a korábbi bántalmat, amely így megszüntethető a fizikai testen alkalmazott gyógyító technika (újragondolás vagy kristályterápia) segítségével. Ugyancsak alkalmazható régi fájdalmak és bánat gyógyítására is.

Tüneteink, betegségeink 95 %-a lelki eredetű, ezt ma már a hagyományos orvoslásban is kezdik elfogadni. Lelki konfliktusaid testedben elváltozásokat okoznak, amelyek valamilyen tünet, fájdalom, betegség formájában jelennek meg. A Mit üzen a tudatalattid a betegségekkel? című könyvünkből pontosan beazonosíthatod, hogy jelenlegi és régi betegségeidet milyen lelki konfliktus okozta.

Azt is megtudod belőle, ha most vagy éppen valamilyen lelki konfliktusban, akkor hamarosan milyen tünetet kell megtapasztalnod.

kristalygyogyitas.hu nyers ónix

Mentés

Mentés

Mentés

kristalygyogyitas.hu Mit üzen a tudatalattid a betegségekkel?

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus 3 modul
most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla.

Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Személyes részvételt nem igényel.

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, és mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását? Akkor alapvetően még nem tudod, hogy mire figyelj. Találkoztál már programozott kristállyal, sőt vettél is már ilyet, neked mégsem működik, abban az esetben is itt a helyed! A kristályok tudatos használatával hamar rájössz arra, hogy valóban hasznos segítőtársaink. A természet ezen adománya elsősorban akkor működik hatásosan, amikor kihasználod működése alapelveit, és Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Miért mutatnám meg mindezt neked?

Elsősorban azért, mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit. Mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él! Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt is, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható. Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, amikor kérdéseid vannak a kristályok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezzel a szándékkal hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete online kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

Mellékesen jegyzem meg, hogy kristályok, ásványok eladásával nem foglalkozom, ennélfogva szívesen ajánlok két webáruházat, ahol én is szívesen vásárolok. Itt találod:  Ametiszt ásványbolt   és Kristály centrum

Tovább…

Mentés

Mentés

Mentés