Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

A RÓZSAKVARCOT VÁLASZTOTTAM!

kristalygyogyitas.hu rózsakvarc

Mit gondolsz, miért tetszik a rózsakvarc?

Mentés

Mentés

ÉN VÁLASZTOTTAM A RÓZSAKVARCOT,

VAGY A RÓZSAKVARC VÁLASZTOTT ENGEM?

A rózsakvarc a szeretet köve, a család és szeretteid közelségét, a kedvessel töltött romantikus pillanatokat jelenti.

A rózsakvarc nyugalmat hoz neked a rossz időszakok idején, segítségével képessé válsz átértékelni a szépség fogalmát. Ha megsértenek, ha neheztelsz valakire, a szelíd rózsakvarc segít kiüríteni a negatív gondolatokat és melegséget, gyengédséget ébreszt benned, hogy újra tudj szeretni.

A rózsakvarc megtanít arra, hogy szeresd, elfogadd önmagad, észrevedd saját jó tulajdonságaidat és biztosítja, hogy melegszívű, szerető lelkek társaságára találj.

kristalygyogyitas.hu rózsakvarc

A RÓZSAKVARC A BÉKE, SZERETET,

ÉS A SZERELEM KÖVE

Az igaz szeretetet képviselő rózsakvarc békét, elfogadást, gyógyulást és ragaszkodást hoz a számodra.
Finom rózsaszíne beleélő képességet, szelídséget, gyengédséget és szerelmet ébreszt benned.

Ez a gyönyörű kő segít megbocsátani és elengedni a régi mintákat, amelyek visszatartanak a szeretettől és felszabadítja az elfojtott érzéseket.
Szeretetteljes rezgésével beburkolja a lelket. Sugárzása olyan, mint egy gyengéd érintés, amely alatt szíved fellélegzik, bizalmat nyer és fokozatosan ismét feltárul.

A rózsakvarc szerelmi ereje olyan intenzív, hogy nagyobb figyelmet vonz, mint amit tulajdonosa elbír.

Ha neked a rózsakvarc kőre esett a választásod, akkor az azért történt, mert fizikailag és lelkileg erre a kőre van szükséged!

Ne késlekedj hát! Szerezz be bármilyen rózsakvarc ékszert vagy marokkövet és nincs más dolgod, csak figyeld a változásokat az életedben!

kristalygyogyitas.hu rózsakvarc karkötő

Mentés

kristalygyogyitas.hu nyers rózsakvarc

Mentés

Mentés

GYÓGYÍTJA A SZÍV SEBEIT

Mások keménysége, durvasága, elutasítása vagy figyelmetlensége nyomán életed során szerzett sebeid a rózsakvarc oltalma alatt lassanként begyógyulnak.

A szerelem és az életöröm szabad folyását megakadályozó kéreg elkezd feloldódni. Megtanulod újra szeretni és elfogadni önmagad.

A rózsakvarc megmutatja, valójában mennyi szeretet, gyengédség és életöröm rejtőzik lelked legmélyén.
Hatására visszanyered az elégedettség és a teljesség érzését, újra nyitottá és érzékennyé mersz válni. Így már szabadon és elvárások nélkül közeledhetsz embertársaid felé. Ezáltal találod meg az igaz szerelmet és a szerencsét.

A rózsakvarc nyugtató, csillapító hatással van a szívre, így az emocionális sérülések következtében kialakult szívbetegségek gyógyításában is segítségedre lehet. Arannyal együtt szklerózis multiplex esetében is használják.

A rózsakvarc nyitottá teszi szívedett mindenre, ami szép: az önmagadban, a másik emberben és a teremtésben található szeretetre és szelídségre. Fogékonnyá tesz a muzsika, a költészet, a festészet és általában a művészet szépségeire.

A művészet köveként élénkíti a képzeletet és az alkotó gondolkodást. A szeretet, a gyengédség és a megértés védettségében élő gyermek életörömét és boldogságát ébreszti benned.

Nem csoda, hogy a rózsakvarc különösen hatékony a csecsemők és kisgyermekek számára. Szeretetteljes rezgésével óvja finom lényüket, hogy gyermeki lelkük kinyílhassék és kibontakozhassék.

kristalygyogyitas.hu rózsakvarc

Mentés

kristalygyogyitas.hu rózsakvarc

Mentés

Mentés

A RÓZSAKVARC GYÓGYHATÁSA

A rózsakvarc a legismertebb kövek közé tartozik, s ennek talán sokoldalú hatása a magyarázata.
Viselheted testeden ékszerként, de elhelyezheted a téged körülvevő térben is.

Felhasználásának rövid összefoglalása :
Vérszegénység ellen, angina pectoris esetében, mozgási és egyensúlyzavarok kiküszöbölésére, női betegségek esetén, asztmás panaszok esetében használj rózsakvarc ékszereket naponta, tegyél a zsebedbe, vagy a közeledbe rózsakvarc marokkövet, ujjköveket amelyeket gyakran megérintesz.

Igyál drágakővizet, aminek elkészítéséhez használd a rózsakvarc követ is!

Alvási zavarok, álmatlanság esetében tegyél a fejed közelébe, párnád alá rózsakvarc marokkövet, az ágyad melletti polcon, éjjeliszekrényen helyezz el egy rózsakvarc golyót! Erőszakos jelenetekkel tarkított gyakran visszatérő rémálmok esetében megszünteti és szeretetté alakítja az agressziót.
Hasznos segítség félelmi állapotokban, segít a harag feldolgozásában, nyugtatja és enyhíti a kedélyállapotot.

Kelések, furunkulusok esetében lazán masszírozó mozdulatokkal simítsd végig az érintett területet naponta kb 5 percig rózsakvarc masszírozó rúddal vagy marokkővel!

A betegségek döntő többsége lelki eredetű, a feldolgozatlan, elszigetelt érzelmekkel megélt lelki konfliktusok eredménye.
Mit üzen  a tudatalattid a betegségekkel? című könyvünkből beazonosíthatod az összes fájdalmadat, tünetedet, betegségedet, hogy aztán a gyökerektől kezdve tudd meggyógyítani önmagad.

kristalygyogyitas.hu rózsakvarc marokkő

Mentés

Mentés

kristalygyogyitas.hu Betegséged lelki világod tükre

Mentés

Mentés

Mentés

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus 3 modul
most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla.

Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Személyes részvételt nem igényel.

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, és mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását? Akkor alapvetően még nem tudod, hogy mire figyelj. Találkoztál már programozott kristállyal, sőt vettél is már ilyet, neked mégsem működik, abban az esetben is itt a helyed! A kristályok tudatos használatával hamar rájössz arra, hogy valóban hasznos segítőtársaink. A természet ezen adománya elsősorban akkor működik hatásosan, amikor kihasználod működése alapelveit, és Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Miért mutatnám meg mindezt neked?

Elsősorban azért, mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit. Mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él! Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt is, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható. Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, amikor kérdéseid vannak a kristályok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezzel a szándékkal hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete online kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

Mellékesen jegyzem meg, hogy kristályok, ásványok eladásával nem foglalkozom, ennélfogva szívesen ajánlok két webáruházat, ahol én is szívesen vásárolok. Itt találod:  Ametiszt ásványbolt   és Kristály centrum

Tovább…

Mentés

Mentés

Mentés