A TIGRISSZEMET VÁLASZTOTTAM!

kristalygyogyitas.hu tigrisszem

Mit gondolsz, miért tetszik a tigrisszem?

Mentés

Mentés

ÉN VÁLASZTOTTAM A TIGRISSZEMET,

VAGY A TIGRISSZEM VÁLASZTOTT ENGEM?

Mit gondolsz, miért éppen a tigrisszem kőre esett a választásod a többi kő közül? A tigrisszem hatalmas védelmező erejéről ismert, valaha átkok és egyéb veszélyek elleni védelemként használták.

A tigrisszem nagyon jó segítő, ha pénzügyeid veszély fenyegeti, kiváltképpen akkor, ha lopástól vagy csalástól kell tartanod.
A tigrisszem segít szilárd alapon állni a talajon és alkalmat ad arra, hogy a „tigris szemével” láthassad a valóságot.

Általa képessé válsz felismerni saját valós igényeidet és különbséget tudsz tenni saját és mások igényei között.

Mivel a tigrisszemre esett a választásod, feltehetőleg pénzügyi fenyegetettségben élsz. Előfordulhat, hogy azért érzed sebezhetőnek magad, mert nem bízol pénzteremtő képességeidben.

Tartsd a tigrisszemet napfényes helyen és nézz bele, hogy elméd befogadja a kő sugalmazását!

kristalygyogyitas.hu tigrisszem

TIGRISSZEM, A SZERENCSEKŐ

Ha a tigrisszemet valóban szíved szerinti kőnek tartod, akkor ez a csodálatos kő energiát, bátorságot és szerencsét hoz neked!
Barna és sárga árnyalatai a Nap tüzét a Föld szilárdságával ötvözi. Ha a tigrisszemet választottad, valószínűleg ambiciózus személy vagy, aki jól tudja, hogy nem szabad túlbecsülni a képességeit!

A tigrisszem segít neked, hogy két lábbal állj a földön, miközben a csillagok felé tartasz.

Ez a kő segít neked észrevenni a lényeges információt és összekötni a szálakat.

Ha a tigrisszemre esett a választásod az azért van, mert fizikailag és lelkileg erre a kőre van szükséged!

Ne habozz!
Viselj tigrisszem ékszert és nincs más dolgod, csak figyeld az életedben bekövetkező változásokat!

kristalygyogyitas.hu tigrisszem medál

Mentés

A TIGRISSZEMMEL TISZTÁBBAN LÁTJUK

A VALÓSÁGOT

A tigrisszem élénkséget és meleget áraszt. Segít befelé tekinteni és felismerni belső korlátaidat. Új nyitottságra, megértésre és kreativitásra ösztönzi szellemedet.

A tigrisszem melegíti a testet és segít, hogy hamarabb kilábalj a betegségekből.
Javítja a látást, mert feloldja a tisztánlátást akadályozó érzelmi gálásokat.

A tigrisszem fontos része a csakra harmonizáló köveknek, mivel a napfonat – csakrára ( Solar plexus ) van kiegyensúlyozó, harmonizáló hatással.

A nyugati asztrológia szerint a tigrisszem a Szűz, Oroszlán, Ikrek, Skorpió és a Nyilas csillagjegy szülöttjeinek kifejezetten szerencsekövévé válik ha magánál hordja, feltéve ha valóban szíve szerinti kőnek tartja ezt a gyönyörű követ.

A tigrisszem üzenete az élő melegség. A követ mozgatva vándorló fénysugarat láthatsz, amely bámulatos elevenséget kölcsönöz a kőnek. Meleg sugárzását selymes arany és barna tónusainak köszönheti.

Amikor védelmet keresve túlságosan is az anyagi biztonságra és birtoklásra hagyatkozol, a tigrisszem tudatosítja benned, mit is keresel valójában: meleget, boldogságot és aranyló bőséget, amelyet azonban csakis saját magadban lelhetsz meg.

A tigrisszem arra tanít téged, hogy ez a vágyad csak akkor teljesül, ha nyitott és mozgékony maradsz ahelyett, hogy konvenciókba merevednél, vagy rég elmúlt vágyak beteljesüléséhez ragaszkodnál.

kristalygyogyitas.hu tigrisszem

Mentés

Mentés

kristalygyogyitas.hu tigrisszem golyó

Mentés

Mentés

Mentés

VÁLJ NYITOTTÁ A LEHETŐSÉGRE!

A tigrisszem tekintetedet önmagadra irányítja. Megértőbbé tesz, gondolkodásodat friss kreativitással, elevenséggel, nagyobb áttekintéssel gazdagítja.

A tigrisszem hatására ismét nyitottabbá válhatsz a céljaid beteljesüléséhez közelebb vivő sokféle lehetőségre.

A tigrisszem azt mutatja meg, hogy az élet folyamatos mozgásban van. Felszólít téged, hogy menj tovább, nézz mélyebbre, míg saját bensődben meg nem találod az aranyló bőség kincsét, mely meleget, boldogságot és biztonságot ad.

Rendbe hozza az önértékelési zavarok, az önbírálat és a blokkolt kreativitás következményeit. Segít felismerni a tehetségedet és a képességeidet, no meg a hibáidat is, amelyeket jó lenne legyőzni. Bármilyen függőségben szenvedsz is, támogat abban, hogy változtatni tudj eddigi életviteleden.

Összeköti a két agyféltekét, és lehetővé teszi, hogy semmi ne kerülje el a figyelmed. Segít összegyűjteni a felbukkanó információkat, és megtalálni közöttük az összefüggéseket. Előmozdítja a dilemmák és a belső konfliktusok megoldását, főleg azokat, amelyeket a hiúság és a csökönyösség idéz elő.

kristalygyogyitas.hu tigrisszem

Mentés

Mentés

kristalygyogyitas.hu tigrisszem

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

A TIGRISSZEM GYÓGYHATÁSA

A tigrisszem erősíti a légutakat és a tüdőt, ezért meghűlés, köhögés, asztma, és bronchitis esetén segítheti a gyógyulást. Melegíti testet és segít, hogy hamarabb kilábalj a náthából. Javítja a látást, mert feloldja a tisztánlátást akadályozó érzelmi gátlásokat. Enyhíti az asztmás tüneteket is.

Hatással van az ízületekre és a csontozatra is, alkalmazása csonttörés esetén is ajánlott.

kristalygyogyitas.hu tigrisszem

Mentés

Mentés

Mentés

Aktiválja a mozgásszerveket, hatásos azok merevségével szemben.

A tigrisszem hatásos segítség az idegi betegségek esetében is, az ideggyulladástól az idegességig, de epilepszia és skizofrénia vagy paranoia, üldözési mánia és szellemi eltévelyedések ellen is hasonlóan jó segítség.

A tigrisszem pozitív hatást gyakorol az agyra és a koncentráló képességre.
Aktiválja döntési képességünket, bátorságunkat és tetterőnket, segít a döntések meghozatalában és problémáink megoldásában.

A tigrisszem révén feloldhatók az emocionális blokádok.
Amint az már ránézésre is látszik, e kőben többféle rezgés egyesül, így a segítségével megtanulhatsz távolságot tartani, s egy bizonyos sorrendet felállítani.

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus 3 modul
most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla.

Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Tovább ….