Házszámok titka 5-9-ig + a mesterszámok

5-ös házszám:

a szabadságról szól. Ebben a házban fontos, hogy szabadnak érezheted magad. Minden olyan tevékenységnek kedvez ez az energia, ami utazással, sporttal, az élet élvezetével kapcsolatos.

Érdemes ebben a házban utazással, sporttal kapcsolatos vállalkozást indítani. Biztos a siker, szerencsés és jól jövedelmező lesz.

A lakók támogatást kapnak itt a szabadidő, szabadság eltöltésével kapcsolatosan. Aki ide látogat, érzi a felszabadult hangulatot, semmi merevség, csak vidámság és fesztelen szórakozás.

6-os házszám:

a szépség, a harmónia árad ebből a házból. Lakói, használói szeretetben vannak itt együtt, harmóniában élnek egymással és a világgal. Ilyen helyen jó olyan tevékenységet folytatni, mely a közösségről szól.

A 6-os szám biztosítja, hogy a ház lakói az élet minden területén megtapasztalják a szépséget, a nyugalmat és a szeretetet.

A ház kívül belül esztétikus, kellemes érzés itt tartózkodni. E falak között az itt élők számára a szex csodálatos élmény.

7-es házszám:

A 7-es a hit, a szolgálat és a gyógyítás száma. Mondanom sem kell, hogy a ház lakójának nincs problémája az önbizalommal, megkapja a rezgéssel a támogatást. E ház maga a nyugalom szigete, egyfajta szentély.

Itt a legalkalmasabb gyógyítani testet, lelket. Az itt lakók szeretettel hallgatják meg a hozzájuk fordulókat, segítenek, ahol csak tudnak.

Alkalmas ez a ház egy visszafogott, kiegyensúlyozott, visszahúzódó életvitelre. Itt nem jellemző, hogy nagy hétvégi bulikat tartanának, többet jelentenek a mély és nagy beszélgetések, a lelki munka.

8-as házszám:

a karrier, a siker, a pénz száma. Aki ilyen házszám alatt él vagy dolgozik, biztos lehet abban, hogy bármit tesz, sikerre viszi. Legyen az magánéleti vagy munka kérdése.

Egy dologra kell nagyon figyelni, a pénzből nemes ügyet is támogatni kell, különben a pénzforrás könnyen elapadhat. Álljanak ki az igazság mellett, bármely területen.

E házban célszerű pénzügyi vállalkozást működtetni, vagy lakóinak pénzügyi vonalon dolgozni.

9-es házszám:

a karitatív segítségnyújtás, a humanitás és a természetvédelem száma. Minden olyan tevékenységnek kedvez ez a szám, ami emberek és a környezet segítéséről, támogatásáról szól.

A -9-es a segítő, a megmentő száma. Békét és kiegyensúlyozottságot hoz az ott élők számára.

Mesterszámok: magasabb rezgéssel bírnak, mint a többi.

11-es házszám:

a felforgató. Itt nem túl nyugodt az élet, valami mindig történik. A régi, elavult dolgok megszűnnek, eltávolodnak, szanálásra kerülnek és jön helyettük az új.

Az itt lakók vagy dolgozók szeretnek kísérletezni, új dolgokat kipróbálni és megvalósítani. Jellemző rájuk, hogy mindig valami új, valami egyedi kell nekik, és ezt hatalmas erővel, alaposan, precízen eltervezik és véghez is viszik.

Nem ritka, hogy már maga az épület sem szokványos, a külselyébe is van valami szokatlan.

22-es házszám:

ez a rezgés néha túl sok lehet, ezért a túlzásokat tanácsos kerülni itt. Nagy távlatokban gondolkodnak az itt élők, nekik ez a rezgés segít. Az itt élőknek figyelniük kell a szélsőségmentességre, mert súlyos összeütközéseket eredményezhet, ha nem így tesznek.

Előtérbe kerülhetnek bizarr tabutémák, amiről itt bátran lehet beszélgetni, kibeszélni, megbeszélni. Ilyen lehet például a halál kérdése, a szex vagy bármi, hiszen a 22-es a tabu témák lerombolója.

 

33-as házszám:

A 33 a hitet, a megérzéseket a transzcendens szimbolizálja. E ház egy békés menedék, ahol a mindennapokból kilépve az ember elmélkedhet, elgondolkodhat a világ dolgain. Alkalmas elvonulásra, elmélyedésre. Itt jó tanulni, olvasni, verseket írni, alkotni.

Alkalmas minden olyan tevékenységnek, melyben az intuíció szerepet játszik.

A 33-as hitet és erőt ad az ott élőknek, ha megőrzik józanságukat és tisztaságukat.

Személyes év

Szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot?

Ha a színekkel, számokkal kapcsolatban van kérdésed,
használd bátran a lenti  űrlapot, és küldj nekem egy rövid levelet.

A gombra kattintva elfogadod az  Adatkezelési Tájékoztatót