Mit üzen, hogy hányas házszám alatt lakunk?

A számmisztika szerint minden szám más-más rezgést közvetít, mindegyiknek más a vibrációja. Ezeket a rezgéseket mi is érzékeljük. A házszámunk is hordozza ezt az energiát, ami hatással van az ott lakókra is, támogatja tevékenységünket, van, aminek kedvez, van, amire nincs jó hatással.

Ezért jó, ha tisztában vagyunk a házszámunk jelentésével.

Ha többjegyű a házszámunk, akkor azt egy számjegyre redukáljuk.

Például? 159 a házszámunk, akkor 1+5+9 -> 15 tovább összeadjuk -> 6 tehát a 6-os energiája hatja át házadat (lakásodat).

Alább kikeresheted a saját számodat.

1-es házszám:

Az 1-es a kezdeményezés, az új dolgok elindítása, a felelősség száma. Házszámként arra hívja fel a figyelmünket, hogy bátran vágjunk bele új dolgokba, még akár szokatlanokba is. Kezdeményezzünk, legyenek újító ötleteink, bátran valósítsuk meg azokat, sikerülni fog! Az 1-es a vezető, az „úttörő”, aki ha elöl megy, a többiek követik.

Be lehet vállalni egy szokatlan berendezési módot, vagy akár egy rendhagyó kertépítést is.

Tarotban az 1-es a Mágus lapja! Tehát, varázsoljuk valami újat magunk körül.

2-es házszám:

Ez a szám a segítőkészséget, a gondoskodást, anyaságot, összetartozást, együttműködést jelenti. Olyan tevékenységeknek kedvez ez a szám, ami a gyerekneveléssel, a családdal, a párral kapcsolatos.

A felsoroltak lehetnek jelképek is. E ház lakói kiválóak és eredményesek a segítségnyújtásban, de ők is sok segítséget kapnak.

A 2-es remekül támogatja a szülő-gyermek, férj feleség kapcsolatokat. Az itt lakók jó viszonyban vannak egymással, szeretetben, összetartásban élnek. Ezt segíti e szám rezgése.

3-as házszám:

E szám a kommunikációt, a tanulást, az információcserét szimbolizálja. Ebben a házban jókat lehet beszélgetni, minőségi eszmecseréket, építő gondolatokat áramoltathatunk.

A házigazda szereti a vendégeket, szeret beszélgetni, nyitott és közlékeny. Ebben a házban még a legkényesebb ügyeket is meg lehet beszélni, le lehet tisztázni. Még a haragosok is kibékülnek ebben az energiában.

Aki tanul, biztos eredményesen veszi az akadályokat a vizsgákon és sikeresen tanul nyelveket is.

4-es házszám:

A 4-es stabilitás, biztonság, rend, rendszer.

Aki 4-es vibrációja alatt él, rendszerető, rendszerszerető ember. Fontos számára a stabil alap, mindenben a biztonságra törekszik. Ebben segít ez a vibráció, ezt mind el is éri, meg is teremti.

Jó hely ez a munkára is, vagy épp a munka utáni pihenés is támogatott ezen a helyen. Egészen biztos, hogy akik itt laknak, sikeresek munkájukban, megfelelő anyagi biztonságot teremtenek és teremtettek magunkban.

Ebben a házban precizitást igénylő vállalkozást is folytathatnak, tanulhatnak, vagy taníthatnak.

Munkájukat megbecsülik és a szép eredményeiknek együtt örül a család, a lakók.

Szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot?

Ha a színekkel, számokkal kapcsolatban van kérdésed,
használd bátran a lenti  űrlapot, és küldj nekem egy rövid levelet.

A gombra kattintva elfogadod az  Adatkezelési Tájékoztatót