Mit üzen a tudatalattink a betegségekkel?

Betegségünk lelki világunk tükre!

Egy e-book, ami megmutatja neked, hogy minden betegséged,

és legapróbb tüneted a sértődött lelked jajkiáltása!

Minden amit tudnod kell arról, hogy hogyan keletkeznek a betegségek.

Mi zajlik kint a nagyvilágban, ezzel párhuzamosan az érzéseidben?

Érzéseid hogyan jelennek meg tünetként testi szinten?

Hogyan gyógyítsd a lelked?

Hogyan segíthet egy kő abban, hogy jól érezd magad, vagy meggyógyulj?

Egészség, de milyen áron?

avagy milyen érzelmeket kerülj el, hogy egészséges maradj?

Testünket egy energiamező veszi körül, amelyet a külső és belső tényezők – a környezetünk és a gondolatvilágunk – egyaránt befolyásolnak.

Ez érvényes mindenre, ami veled történik! Ha harmonikus az életed, minden rendben van körülötted, kiegyensúlyozottan, pozitív gondolatokkal, szeretet teljes légkörben élsz, akkor ez az energiamező is harmonikus, immunrendszered erős, ellenáll a betegségeknek.

A kellemetlen, zavaró események, stresszes élethelyzet, zaklatott gondolatok és érzések megtörik ennek az energiamezőnek az egyensúlyát, és bizonyos pontokon meggyengítik azt. Ezért aztán az egyes szerveket, testrészeket többé nem a szükséges energiarezgés veszi körül, így azok megbetegszenek.

Itt kerülnek előtérbe a kövek, kristályok, melyek ásványokból állnak.

A kristálygyógyítás lényege abban rejlik, hogy a kristályok, gyógyító kövek segítségével helyreállítjuk beteg szerveink hibás rezgéseit.

De hogy segíthetnek ezek a kövek anélkül, hogy szervezetünkbe kerülnének?

Erre a kérdésre is egyszerű a válasz. Természetesen a rezgésükkel. Ahogyan minden szervünk más – más frekvencián rezeg, – láthatatlanul – ugyanúgy a kövek is ezt teszik. A két rezgés összehangolódása pedig jótékony hatással van szerveinkre, így elősegíti a gyógyulásunkat.

Ugye Te is szeretnél egy szelídebb megoldást

 a gyógyuláshoz, egészséged megtartásához,

mielőtt a gyógyszerhez nyúlsz?

Ahol nem keresik a kiváltó okot,
ott nincs valódi gyógyulás!

 • Ami viszont van:

  véget nem érő vizsgálatok, kezelések

 • Eredmény:

  gyógyszer, egyre több gyógyszer

 • Ha ez sem elég:

  a gyógyszerek mellékhatását csillapító újabb gyógyszer

 • Végül az orvos ezt mondja:

  sajnálom, ez a korral jár

 • Ha pedig még fiatal vagy:

  meg kell tanulni együtt élni vele

Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy
segítheted a gyógyulásodat?

 • 65 féle testrész és szerv, több, mint 150 féle betegségét azonosíthatod be

 • Felismered azt a lelki konfliktusod, ami a betegséget kiváltotta

 • Kiválasztod azt a kristályt, ami a legjobb hatással van a tünetedre

 • Nincs más dolgod, mint figyelni a kristályaidra és megérted üzenetüket

Az egyszerű dolgok a legnagyszerűbbek!

Milyen előnyöd származik abból, ha megszerzed a tudást,

és alkalmazod ebben a letölthető könyvben olvasottakat?

 

Egyetlenegy mondatban is megfogalmazhatjuk:
Eltűnik a stressz az életedből, egészséges, boldog és kiegyensúlyozott leszel!

Na de fejtsük ki ezt egy kicsit:

A betegséget nem legyőzni kell, nem harcolni ellene, hanem megérteni azt, hogy miért alakult ki, és elfogadni. Abban a pillanatban, amikor megérted, hogy honnan jött a tünet, mi alakította ki benned, akkor azt is tudni fogod, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy a valódi okot megszüntesd. Ennek következtében a természetes gyógyulási folyamat azonnal beindul. Csak így juthatsz el a teljes gyógyuláshoz!

Ha ismered az egyes tünetek lelki hátterét, többé nem esel bele abba a hibába, hogy stresszeld magad olyan dolgok miatt, amik téged megbetegítenek. Gondolataid erejével és a kristályok segítségével vissza tudod állítani az egészségedhez szükséges egyensúlyt!

Csak néhány példa, hogy mi várható, ha figyelmen kívül hagyod az érzelmeidet?

kellemetlen tünetek

fájdalom

rossz közérzet

fáradtság

életminőség romlása

ingerültség

félelem

kilátástalanság

Mit fogsz pontosan találni a
Mit üzen a tudatalattink a betegségekkel? című e – bookban?

Nézzük meg a tartalomjegyzéket:

 • Bevezetés

  Megismerheted, hogy miért van összefüggés lelki világunk, érzéseink, gondolkodásunk és az egészségünk között? Ha a könyv útmutatását követve időben felismered bármilyen jelentkező tünet lelki okát és azt időben megoldod, akkor a kezdetektől haladva dolgozhatod fel problémáidat, miközben a szervezeted a legjobb eredménnyel gyógyítja meg önmagát.

 • A gyógyító kövek szerepe a problémák feltárásában

  Megismerkedhetsz azzal, hogyan segítenek a drágakövek, hogy fel tudd tárni a tudat alatt eltemetett problémáidat, és hogyan egyensúlyozzák ki azokat a múltbéli konfliktushelyzeteket, amelyek a betegségeket előidézték.

 • Mi a különbség testünk jobb – és bal oldala között?

  Mindenkinek van egy nőies Énje és egy férfias Énje, aminek egészséges lelki fejlődés esetén egyensúlyban kell lenni. Ennek az egyensúlynak a megbomlása gyakran már gyermekkorban is, de felnőttkorban mindenképpen kihat az egyén egészségi állapotára.

 • Testrészeink és szerveink feladata

  Minden szervünknek, testrészünknek fontos feladata van a testünk működésének gépezetében. Ezek a feladatok átvitt értelemben megjelennek lelki világunkban is. A megjelenő tünet mindig arra a feladatra vonatkozik, amit annak a szervnek, testrésznek el kell végezni! Ahhoz, hogy az üzenetet mélyebben tudjuk értelmezni, először meg kell határoznunk, hogy tünet, betegség melyik testrészt érinti, és az hol helyezkedik el. Ebből a könyvből 65 féle testrészünk, szervünk feladatával ismerkedhetsz meg.

 • A betegségek lehetséges kiváltó oka

  Több, mint 250 féle, leggyakoribb betegség és tünet lehetséges kiváltó oka, lelki szimbolikájának leírása, ABC rendbe szedve.

A tested a legőszintébb tanítómesterként a tünetek kifejezésével segíti lelked gyógyulását!

Hagyd, hogy megszólítson és tanítson, fogadd, mint a legjobb terapeutát, aki az egész életeden végigkísér és jegyzőkönyvet vezet a legapróbb történésekről is.

Tested nyitott könyvként szolgál számodra, amelyből olvashatsz, és megtudhatod, miben szenved hiányt. 

Ha megtanulod értelmezni tested üzenetét, az közölni fogja veled, hogy miként segíts önmagadon, ezzel saját magad gyógyítójává válhatsz!  

Amikor megérted egy tünet valódi üzenetét, akkor maga a tünet feleslegessé válhat és eltűnhet, hiszen betöltötte feladatát!

MIT KAPSZ MÉG BÓNUSZ AJÁNDÉKKÉNT A LETÖLTHETŐ KÖNYV MELLÉ?

Amit sehol máshol nem találsz meg:

 • 250 féle betegségre és tünetre ajánlott leghatásosabb gyógyító kő neve, amelyek segítenek a lelki kiváltó ok feltárásában és a betegség kezelésében is.
 • A mellékletben Kristály asztrológia, ami bemutatja mind a 12 csillagjegy szülöttjének érzékeny testrészeit és szerveit.
 • 2.sz mellékletben a tenyér akupresszúrás pontjai, amelyeken keresztül akár egy marokkővel is végigmasszírozhatod egész testedet.

Kupon

 • A könyv mellé adunk egy 2.000 Ft értékű vásárlási kupont is, amit felhasználhatsz a kristalygyogyitas.hu egyéb termékeinél.

EZT ÍRTÁK AZOK, AKIK MÁR OLVASTÁK EZT A KÖNYVET

“Nagyon hasznos olvasmány, évtizedek óta tartó depressziós betegségem kiváltó okát is felismertem. Rájöttem, hogy az a lelki konfliktus már régen megoldódott, ami annak idején megbetegített. Most kalcedont és hegyikristályt használok, hetek óta gyógyszerre sincs szükségem. Nagyon nagy segítség számomra a könyv végén található melléklet, amin a tenyér pontjai vannak, így a köveimmel naponta kétszer a megfelelő pontokat masszírozva, határozottan jobb a közérzetem. Hálás vagyok ezért a könyvért, köszönöm!”

“Rendkívül érdekes arról olvasni, amiről soha senkinek nem beszéltem. Minden betegségemet kielemeztem, mintha egyenesen rólam íródtak volna azok a sorok. A kristályok gyógyító hatásában hiszek, sokszor segítettek kisebb betegségeknél. Most az ajánlott köveket is használni fogom a gyógyulásom érdekében. Kötelező olvasmányként szívesen ajánlom mindenkinek a könyvet!”

“Mindig tudtam, hogy nem kívánt gyermekként születtem, édesapámat nem is ismertem.
Azt azonban, hogy a 48 éves koromban kialakult súlyos betegségemet ennek a fájdalmas emléke okozta, nem gondoltam volna.
A könyv alapján végignéztem az előző betegségeimet is, ennek alapján törvényszerű volt az, ami mostanra kialakult.  A könyvből megértettem, hogy ha meg akarok gyógyulni, akkor ezt a születésem előtti és azóta is fennálló konfliktust kell magamban feloldani, és megbocsátani a szüleimnek. Nem lehetek beteg az ő botlásuk miatt!
Mivel már a betegségeim feltárása is javulást hozott az állapotomban, hiszem, hogy képes vagyok teljesen meggyógyulni!”

“Pár éve problémák a szívemmel, két éve meg is műtöttek. Most ezt olvasom a könyvben: Ha azt gondoljuk, hogy mindenáron meg kell felelnünk másoknak, akkor általában nem a szívünk szerint cselekszünk. Szabadság helyett rabságként élünk meg mindent, végül elhatalmasodik rajtunk a szorongás és a gyűlölet. Ha pedig nem a szívünk szerint élünk, és gyakran hajt minket a gyűlölet, akkor előbb-utóbb szívproblémákra számíthatunk. ”

Ez a pár sor rávilágított az életemre és a betegségemre. Olyan kapcsolatban élek, amiben mindaz benne van, amit olvastam. Valahol tudtam ezt, de nem gondoltam, hogy ennyire komoly. Remélem, nincs késő még változtatni! Megteszek mindent a gyógyulásért.”

“Négyféle betegségem van, mind a négy az alacsony önértékelésre vezethető vissza a könyv alapján. El is hiszem, semmi önbizalmam nincs, mivel egész életemben olyanokkal voltam körülvéve, akik leértékeltek, megaláztak. Használni fogom az ajánlott gyógyító köveket, mert itt az idő a változásra, szeretnék végre teljes életet élni!”

“Élvezetes olvasmány, szinte le sem tudtam tenni, míg a családtagjaim összes problémáját ki nem elemeztem. Ennek alapján határozott célom, hogy komolyabban is foglalkozzak a kristályokkal, mivel csak ékszerként használva is érzem a gyógyító hatásukat. Külön meglepetés volt számomra, hogy a könyvben rövid asztrológiai melléklet is van, amiből azt tudhatom meg, hogy melyik csillagjegy szülöttjének melyek a betegségre érzékeny pontjai. Nagyon találó, mert én Vízöntő vagyok, és a lábszárammal, vénáimmal valóban gyakran szenvedek.”

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A könyv mellé járó bónuszokat az oldalunkon található bejelentkezés menüpontra kattintva, a részedre kiállított felhasználónévvel, és jelszóval fogod elérni.

A könyv 56 oldalas, ebből 50 oldalon tárgyaljuk a testrészek és szervek feladatait, és a különböző betegségek lelki kiváltó okait. A könyv utolsó 6 oldala mellékletekből áll.

 1. Kristály – Asztrológia melléklet, amiből megtudhatod, hogy a különböző csillagjegyek szülöttjeinek melyik testrészei és szervei az érzékenyek, melyek betegszenek meg legkönnyebben.
 2. Kristálygyógyítás marokkövekkel mellékletben pedig megtalálod a tenyér akupresszúrás pontjait, ahol egy marokkővel masszírozva az egész testedet kezelni tudod.

A könyv árát előzetes banki átutalással, vagy rózsaszín postai csekken tudod kifizetni. Megrendelés után a visszaigazolásban megtalálod a bankszámla adatokat ha átutalással fizetsz, vagy a pontos címet, ha a postai feladást választod.

A könyv tartalma hosszú évek tanulmányaiból és saját tapasztalatainkból állt össze. Bár másik honlapunkon különböző cikkeinkben olvashatsz erről a témáról, ebben az összeállításban és minden részletre kitérően azonban nem került nyilvánosságra, csak ebben a könyvben találod meg a válaszokat kérdéseidre.

Ez a könyv azoknak szól, akik nem hiszik el, hogy azért születtünk, hogy szenvedjünk. Akik nyitottak arra, hogy az egészség nem csak a fizikai testünk helyes működését jelenti, hanem azt is, hogy test – Lélek – Szellem egységeként harmonikusan funkcionálunk. Azoknak szól, akik betegség esetén elgondolkodnak azon, hogy az orvosi segítség mellett mit tehet Ő maga is a saját gyógyulásáért.

 

Ez az e-book egy olyan könyv, amit Pdf formátumban letölthetsz a gépedre és ott olvashatod, de ha jobban szereted a papír alapú könyveket, akár ki is nyomtathatod.

Szinte minden eszközön lehetséges e-könyvet olvasni: mobiltelefonon, asztali gépen, laptopon, táblagépen, vagy e-könyv olvasókon. Letöltheted a gépedre, de ha jobban szereted a papír formátumot, ki is nyomtathatod.

Kérd most a saját e – bookodat!

MIT ÜZEN A TUDATALATTID A BETEGSÉGEKKEL?
e-könyv + bónuszok

Az e-book ára: 2.990 Ft

Amiből 2.000 Ft-ot akár azonnal beválthatsz más termékünknél, tanfolyamunknál.

Mik a teendőid?

 1. Töltsd ki a baloldali űrlapot, és küldd el a megrendelést
 2. Hamarosan egy e-mailt kapsz, a fizetési információkkal
 3. Fizesd ki az e-book árát
 4. Készen vagy! Hamarosan megkapod a letölthető e-bookot a bónuszokkal!
  A számlát postai úton küldjük el neked.

Bónuszok a könyv mellé:

 • Asztrológiai melléklet, amiben megismerheted mind a 12 csillagjegyben születettekre jellemző, legérzékenyebb, fájdalomra, betegségre, elváltozásra hajlamos testrészét, szervét.
 • Tenyér akupresszúrás pontjainak melléklete, aminek figyelembe vételével akár csak egy marokkő segítségével is, végigmasszírozhatod tested minden pontját a tenyereden.

Bónusz a könyv mellé:

 • 2.000 Ft-os kupon, amit felhasználhatsz a kristalygyogyitas.hu egyéb termékeinél.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Kérdésed van, amire nem kaptál választ? Írj nekünk és segítünk!

e-mail cím: tisztaforras2008@gmail.com

Telefon: 30 / 727 8490

A megrendelésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001.évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a „Megrendelem az e-bookot” gombra kattintással Molnár Józsefnéval kötötted ( 3033.Rózsaszentmárton, Erzsébet út 13/a, adószám: 52545784 – 1 – 30  ) Cégünk maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak és egyéb törvényi előírásoknak a jelen tájékoztató, az ÁSZF, illetve az Adatkezelési szabályzat ismertetésével.