Meditációs kristályod az
Ametrin

Kristályválasztásod az ametrinre esett. Azért esett az ametrinre a választásod, mert valószínűleg ez az a kő, ami most a leginkább a szolgálatodra lehet. Talán tudsz arról, hogy az ametrin az ametiszt és a citrin természetes keveréke, mivel a Föld mélyében a forróság citrinné alakítja az ametisztet.

Az ametrin magában hordozza az ametiszt spirituális tulajdonságait, mellette pedig a citrin mentális tisztaságát is hordozza. Mivel az ametrint választottad meditációs kristályodként, ez azért történhetett, mert szeretnéd intellektuálisan is átlátni a megérzéseidet, és kreatívan használni őket  a földi világban.

Tegyél ametrint a napfonat csakrádra (solar – plexus), így meditációban mély kérdéseket csalogathatsz a felszínre, melyeket képes leszel érthetően kifejezni. Ezáltal pedig felszabadultan, felesleges terhek nélkül vághatsz neki a felfedezésnek, és az alkotásnak. Ha ametrinnel meditálsz, feloldhatod a paradoxonokat, és képes leszel természeted férfi és női oldalának egyesítésére.

Mivel az ametrint választottad, ez dinamizmusra és arra utal, hogy szeretnéd magad irányítani az életedet, miközben a bölcsesség és az egyetemes szeretet kútjain oltod a szomjadat. Az ametrin hatása mindig kiegyensúlyozó, függetlenül attól, hogy milyen meditációhoz használjuk. Összehangolja a gondolatainkat és a meditáció csendességével. Erősíti a figyelem összpontosítást, segít átfogóan látni a dolgokat, felismerni a lehetőségeket és megtalálni a kreatív megoldásokat. A minden napok valóságán túlra visz, összekapcsol a magasabb rendű tudattal.

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket,
tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

KRISTÁLY ISMERET
KRISTÁLY – ASZTROLÓGIA
ÉS
KRISTÁLYPROGRAMOZÁS

Bővebben