Meditációs kristályod az
Aranyberill

Meditációdhoz az aranyberillt választottad. Azért történhetett ez így, mert most, jelenlegi élethelyzetedben az aranyberill az a kő, ami a legjobban szolgálhat téged meditáció alkalmával. Az aranyberillt a látók kövének is nevezik, eredetileg ebből készítették a kristálygömböt, amit jóslásra, jövendőmondásra használnak. Dr.John Dee erzsébet-kori okkultista kristálya, amely most a British Múzeumban tekinthető meg, aranyberillből készült.

Az aranyberill egy csodálatos kő, mely rendkívül alkalmas a jövendölésre (a Kristály Programozás tanfolyamon foglalkozunk vele). Mivel az aranyberillre esett a választásod, valószínűleg a jelenleginél kevésbé stresszes életre vágysz, ahol magad mögött hagyhatsz minden fárasztó, lényegtelen dolgot, és a spirituális szempontból alapvető fontosságú kérdésekre összpontosíthatsz.

Az aranyberillt a korona – és a napfonat csakrákkal hozzák összefüggésbe. Az aranyberillt a napfonat csakrára (solar – plexusnál) helyezve, segítségével teljesen el tudsz lazulni, koronacsakrádra téve pedig elősegíti az összpontosítást.

Mivel az aranyberillt választottad, szeretnéd eldönteni, hogy mik a számodra valóban lényeges dolgok, és meg akarod valósítani azt, ami igazán fontos az életedben. Az aranyberill segít a fontossági sorrend kialakításában, melynek során az első lépés képzeleted hatékony és világos használata az asztrálsíkon való teremtés érdekében.

FONTOS!
Az aranyberillt használva lehet, hogy észreveszed, hogy egy, több, vagy akár mindegyik csakrád megnyílik. Nagyon fontos, hogy a gyakorlatok végén mindig zárd be őket, különben kimerült leszel, és nyitottan fogadod a kellemetlen hatásokat, érkezzenek azok akár emberek, akár szellemi entitások felől.
Képzeld el, ahogy csakráid szoros bimbóvá záródnak, mint a virágszirmok, majd erősítsd meg, hogy bezáródsz. Hasznos, ha meditáció után bekapsz egy falatot, és iszol egy korty vizet.

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket,
tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Bővebben

Mentés