Meditációs kristályod a
Hegyikristály

Nem véletlen, hogy választásod most éppen a hegyikristályra esett. Jelenlegi élethelyzetedben most pontosan a hegyikristály tud neked leginkább segíteni. Mivel a hegyikristályt választottad, most abban a helyzetben amiben vagy, pszichikus energiáidra szeretnél összpontosítani – vagy erre lenne a legnagyobb szükséged -, ezért meg kell szabadulnod a zaklatottságtól, és kiegyensúlyozottá kell válnod.

A hegyikristály a legszélesebb körű tudáshoz, és életbölcsességhez vezet el a meditációd során. Mivel a hegyikristályt választottad, ezért az igazságot keresed, és alapvető kérdésekre szeretnél választ kapni. Ez a kvarckristály növeli fizikai és spirituális energiaszintedet, és bármelyik csakrára helyezve a megfelelő, jótékony hatást fejti ki.

A hegyikristály szabályozza tested finom energiaáramlását, és fokozza a nyugodt éberségedet, miközben mentális, emocionális, és spirituális szinten is kiegyensúlyozott maradsz. Tárolja és felszabadítja az energiádat, meditáció alatt a kezedben tartva megkétszerezi a biomágneses meződet. A hegyikristály a tisztaság és harmónia megtestesítője. Segít meditációban a tiszta gondolatok megteremtésében.

A hegyikristály felszabadítja a jelenlegi és az elmúlt életeidből származó, eltemetett emlékeidet, és segít a pszichikus, vagy látnoki képességeid és a tudatosságod fejlesztésében.

FONTOS!
A hegyikristályt használva lehet,  hogy egy, több, vagy akár mindegyik csakrád megnyílik. Nagyon fontos, hogy a gyakorlatok végén mindig zárd be őket, különben kimerült leszel, és nyitottan fogadod a kellemetlen hatásokat, érkezzenek azok akár emberek, akár szellemi entitások felől.
Képzeld el, ahogy csakráid szoros bimbóvá záródnak, mint a virágszirmok, majd erősítsd meg, hogy bezáródsz.
Hasznos, ha meditáció után bekapsz egy falatot, és iszol egy korty vizet.

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket,
tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

 

Bővebben

Mentés