Meditációs kristályod a
Krizokolla


A meditációs kristályokat nézegetve választásod a krizokollára esett.
Mivel nem véletlenül vonz minket egy adott ásvány, ezért valamilyen oka van annak, hogy jelenlegi élethelyzetedben, most a krizokollát választottad. Amiben már most, az elején biztosíthatlak, hogy a krizokolla választása stabilitásról és derűről árulkodik.

A krizokolla a békesség köve, segít rátalálni a belső békédre, és segít fenntartani azt a körülötted lévő folyamatos változás közepette is.

Mivel a krizokollára esett a választásod, szeretnél kapcsolatban maradni a belső spirituális lényegeddel, hogy az megkönnyítse számodra  a bizonytalanság és az instabilitás ellen folytatott küzdelmet. Nagy valószínűséggel már a birtokodban van az a tudás, ami szerint a változás lehetőségeket hoz, ezért a krizokolla abban van a legnagyobb segítségedre, hogy képes legyél együtt haladni az áramlással.

Ha a krizokollát a szívcsakrádra helyezed, a kő gyógyítja a szomorúságot, és újraindítja a szeretet áramlását, megnyitja és erősíti a szeretni tudás képességét. A torokcsakrára téve megnyugtat, érthetővé teszi a kommunikációt, és tudtodra adja, mikor a legjobb hallgatni.

Ha bűntudat gyötör, meditálj a krizokollával a szíveden és képes leszel megbocsátani magadnak.

A krizokolla megnyugtatja, tisztítja és energiával tölti fel az összes csakrát, valamint összekapcsolja azokat az isteni energiával.

FONTOS!
A krizokollát használva lehet, hogy észreveszed, hogy egy, több, vagy akár mindegyik csakrád megnyílik.
Nagyon fontos, hogy a gyakorlatok végén mindig zárd be őket, különben kimerült leszel, és nyitottan fogadod a kellemetlen hatásokat, érkezzenek azok akár emberek, akár szellemi entitások felől.
Képzeld el, ahogy csakráid szoros bimbóvá záródnak, mint a virágszirmok, majd erősítsd meg, hogy bezáródsz.
Hasznos, ha meditáció után bekapsz egy falatot, és iszol egy korty vizet.

KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Mentés

KRISTÁLY – ASZTROLÓGIA

Bővebben

KRISTÁLYPROGRAMOZÁS

Bővebben

Mentés

Mentés