Meditációs kristályod a
Szodalit

Mivel a 12 kristály képe közül a szodalit nyerte meg a tetszésedet, ez azt jelzi, hogy szeretnél megszabadulni az előítéletektől, és a beléd nevelt tanoktól, hogy rátalálj a valódi alapokon nyugvó, istenséggel való kapcsolatodra. Nem véletlen tehát, hogy a szodalitot választottad. Az is lehetséges, hogy a szodalit választott ki téged? Hiszen minden egyes kristály egyéni vibrációs tulajdonságokkal rendelkezik, ez a tulajdonság pedig áthatol téren és időn, függetlenül attól, hogy csak a képen láttad, vagy a valóságban is a kezedbe fogtad.

A szodalit mély meditatív állapotokat idéz elő, ezen kívül támogatja az igazság, és egyéb elvont értékek kutatását. Mivel a szodalitot választottad, meggyőződést keresel, hogy kiállhass a hited mellett. Ez pedig abból adódik, hogy elsősorban nem hited, hanem tudásod van. A szodalit félresöpri a dogmatizmust, és a szemellenzős gondolkodást, és utat nyit az ösztönös megértés és a objektivitás számára.

Ha a szodalitot meditáció közben a harmadik szem csakrára helyezed, megszilárdíthatod a meggyőződésedbe vetett hitedet. A szodalit növeli az önbecsülést és a magabiztosságot, hogy meg is valósíthasd, amiről beszélsz. Segít ítélkezés, vagy bűntudat nélkül elfogadnod a saját árnyoldaladat, és a kellemetlen tulajdonságaidat.

Ha szodalitot használsz meditációhoz, a tudatod képes megérinteni azokat a körülményeket, amelyek közé kerültél. Igazságszeretetre nevel, és arra, hogy legyenek elveid. Egyben lehetővé is teszi, hogy hű maradj önmagadhoz és kiállj a meggyőződéseidért.

A szodalit rendkívül jól programozható (bővebben a Kristályismeretek 3. moduljában), átformálja az örökké védekező vagy túlzottan érzékeny személyiséget, megszünteti azoknak a forrását, amelyek visszatartanak attól, hogy a valódi önmagunk legyünk.

FONTOS!
A kristályodat használva lehet, hogy észreveszed, hogy egy, több, vagy akár mindegyik csakrád megnyílik.
Nagyon fontos, hogy a gyakorlatok végén mindig zárd be őket, különben kimerült leszel, és nyitottan fogadod a kellemetlen hatásokat, érkezzenek azok akár emberek, akár szellemi entitások felől. Képzeld el, ahogy csakráid szoros bimbóvá záródnak, mint a virágszirmok, majd erősítsd meg, hogy bezáródsz.
Hasznos, ha meditáció után bekapsz egy falatot, és iszol egy korty vizet.

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Mentés