Meditációs kristályod a
ZÖLD ACHÁT

Miközben a meditációs kristályodat kerested, választásod a zöld achátra esett. Ez azért történt így, mert most, jelenlegi élethelyzetedben a zöld achát az, amelyik a legnagyobb segítségedre lehet. Meditálj tehát egy zöld színű acháttal. Mindegy, milyen formában van. Lehet marokkő, vagy akár a karkötőd, nyakláncod is, de ha nyers, csiszolatlan formában áll a rendelkezésedre, használd azt.

A zöld achát erősen kötődik a természethez, és a Földhöz. Mivel a zöld achátra esett a választásod, erőteljesen a tudatában lehetsz a Természet isteni jellegének, és a növényekkel, fákkal való kapcsolatteremtés révén misztikus birodalmakba tudsz belépni , illetve azt érzed, hogy tudnál fejlődni ezen a téren.

Ha meditálás közben a szív csakrádra teszed a zöld achátot, mélységes szeretet és együttérzés támadhat benned minden földi élőlény iránt, továbbá teljesen feltöltekezel általa. A zöld achát stabilitást és egyensúlyt teremt. Érzelmi traumák esetén segít rálátni a harmóniára, így enyhíti a fájdalmat, és képessé tesz a továbblépésre.

Mivel a zöld achátot választottad, határozott vagy (vagy szeretnél az lenni), és meditációban gyakorlati megoldásokat találsz a problémákra.

FONTOS!
A kristályodat használva lehet, hogy észreveszed, hogy egy, több, vagy akár mindegyik csakrád megnyílik.
Nagyon fontos, hogy a gyakorlatok végén mindig zárd be őket, különben kimerült leszel, és nyitottan fogadod a kellemetlen hatásokat, érkezzenek azok akár emberek, akár szellemi entitások felől.
Képzeld el, ahogy csakráid szoros bimbóvá záródnak, mint a virágszirmok, majd erősítsd meg, hogy bezáródsz.
Hasznos, ha meditáció után bekapsz egy falatot, és iszol egy korty vizet.

KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Mentés

KRISTÁLY – ASZTROLÓGIA

Bővebben

KRISTÁLYPROGRAMOZÁS

Bővebben

Mentés

Mentés