SIKERÉLMÉNYEK


TANULÓINK LEVELEIBŐL

„Köszönöm szépen a tanfolyamon nagyon sok új és könnyen használható információt kaptam. Ráadásul alig 2 héttel a első modul elvégzése után már lehetőségem is van a munkára, júliusig telve van a határidőnaplóm :)”

„Köszönöm szépen a lehetőséget, jól hasznosítható és bőséges tananyagot kaptunk mindhárom modulban. Garantálom, hogy működik amit tanultunk! A kellemes események szinte azonnal beindultak :-)”

„Köszönöm szépen, rendkívüli módon meg vagyok elégedve mindhárom modullal! Számomra is hihetetlen, de sok változást hozott az életemben ez a tanfolyam! Köszönöm szépen, hálás vagyok érte!

Üzenem a jelentkezőknek, és aki csak gondolkodik rajta, hogy érdemes elvégezni, ha az életetek jobbra fordulását várjátok, nem bánjátok meg!”

„Köszönöm a tanfolyam lehetőségét, a kristály programozás nagyszerűen működik, szívesen ajánlom mindenkinek! Külön köszönet a távoktatásért, így magam oszthattam be az időmet. Remek ár – érték arány!”

„Kedves Ágnes!
Ma a 3.modul 3. napi anyagánál tartok, de régóta készülök, hogy elismerésemet fejezzem ki! Eddig mindent kipróbáltam amiről tanulok és valóban minden működik ahogyan írtad, de ilyen átütő sikerre legmerészebb álmaimban sem gondoltam. Az utóbbi napokban igazán beindultak a dolgok, de a 3/2.nap anyaga amit szerdán próbáltam ki, a mai napra frenetikus, átütő és csodálatos hatást kezd kifejteni. Szinte megijedek, mi lesz a továbbiakban? Tudok – e ennyi jót elviselni? A KÖSZÖNÖM szó kevés és nem kifejezés azért ami történik velem 🙂

Szeretettel ölellek! Jónásné Paetel Panni”

Rendkívüli módon meg vagyok elégedve ezzel a képzéssel.
„Az ár-érték arány több, mint jó! Nagyon sokat kaptunk mindhárom modulban.
Engem elsősorban a programozás érdekelt, de annyira tetszett a többi is, hogy nem bántam meg!

Nagyon-nagyon meg vagyok elégedve!!!!
Köszönöm szépen!”

„Hálás vagyok a megszerzett ismeretekért, köszönöm szépen! Mindenkinek szívesen ajánlom!”

„Köszönöm, nagyon tetszett! Ha lesz még valamilyen képzés tuti jelentkezek kérek értesítést! Zsolt”

„NAMASTE Agnes, halas vagyok mindenert!  Az elso modul nagyon hasznos volt, a 2.modul rendkivul izgalmas, alig tudom abbahagyni, mert csabit a kovetkezo resz 🙂 Már a 3.modulba is belekukkantottam, eroszakot kell vennem magamon, hogy ne siessek annyira is. Koszonom koszonom koszonom!”

„Nagyon sokat kaptam a tanfolyamon, hálásan köszönök mindent. Azok a fantasztikus, szívhez szóló levelek amelyeket minden alkalommal kaptam amikor valami kérdésem volt, olyanok voltak, amik hiányozni fognak most, hogy vége a tanfolyamnak. Örülök, hogy továbbra is kapcsolatban maradhatunk. Kérlek Ágnes, készíts újabb tanfolyamokat, azt a sok ismeretet ami benned van, oszd meg velünk! Várom a hírt, mikor kezdesz újabb modult.”

Szeretettel ölellek:Icus

Vannak, akik régebben végezték a tanfolyamainkat, teszik amit tanultak, és időről – időre hosszabb levélben beszámolnak egy – egy „csodáról” ami történik velük. Ilyen egy kedves társunk, aki hozzájárult ahhoz, hogy nevével együtt a levelét nyilvánosságra hozzuk:

Kedves Ágnes és Kedves Mindenki!

Immár több, mint egy éve végeztem el a Kristálygyógyító mindhárom modulját. Egy évvel ezelőtt már beszámoltam az azonnali tapasztalataimról, azóta eltelt egy éveben azonban sok minden történt velem. Szeretnék beszámolni róla és Ágnes kérésére nyilvánosan is megteszem.

Szorgalmas tanuló voltam, pontról pontra mindent végigcsináltam a tanfolyam egész ideje alatt. Már az elején sikereket könyvelhettem el.

A kristály programozás azonban minden várakozásomat felül múlta.
Kiraktam a kristály mandalámat, benne az általam ( a javasolt szertartással végezve ) kiválogatott kövekkel.

Akkoriban volt egy munkahelyem, amiben „kötelességből és a megélhetés miatt” dolgoztam, bruttó olyan összegért, aminek a nettója csak ötszámjegyű 🙂

Mellette volt egy hobbim, amit szívesen és lelkesen végeztem, de ez nem lehetett a munkám, nem vettek fel, mert „nem volt róla iskolám”. (csak tehetségem hozzá )

Kiraktam a mandalámat és a köveket a tanult szertartással arra programoztam, hogy olyan álláslehetőséget kapjak amit szeretek csinálni és tisztességesen megélek belőle a családommal.

A programozást követő 2 nap (kettő!! ) múlva a metrón mellettem beszélgetett két nő egy csábító lehetőségről. Megmarkoltam a zsebemben a programozott kövek közül egyet és figyeltem az érzéseimet. A fülemben ez csengett: „Kérdezz, kérdezz, kérdezz!” Na de mit? A két nő láthatóan leszálláshoz készült, mire gyorsan megkérdeztem, hol van ez a lehetőség?
Az idősebb mondott egy közeli címet és azt is mondta még, hogy kizárólag személyesen lehet jelentkezni, először önéletrajz sem kell…..

A kövemet szorongatva újra megszólalt bennem a hang: „Azonnal menj!”….Mivel éppen munkába igyekeztem, így nem azonnal mentem, de a hang nem hagyott nyugodni, így 9 órakor hivatalos ügyekre hivatkozva egy órára elkéredzkedtem a munkahelyemről és mentem.

Csodák csodája (ma már tudom, hogy nincsenek csodák ) az a hölgy fogadott, akitől a metrón érdeklődtem.
„Már vártam” – ezzel fogadott. Elmondta, hogy nem szokott munkahelyi dolgokról idegenek előtt beszélni, de a metrón nem tudja mi történt, de a közelemben ellenállhatatlan vágyat érzett, hogy ismerősével úgy beszélgessen, hogy én is halljam….

Beszélgettünk a munkámról, a „hobbimról” és minden másról…. fél óra sem telt el, megkaptam az ajánlatát: kezdőként olyan fizetést, amennyit összesen eddig a férjemmel együtt sem vittünk haza. Beiskoláznak és amikor meglesz a végzettségem is, az összeg majdnem dupláját kapom…

Most itt tartunk: 2015 júliusában fejeztem be az utolsó modult. A mandalámon a köveimet augusztus közepén programoztam. Egy hét múlva új állásom volt, amit imádok. Szeptemberben beiskoláztak, 2016 júniusban végeztem, már papírom van arról, ami Isten adta tehetségem 🙂 Július 1 – től hivatalosan is megemelték a fizetésem 🙂
” Isten adta tehetség” : Mint említettem, volt egy hobbim, amit szerettem csinálni. A Kristály – Asztrológia tanfolyamon megtudtam, hogy ez a tevékenység azért a szívem csücske, mert ez az életfeladatom, erre születtem, miközben homlokegyenest más pályán tevékenykedtem addig. Nem csoda, hogy nem éreztem jól magam benne….

Sokat írhatnék még, de egyenlőre ennyi elég.

Üzenem minden olvasónak, hogy vegyék komolyan a tanultakat, csinálják akkor is a feladatokat, ha nem igazán hisznek benne, és elkezdenek történni a csodák!

Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!

Jónásné Panni

I. MODUL
KRISTÁLYGYÓGYÍTÁS

Bővebben

Mentés

II. MODUL
KRISTÁLY – ASZTROLÓGIA

Bővebben

III. MODUL
KRISTÁLYPROGRAMOZÁS

Bővebben

Mentés

Mentés