Stressz oldására a kék turmalint választottad

Miután végignézted a képeket, a kék turmalinra esett a választásod. Tudatalattid a benned zajló stresszes folyamatok energiáját összekapcsolta azzal a képpel, ami alatt lévő kő a segítségedre lehet. Elképzelhető, hogy nem is te választottál, hanem a kő választott téged? Erről olvashatsz ezen az oldalon.

A kék turmalin rendkívül jó társ a kommunikációban, ha görcsölsz, ha ki kell fejezned magad. Úgy tűnik, stresszes helyzetben inkább lenyeled a véleményed, mondanivalód, mint hogy beszélnél róla. Ez a kristály ellazít, és segíti a szavak folyékony áramlását. Ennél a kristálynál nem csak a turmalin hatása érvényesül, hanem maga a kék szín is. A színek ugyanis speciális elektromágneses rezgésükkel – hullámhosszukkal és frekvenciájukkal – jelentős befolyást gyakorolnak ránk, függetlenül attól, hogy ennek tudatában vagyunk, vagy sem.

A kék a nyugalom és békesség színe, melyből tisztaság, csendesség és hűvösség árad, harmónia, biztonság, nyugalom, a feloldódás, végtelenség érzését kelti. Segít leküzdeni a félelmet, tisztává varázsolja a gondolatokat. Nyugtató és lazító hatású.

A kék turmalin elősegíti önmagad és mások megértését, feltárja előtted éned mélységeit, erősíti az önbizalmat, és enyhíti a félelmet. Száműzi azt az érzést, hogy áldozat lennél, ugyanakkor vonzza a lelkesedést, a könyörületet, a toleranciát és a fellendülést. Hatékony mentális gyógyító, mivel egyensúlyba hozza a jobb és a bal agyféltekét, valamint pozitívvá alakítja át a negatív gondolkodásmintákat.

Mivel a kék turmalint választottad, lehet valamilyen elfojtott bánatod, amit ki kell engedned magadból, vagy esetleg másokat segítesz ebben. Ez a kristály támaszt nyújt, ha valami bánt, vagy ha egy ismerősöd vigasztalásra szorul. A gyakorlati életben a turmalin segíti a fizikai koordinációt, ezért az írástól az asztaliteniszig sokféle tevékenységet támogat.

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Kristályismeret online kurzus
most
5.000 Ft-ért elvégezhető.
Személyes részvételt nem igényel.

KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Mentés