Stressz oldására a rózsakvarcot választottad

Végignéztél 12 képet, és választásod a rózsakvarcra, a szív és a szeretet kövére esett. Valójában választásod nem a véletlen műve. Most, jelenlegi állapotodban a rózsakvarc segítő energiájára van szükséged. Elképzelhető, hogy nem is Te választottad, hanem a kő választott ki téged? Nézzük tehát, mit nyújthat neked a rózsakvarc.

Mivel stresszoldó kristályként a rózsakvarcot választottad, neked a nyugalom a barátok, család és szeretteid közelségét, vagy a kedveseddel töltött romantikus pillanatokat jelenti. A rózsakvarc nyugalmat hoz a családi krízisek, vagy rossz időszakok idején, és a segítségével képes leszel értékelni környezeted, vagy a többiek szépségét.

A rózsakvarc ezen kívül fokozza a művészetekre, és a zenére való fogékonyságot, melyek szintén stresszoldó hatásúak, elsősorban akkor, amikor örömödet leled benne. Ez a csodálatos kő fejleszti a fogékonyságot mindenfajta szépségre.

Ha megsértettek, neheztelsz, vagy egyszerűen csak féltékeny vagy valakire, a szelíd rózsakvarc segíti elfelejtened a negatív érzéseid, és melegséget, gyengédséget ébreszt benned, hogy újra tudj szeretni. Finoman eltávolítja a negatív energiát, és szeretetteljes hangulattal helyettesíti. Kitűnően hat a középkorúsággal együtt járó krízisre. Ha rózsakvarcot tartunk a kezünkben, hangsúlyozza a pozitív hozzáállást. Emlékeztet bennünket a céljainkra.

Ami pedig a legfontosabb: megtanít arra, hogy szeresd önmagad, vedd észre a  jó tulajdonságaidat. Biztosítja, hogy melegszívű, szerető lelkek társaságára találj.
Úgy segít a ruhád és kiegészítőid kiválasztásában, hogy a legjobbat hozd ki magadból.

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, és mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását? Akkor alapvetően még nem tudod, hogy mire figyelj. Találkoztál már programozott kristállyal, sőt vettél is már ilyet, neked mégsem működik, abban az esetben is itt a helyed! A kristályok tudatos használatával hamar rájössz arra, hogy valóban hasznos segítőtársaink. A természet ezen adománya elsősorban akkor működik hatásosan, amikor kihasználod működése alapelveit, és Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Miért mutatnám meg mindezt neked?

Elsősorban azért, mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit. Mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él! Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt is, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható. Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, amikor kérdéseid vannak a kristályok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezzel a szándékkal hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete online kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

A tanfolyam 3 modulja egyben most mindössze

5000 Ft-ért
elvégezhető!

Olvass bővebben arról, mit kapsz ebben a 3 modulban.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

I. MODUL
KRISTÁLYISMERET

Ebben a modulban az alapoktól indulsz, és a kristályokkal való ismerkedéstől lépésről – lépésre eljutsz a kristályokkal való harmonikus együttműködésig. Olyan recepteket is megismersz, mint a kristály balzsam, elixír, kristályvíz, testápoló, stb. Továbbá több, mint 20-féle testi tünetet dolgozunk ki mindhárom szinten (Test – Lélek – Szellem) a kristályokkal való kapcsolatban.

A tüneteknél figyelembe vesszük az Új Medicina (Biologika) szempontjait is, a lelki konfliktusokkal kapcsolatban.

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről a modulról.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

II.MODUL
KRISTÁLY ASZTROLÓGIA

A Nap, a Hold és az Ascendens kapcsolatai a kristályokkal. Ebben a modulban megismerkedhetsz a valódi szerencseköveiddel, amelyeket születésedkor a különböző bolygók együttállásának energiája rendelt melléd. Ennek eredményeként megtalálod a saját gyógyító kristályaidat, melyek a születésed folytán Téged szolgálnak. Mi több, megtudhatod azt is, hogy mi a küldetésed ebben az életben…. és még sok minden mást is. 🙂

Mindezt meg fogod tudni állapítani bárkinek, akinek tudod a pontos születési dátumát!

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről  a modulról.

 kristalygyogyitas.hu kristály asztrológia

Mentés

Mentés

III. MODUL
KRISTÁLY PROGRAMOZÁS

Végül, de nem utolsó sorban gyakorlottá válsz, hogyan váljék egy kő a Te „kiterjesztett Éneddé”. A kristályok programozása egy izgalmas tudomány! Ilyen körülmények között „varázslóvá” válhatsz a kristályaid segítségével. Megtapasztalhatod, hogyan segítenek neked a kristályok vágyaid elérésében, céljaid megvalósításában életed minden területén. Ebben a modulban a Kristálygömb jövendöléssel is foglalkozunk.

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről a modulról.

Mentés

Mentés

Mentés

Oldalaink támogatója: https://borkaszandal.hu