A Smithsonit (cinkpát) a te stresszoldó kristályod

Az előző oldalon 12 kristály képe közül választásod a smithsonitra esett. A smithsonit egy karbonátásvány, a cink-karbonát trigonális kristályrendszerű ásványa, melyet magyarul cinkpátnak is neveznek. Talán nem véletlen, hogy éppen ezt a követ választottad, valószínűleg mélyen, tudat alatt a smithsonitra van szükséged.

Ha az összeomlás szélén állsz, a smithsonit segít elengedni a feszültséget, és mosolyt csal az ajkaidra. Ha gyerekek társaságában szeretnél ellazulni, a kő segítségével úgy lehetsz velük, hogy közben a „belső gyermekeddel” is találkozol.  A smithsonit úgy láttatja meg benned belső bánatosságaikat és igényeiket, és úgy segít orvosolni ezeket, hogy közben nem sérül a többiekkel való kapcsolatod, és az érzékelt stressz is egy csapásra eltűnik.

A smithsonit a távolból mutatja meg az élet problémáit, új perspektívából láttatja meg a dolgokat. Segít abban, hogy mintegy külső szemlélőként láss rá életed azon területeire, ahol a stresszhatást érzékeled. Segítségével tapintatos és diplomatikus módon érheted el céljaidat.

Ha például valamilyen klubot, vagy csoportot vezetsz, ez a kő nagyon jó választás a „kerekek megolajozásához”, hogy minden gördülékenyen menjen, miközben azt teheted, amit szeretnél.

Úgy tartják, ha a smithsonitot az ágy alá teszed, erősíti az immunrendszert és küzd az alkoholizmus ellen.

Oldalaink támogatója: borkaszandal.hu

Kristályismeret online kurzus
most
5.000 Ft-ért elvégezhető.
Személyes részvételt nem igényel.

KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Mentés