Stresszoldó kristályod a prehnit

Amikor végignézted a 12 kő képét, tudatalattid erre a sárgás – szürkés zöld kőhöz vezetett. Ez nem véletlen, hiszen a prehnit fokozza azt a képességünket, amikor valamit előre meglátunk, megérzünk, tudunk dolgokat, mert erősíti a belső tudást. Neked pedig jelenlegi élethelyzetedben erre van szükséged.

Ezt a szép követ választva perspektívaváltásra, pontosabban a valóság szélesebb látószögből való szemlélésére lehet szükséged ahhoz képest, amit napi szintem megszokhattál. Élethelyzetedből adódóan tudatalattid arra következtet, hogy rá szeretnél kapcsolódni a “kozmikus tudatra”. A prehnit fokozza azt a képességet, amikor valamit előre megláthatsz, megérezhetsz, vagy tudsz dolgokat, mert erősíti a belső tudást. Az isteni energiákkal hangol össze, erősíti a jövőbelátást, és megmutatja, hogy milyen utat kövess a spirituális fejlődésed érdekében.

A prehnit fokozza a természet szeretetét, és növeli a természet gyógyerejét felhasználó képességedet. Megtanít arra, miként legyél harmóniában a természet erőivel, ezen kívül új energiával tölti fel és megújítja a környezetedet. A mindennapokban segít megszabadulni az életedet ellepni készülő “szeméttől”. Ezen túlmenően erősíti a hitedet abban, hogy az Univerzum mindent megad, amire csak szükséged lehet.

Ezzel a szándékkal tartsd magadnál olyankor, amikor szelektálsz, újrahasznosításra, felhasználásra törekszel, és a szabadság csodálatos érzésével fog megajándékozni. Segít harmonikusabban berendezni környezetedet, lakhelyedet, következésképpen az gyógyító kikötővé válhat testi – lelki – szellemi szinten mind a te, mind a családod számára.

Végül de nem utolsó sorban ajánlom, hogy olvasd el amit a prehnit további hatásairól írtam ezen az oldalon: https://kristalyinfo.hu/prehnit-hatasa-testre-lelekre-szellemre/

Oldalaink támogatója: Natura Gyógynövény

A Kristályismeret online kurzus 3 modulja együtt most
összesen 5.000 Ft-ért elvégezhető.
Személyes részvételt nem igényel.

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, és mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását? Akkor alapvetően még nem tudod, hogy mire figyelj. Találkoztál már programozott kristállyal, sőt vettél is már ilyet, neked mégsem működik, abban az esetben is itt a helyed! A kristályok tudatos használatával hamar rájössz arra, hogy valóban hasznos segítőtársaink. A természet ezen adománya elsősorban akkor működik hatásosan, amikor kihasználod működése alapelveit, és Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Miért mutatnám meg mindezt neked?

Elsősorban azért, mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit. Mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él! Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt is, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható. Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, amikor kérdéseid vannak a kristályok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezzel a szándékkal hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete online kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

I. MODUL
KRISTÁLYISMERET

Ebben a modulban az alapoktól indulsz, és a kristályokkal való ismerkedéstől lépésről – lépésre eljutsz a kristályokkal való harmonikus együttműködésig. Olyan recepteket is megismersz, mint a kristály balzsam, elixír, kristályvíz, testápoló, stb. Továbbá több, mint 20-féle testi tünetet dolgozunk ki mindhárom szinten (Test – Lélek – Szellem) a kristályokkal való kapcsolatban.

A tüneteknél figyelembe vesszük az Új Medicina (Biologika) szempontjait is, a lelki konfliktusokkal kapcsolatban.

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről a modulról.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

II.MODUL
KRISTÁLY ASZTROLÓGIA

A Nap, a Hold és az Ascendens kapcsolatai a kristályokkal. Ebben a modulban megismerkedhetsz a valódi szerencseköveiddel, amelyeket születésedkor a különböző bolygók együttállásának energiája rendelt melléd. Ennek eredményeként megtalálod a saját gyógyító kristályaidat, melyek a születésed folytán Téged szolgálnak. Mi több, megtudhatod azt is, hogy mi a küldetésed ebben az életben…. és még sok minden mást is. 🙂

Mindezt meg fogod tudni állapítani bárkinek, akinek tudod a pontos születési dátumát!

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről  a modulról.

 kristalygyogyitas.hu kristály asztrológia

Mentés

Mentés

III. MODUL
KRISTÁLY PROGRAMOZÁS

Végül, de nem utolsó sorban gyakorlottá válsz, hogyan váljék egy kő a Te “kiterjesztett Éneddé”. A kristályok programozása egy izgalmas tudomány! Ilyen körülmények között “varázslóvá” válhatsz a kristályaid segítségével. Megtapasztalhatod, hogyan segítenek neked a kristályok vágyaid elérésében, céljaid megvalósításában életed minden területén. Ebben a modulban a Kristálygömb jövendöléssel is foglalkozunk.

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről a modulról.

Mentés

Mentés

Mentés