Stresszoldásra a szugilitet választottad

12 képet néztél végig, melyek alá nem volt írva a kő neve. Így csak a látszat alapján választottad azt a követ, amelyik legjobban megtetszett. Tudatalattid a benned zajló konfliktus energiájával kapcsolta össze a kő képének energiájával, következésképpen olyat választottál, ami a legjobban segíthet téged. Te választottál, vagy a kő választott ki téged?

Ha gyógyító, vagy bármilyen segítő munkát végzel, a szugilit fenntartja pozitív hozzáállásodat, elhivatottságodat, és céltudatosságodat, így segít leküzdeni az esetleges stresszhatásokat. Vele megélheted annak a meggyőződésnek a békességét, hogy hited szerint cselekszel, és segít az Univerzum jóindulatú bölcsességének felismerésében.

A szugilit igen spirituális természetű kő, ami ihletet és megvilágosodást hoz, ha úgy érzed, hogy a belső keresés ösvényét járod, vagy szeretnéd elmélyíteni a tapasztalataidat.

Abban az esetben, ha bántottak, vagy becsaptak, a szugilit megnyugtat, felvidít, és reményt ad. Ezen kívül segítséget nyújt az autizmus és dyslexia esetében is azáltal, hogy azokhoz a mélyen fekvő területekhez kapcsol, ahonnan a probléma ered.

Ha a szugilitre esett a választásod, az önfejlesztés és a spirituális növekedés szempontjából gondolsz stresszhelyzeted megoldására. A szugilit enyhíti a fájdalmat, különösképpen a fejfájást. Ez a kő segít megnyílnod az élet valódi értelme felé.

Oldalaink támogatója: https://borkaszandal.hu

KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Mentés