Stresszoldó kristályod a lepidolit

Tudatalattid a lepidolithoz vezetett téged, mivel a 12 képből éppen erre a kőre esett a választásod, amit stresszes helyzetben érdemes használnod. Ha a végletek embere vagy, a lepidolit valóban egy csodálatos stabilizátor. A hiperaktív időszakokban nyugtat, depresszív állapotban pedig bátorít.  Ha egyedül szeretnéd jól érezni magad, ha saját lelki békédet szeretnéd átélni, akkor ez a Te köved.

Amikor zaklatott vagy, és szeretnéd a legtöbbet kihozni a békés szünetekből, a lepidolit segítségével szépen, lassan megnyugszol. Alapvetően nagyon hasznos segítség a napi stressz kiengedésében, vagy a harag, illetve frusztráció elengedésében. Erre a kőre ösztönösen eshetett a választásod, ha negatív érzelmek bántanak (pld. ha utálod a főnöködet, vagy amikor vezetés közben felbosszantanak a többiek).

A lepidolit enyhíti a rémálmokat, és elősegíti bizonyos okkult képességek kialakulását. Rendkívül hasznos a stressz és a depresszió csillapításában. Lítium tartalma segít a hangulatváltozások és a rögeszmés depresszió felszámolásában. Kiváló minden érzelmi vagy szellemi függőség megszüntetésére, támogatja a szenvedélybetegségekből és bármilyen bántalomból való megszabadulást, beleértve az anorexiát is.

Mint az „átmenet köve” szétosztja és újjászervezi a régi pszichológiai és viselkedési mintákat, ösztönzi a változást. Erősíti a függetlenséget, és arra sarkall, hogy önerőből érjük el a céljainkat.

Itt olvashatod a lepidolit további hatásait: https://kristalyinfo.hu/lepidolit-hatasa-test-lelek-szellem-szinten/

Oldalaink támogatója a http://www.naturagyogynoveny.shp.hu