Stresszoldó kristályod a rózsaszín kalcedon

Stresszoldó kristályodként a rózsaszín kalcedon tetszett meg, amikor a 12 képet végignézted. Ez azért történhetett, mert ennek a kőnek az energia vibrációja nyugtatólag hat rád. Az igazat megvallva az életünkben tapasztalt terhek nagy részét önként vesszük magunkra. Stresszoldó kristályod segít neked szélesebb látókörbe helyezni a dolgokat.

Ha szeretsz baráti körben kikapcsolódni, a rózsaszín kalcedon segít fenntartani a harmóniát, és az együttműködést. Ez a boldogság és a jó szándék köve. Ami azt illeti, a rózsaszínű kövek mindegyike valamiképpen kapcsolódik a szívhez, az Isteni minőséghez, a szeretethez. Így van ez a rózsaszín kalcedonnal is.

Ha egy ideje rémálmok gyötörnek, akkor relaxálj. Ez a kő ellazít, és képes mélyebb relaxációs szintekre juttatni. Itt csak békés világokkal találkozol, és ennek köszönhetően pihentető alvásban lehet részed.

Miben segít még a rózsaszín kalcedon?

A rózsaszín kalcedon ráirányítja a tudatodat a világ csodáira. Ezen túlmenően megtanít élvezni a meséket és a történeteket. Nagyon jó társaság a regény olvasáshoz, valamint mások szórakoztatására is ösztönöz. Mivel kalcedon, hatással van a kommunikációra is, és megkönnyíti a felolvasást.

Szelíden bátorít az új dolgok kipróbálására és arra, hogy higgy a világ bőségében. A rózsaszín kalcedon hatására többé nem aggódsz majd az egészséged miatt, továbbá enyhíti a pszichoszomatikus zavarokat is.

Kristályismereti kurzusunk 3 modulja
most mindössze
5.000 Ft-ért
elvégezhető!
Mi ezzel tudunk segíteni

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

I. MODUL
KRISTÁLYISMERET

Ebben a modulban az alapoktól indulsz, és a kristályokkal való ismerkedéstől lépésről – lépésre eljutsz a kristályokkal való harmonikus együttműködésig. Recepteket is megismersz, (Kristály balzsam, elixír, kristályvíz, testápoló, stb.) valamint több, mint 20-féle testi tünetet dolgozunk ki mindhárom szinten (Test – Lélek – Szellem) a kristályokkal való kapcsolatban.

A tüneteknél figyelembe vesszük az Új Medicina (Biologika) szempontjait is a lelki konfliktusokkal kapcsolatban. Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről a modulról.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

II.MODUL
KRISTÁLY ASZTROLÓGIA

A Nap, a Hold és az Ascendens kapcsolatai a kristályokkal. Ebben a modulban megismerkedhetsz többek között a valódi szerencseköveiddel, amelyeket születésedkor a különböző bolygók együttállásának energiája rendelt melléd. Saját gyógyító kristályaid, melyek a születésed folytán Téged szolgálnak, és megtudhatod azt is, hogy mi a küldetésed ebben az életben…. és még sok minden mást is. 🙂

Mindezt meg fogod tudni állapítani bárkinek, akinek tudod a pontos születési dátumát! Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről  a modulról.

 kristalygyogyitas.hu kristály asztrológia

Mentés

Mentés

III. MODUL
KRISTÁLY PROGRAMOZÁS

Mire idáig eljutsz, megtanulod, hogyan váljék egy kő a Te „kiterjesztett Éneddé”. A kristályok programozása egy izgalmas tudomány! Valódi „varázslóvá” válhatsz a kristályaid segítségével, ha pontosan követed a tanultakat! Megtapasztalhatod, hogyan segítenek neked a kristályok vágyaid elérésében, céljaid megvalósításában életed minden területén.

 

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről a modulról.

Mentés

Mentés

Mentés

Végül megemlítem, hogy nálam nem vásárolható semmilyen kristály, ezért szeretettel ajánlok két olyan webáruházat, ahol én is szívesen vásárolok:

Ametiszt ásványbolt és Kristály centrum