Stresszoldó kristályod a sárga kalcit

A stresszoldó kristályok között válogatva a sárga kalcit volt az, amelyik jelenlegi élethelyzetedben a leginkább vonzott, ezért erre a képre kattintottál. Következésképpen a sárga kalcit harmonikus energiarezgése együtt rezonál az általad kisugárzott rezgési frekvenciáddal. Mindenekelőtt érdemes tudni, hogy a kalcit egy aktív kristályfajta: felgyorsítja a fejlődést és a növekedést.

A kalcit több színben is pompázik, ezek közül a sárga az, amelyik legerősebb hatással van a bennünk zajló stresszes reakciókra. Tulajdonképpen a feszültség falat emel közted és a megérzéseid, belső bölcsességed, és a valódi örömök megélésének képessége között. A sárga kalcit a test és az elme ellazítását segíti elő.

Valójában a sárga kalcit „lesöpri a pókhálókat”, így egy leheletnyi friss levegőt csempész az életedbe. Ha mostanára otthonülő lettél lehet, hogy azért választottad ezt a követ, hogy kicsit kimozdítson, és átélhesd a szabad levegő jótékony, lazító hatását. A sárga kalcit akkor is magára vonhatta a figyelmedet ha már aktívabb vagy, viszont tovább szeretnél menni ezen az úton.

Ez a csodálatos kristály kitisztítja az elmét, hogy okosan dönthess a szabadidőd eltöltéséről. Ha szeretsz rejtvényt fejteni, élesíti az agyadat. Ha a közeledben van egy sárga kalcit, soha nem fogsz elcsüggedni, függetlenül a külső hatásoktól.  E gyönyörű kő segítségével ráérezhetsz a lehetőségekre. Nagy fokú motiváló erővel rendelkezik.

A sárga kalcit használatával tanulás közben megőrzöd a nyugalmadat, következésképpen képes leszel könnyedén összpontosítani. A kő segítségének hasznát veheted a neked megfelelő iskola, vagy egy esti kurzus kiválasztásában, és könnyebben kitartasz a tanulásban.

Miben segíthet még a sárga kalcit?

Előmozdítja a spirituális fejlődésedet, lehetővé teszi, hogy a lélek emlékezzen az átélt élményekre, miután visszatér a testbe. A kalcit összekapcsolja az érzelmeket az értelemmel, így létrehozza ezzel az érzelmi intelligenciát. Pozitív a hatása különösen akkor, amikor valaki elvesztette a reményt és az ambícióit.

A kalcit megnyugtatja az elmét, felismerésre és elemzésre tanít, ösztönzi az előrelátást, és serkenti a memóriát. Segít megkülönböztetni és megőrizni a fontos információkat. Azt a képességet adományozza neked, hogy az ötleteidet tettekre tudd váltani. Az érzelmi stresszt derűvel helyettesíti.

A sárga kalcit kiselejtez mindent, amire már nincs szükséged, és ösztönzi az akaratodat. Energiája felemelő hatású. Támogatja a meditációt, kiteljesíti a relaxációt, és mély spirituális állapotot idéz elő, így a spirituális útmutatás legmagasabb forrásához kapcsolódik. Serkenti a magasabb rendű tudatot.

Kristályismereti kurzusunk 3 modulja
most mindössze
5.000 Ft-ért
elvégezhető!
Mi ezzel tudunk segíteni

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Ha hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, de mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását, akkor valószínűleg kevés az információd arról, hogy mire figyelj. Ha hallottál már a a programozott kristályról, sőt vettél is már ilyet, de neked mégsem működik, akkor itt a helyed! A kristályok használatával hamar rájössz arra, hogy elengedhetetlen a hozzá tartozó információ megismerése. A kristályok, kövek akkor működnek igazán, ha kihasználod működésük alapelveit, amikor Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Hogy miért mutatnám meg mindezt neked?

Mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, következésképpen nem sajátítok ki semmit, hiszen mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él! Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban – hiszen tapasztalom – , hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható. Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a kristályok, kövek, ásványok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezért hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

I. MODUL
KRISTÁLYISMERET

Ebben a modulban az alapoktól indulsz, és a kristályokkal való ismerkedéstől lépésről – lépésre eljutsz a kristályokkal való harmonikus együttműködésig. Recepteket is megismersz, (Kristály balzsam, elixír, kristályvíz, testápoló, stb.) Ezen kívül több, mint 20-féle testi tünetet dolgozunk ki mindhárom szinten (Test – Lélek – Szellem) a kristályokkal való kapcsolatban.

A tüneteknél figyelembe vesszük az Új Medicina (Biologika) szempontjait is a lelki konfliktusokkal kapcsolatban. Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről a modulról.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

II.MODUL
KRISTÁLY ASZTROLÓGIA

A Nap, a Hold és az Ascendens kapcsolatai a kristályokkal. Ebben a modulban megismerkedhetsz többek között a valódi szerencseköveiddel, amelyeket születésedkor a különböző bolygók együttállásának energiája rendelt melléd. Saját gyógyító kristályaid, melyek a születésed folytán Téged szolgálnak, és megtudhatod azt is, hogy mi a küldetésed ebben az életben…. és még sok minden mást is. 🙂

Mindezt meg fogod tudni állapítani bárkinek, akinek tudod a pontos születési dátumát! Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről  a modulról.

 kristalygyogyitas.hu kristály asztrológia

Mentés

Mentés

III. MODUL
KRISTÁLY PROGRAMOZÁS

Mire idáig eljutsz, megtanulod, hogyan váljék egy kő a Te „kiterjesztett Éneddé”. A kristályok programozása egy izgalmas tudomány! Valódi „varázslóvá” válhatsz a kristályaid segítségével, ha pontosan követed a tanultakat!

Megtapasztalhatod, hogyan segítenek neked a kristályok vágyaid elérésében, céljaid megvalósításában életed minden területén.  Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről a modulról.

Mentés

Mentés

Mentés

Végül megemlítem, hogy nálam nem vásárolható semmilyen kristály, ezért szeretettel ajánlok két olyan webáruházat, ahol én is szívesen vásárolok:

Ametiszt ásványbolt és Kristály centrum