Stresszoldó kristályodnak a
vörös jáspist választottad.

12 képet néztél végig, és a vörös jáspisra esett a választásod. Ez azért történt, mert ennek a kőnek az energia vibrációja harmonizálja a benned lévő energiát. Az életünkben tapasztalt különböző helyzeteket alapvetően önként soroljuk a stresszes megélések közé. Ha ez nem így lenne, valójában mindenki egyformán élné meg ezeket a helyzeteket. Mégis vannak, akiknek izgalmas kihívás, másoknak pedig felzaklató élmény ugyanaz a szituáció.

A vörös jáspis fokozza a tettrekészségedet. Ez a kő igazán akkor a legjobb választás, ha szeretsz sportolni. Növeli az eltökéltséget, az állóképességet, és a versenyelőnyt. Segít továbbá a lazításban, és a felfrissülésben. Kivesz a napi rutinból, hogy az aktív pihenés során elfeledtesse veled a stresszt és az egyéb aggodalmaidat.

Ezen kívül ha éppen egy betegség, vagy műtét után lábadozol, a vörös jáspis segít pihenni, és mozgósítja tartalék erőidet. Mivel ezt a követ választottad, többet vársz a pihenéstől egyszerű lazulásnál. Ez a kristály az erő, az energia, és a valódi kikapcsolódás köve.

Ha pedig a legjobban az úgynevezett vízszintes tevékenységek során tudsz ellazulni, a vörös jáspis fokozza a szexuális vágyakat, és segít ráhangolódni a szerelmedre.

Mit tesz még értünk a vörös jáspis?

A vörös jáspis erősebbé és élénkebbé teszi testünket, ugyanakkor kifejleszti bennünk az élet ajándékaiért érzett hálát és köszönetet. Erősíti akaraterőnket, és különösen hasznos, amikor bátor döntéseket kell hoznunk, és megvalósítanunk. Türelemmel, és kitartással páros dinamikát és tetterőt nyerhetünk belőle, amely segíti és sikerre viheti terveinket, vállalkozásunkat.

Másrészről arra is emlékeztet ez a kő, hogy erőnk valódi forrása egyéni akaratunknál, vagy személyes igyekezetünknél sokkal mélyebbről fakad. Ennek tudatában szerények maradunk, és olyan nyitott edénnyé válunk, amely mindig képes magába fogadni az élet új erőit.

Kristályismeret online kurzus 3 modulja
most összesen
5.000 Ft-ért elvégezhető.
Személyes részvételt nem igényel.

Mit tartalmaz ez a kurzus?

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

KRISTÁLYISMERET

Ebben a modulban az alapoktól indulsz, és a kristályokkal való ismerkedéstől lépésről – lépésre eljutsz a kristályokkal való harmonikus együttműködésig. Olyan recepteket is megismersz, mint a kristály balzsam, elixír, kristályvíz, testápoló, stb. Továbbá több, mint 20-féle testi tünetet dolgozunk ki mindhárom szinten (Test – Lélek – Szellem) a kristályokkal való kapcsolatban.

A tüneteknél figyelembe vesszük az Új Medicina (Biologika) szempontjait is, a lelki konfliktusokkal kapcsolatban.

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről a modulról.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

KRISTÁLY ASZTROLÓGIA

A Nap, a Hold és az Ascendens kapcsolatai a kristályokkal. Ebben a modulban megismerkedhetsz a valódi szerencseköveiddel, amelyeket születésedkor a különböző bolygók együttállásának energiája rendelt melléd. Ennek eredményeként megtalálod a saját gyógyító kristályaidat, melyek a születésed folytán Téged szolgálnak. Mi több, megtudhatod azt is, hogy mi a küldetésed ebben az életben…. és még sok minden mást is. 🙂

Mindezt meg fogod tudni állapítani bárkinek, akinek tudod a pontos születési dátumát!

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről  a modulról.

 kristalygyogyitas.hu kristály asztrológia

Mentés

Mentés

KRISTÁLY PROGRAMOZÁS

Végül, de nem utolsó sorban gyakorlottá válsz, hogyan váljék egy kő a Te „kiterjesztett Éneddé”. A kristályok programozása egy izgalmas tudomány! Ilyen körülmények között „varázslóvá” válhatsz a kristályaid segítségével. Megtapasztalhatod, hogyan segítenek neked a kristályok vágyaid elérésében, céljaid megvalósításában életed minden területén. Ebben a modulban a Kristálygömb jövendöléssel is foglalkozunk.

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről a modulról.

Mentés

Mentés

Mentés

Oldalaink támogatója: borkaszandal.hu

Mentés

Mentés

Mentés