Stresszoldó kristályod az aragonit

Az aragonit tetszett meg, amikor végignézted a 12 kristály képét abból a célból, hogy kiválaszd stresszoldó kristályodat. Valójában tökéletes választás ahhoz, hogy felszabadítsd az elmédet. Ráadásul jól tudod, hogy az életben tapasztalt  terhek nagy részét önként vesszük a vállunkra. Az aragonit segít neked, hogy szélesebb látókörbe helyezd a dolgokat.

Mivel az aragonitra esett a választásod, nagyon valószínű, hogy a fizikai ellazulás kiemelkedő fontosságú számodra. Következésképpen az is biztos, hogy szereted kényelmesen érezni magad a testedben. Elsősorban érzéki ember vagy, és gyakorlati szempontok alapján ítélsz. Másrészről pedig a megérzéseid fizikai szinten jelennek meg, például a zsigereidben jelentkeznek.

Ha a másik véglet jellemző rád, és a felhők között jársz, az aragonit szilárdan és megnyugtatóan visszahoz az itt és most birodalmába. Ez a különleges kő kapcsolatban van a Földanyával, segít megérteni az üzeneteit. Türelemre, és elfogadásra tanít, energiái fokozzák a fegyelmet és a megbízhatóságot.

Miben segíthet még az aragonit?

Ez a kő felmelegíti a testet, és rendkívül hatásos olyankor, amikor stresszes vagy. Így amikor túlfeszített üzemmódban dolgozol, az aragonit emlékeztet a lazításra, és önmagad kényeztetésére. Nagyon jó barátod esz akkor is, ha a főzés a hobbid. Segít az éppen elvégzendő feladatra összpontosítani a figyelmedet.

A gondolkodásmódodat rugalmassá és megértővé teszi. Felfedi a problémák és a stresszes helyzetek okait. Az aragonit elűzi a haragot és az érzelmi stresszt. Erőt és támogatást biztosít. Lehetővé teszi, hogy kényelmesen és jól érezd magad a saját testedben. Szembeszáll azokkal a rendellenességekkel, amelyeket a belső nyugtalanság okoz. Stabilizáló kő, amely a testen belül földel és teremt egyensúlyt.

Kristályismereti kurzusunk 3 modulja
most mindössze
5.000 Ft-ért
elvégezhető!
Mi ezzel tudunk segíteni

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Ha hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, de mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását, akkor valószínűleg nem tudod, hogy mire figyelj. Ha hallottál már a a programozott kristályról, sőt vettél is már ilyet, de neked mégsem működik, akkor itt a helyed! A kristályok használatával hamar rájössz arra, hogy használatukhoz elengedhetetlen a hozzá tartozó információ megismerése. A kristályok, kövek akkor működnek igazán, ha kihasználod testet – lelket gyógyító hatásukat, és amikor Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Hogy miért mutatnám meg mindezt neked?

Alapvetően szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Következésképpen hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, és nem sajátítok ki semmit, hiszen mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él! Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban – hiszen tapasztalom -, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható. Ebben szeretnék neked segíteni, ezért szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a kristályok, kövek, ásványok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezért hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete online (személyes részvételt nem igénylő) kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Mentés

Végül pedig tájékoztatásul közlöm, hogy nekem nincsenek eladó kristályaim, a sajátjaimat én is különböző helyeken szerzem be. Szeretettel ajánlom azonban az alábbi két webáruházat, ahol én is szívesen vásárolok:
Ametiszt ásványbolt és Kristály Centrum

Mentés