Köszöntünk nagy szeretettel!

Elkészítetted a szeretet-edényeidet? Gondolom, igen és várod a folytatást, ami már itt is van.

Megrajzoltad, kiszínezted, töltöttél folyadékot és beszámoztad…

 

Minden edénynél figyeld meg, mekkora a többihez képest?

Mennyi folyadék férne bele és Te meddig rajzoltad a szintet?

Milyen kinézetre? (Színes, egyszerű, tarka, vidám vagy szomorú érzést kelt benned?)

Ha még nem vagy abban az életszakaszban, ahol az edényed, felkészülhetsz rá, hogy ne olyan legyen, vagy éppen pont olyan legyen amilyennek ábrázoltad. Ha már túl vagy azon az életkoron, érdemes visszatekinteni, mi történt akkor életedben, miért nincs meg az egyensúly?

 

Egy kis személyes rólam:

Amikor elvégeztem ezt a feladatot, világosan vissza tudtam emlékezni, szinte újraéltem életszakaszaimat. Hát, volt pityergés is bőven.

Visszamentem, értelmeztem, átgondoltam, újraéltem és szép lassan töltögetek.
Meglepett, mennyire tükrözi ez az egyszerű kis feladat azt, ami bennem, körülöttem volt. Amit adtam, és amit kaptam. (vagy éppen nem kaptam)

Örömmel láttam, hogy a mostani körszakom edénye viszont akkora, mint a karácsonyi káposztás fazekam, világos színű, kedves mintázatú és majd ki csordul!!!

 

Lássuk!

 1. számú edényed a fogantatástól a születésig tartó időszak. Biztos van információd, mennyire nagy szeretettel vártak szüleid, izgultak, hogy épségben megérkezz.
 2. születésünktől 7 éves korunkig a feltétel nélküli szeretetet éljük meg.
 3. 7-14 éves korunkban már fontos a család, barátok, tanárok.
 4. 14-21 éves korunkig a társak (iskolatársak, csoporttársak) jelennek meg az előzőeken túl, akikkel azonos gondolkodásunk miatt találkozunk és élünk együtt, szeretjük egymást.
 5. 21-28 évesen kilépünk a Világba, a nagybetűs Életbe és meg kell találnunk a helyünket. Önmagunk szeretetét ebben az időszakban kell kifejlesztenünk, hogy minél kevesebbet sérüljünk.
 6. 28-35 éves időszakunkra már kifejlesztettük önmagunk szeretetét és tovább léphetünk a párkapcsolatban, következik a szerelem megélése.
 7. 35-42 időszakunkban azok irányában kell a szeretetet megélnünk, akik tőlünk függenek. (pl gyermekeink) A Lélek legfontosabb kérdése itt a felelősségvállalás mások irányába.
 8. 42-49 ekkor még szélesebben tágul a szeretet-kiáramlásunk, a világ felé. A szeretetünket szociális szinten is áramoltatjuk. Segítünk embertársainkon, adakozunk, vagy munkánkat adjuk nekik. Fontos az egyensúly betartása az én, a család, a közvetlen környezet és a társadalom tekintetében.
 9. 49-56 időszak megint egy másfajta szeretetáramoltatásról szól. Ki kell szélesíteni eddigi látókörünket kultúránk, közvetlen környezetünk, közösségünk, fajunk tekintetében. Meg kell ismerni és el kell fogadni más tradíciókat, embereket és rá kell jönnünk, minden ember egyforma. A világot látva saját magunkat is jobban megismerjük. Ez érettségünknek az a szakasza, amikor egyre többet tudunk adni.
 10. az utolsó edénykénk 56 éves korunktól halálunkig tart. Ebben a korszakban már elértük a teljességet, a szeretet összes minőségét megéltük. Ez a kivirágzás időszaka. Isten (én így nevezem, lehet, neked Univerzum vagy Teremtő) felé fordulunk és irányában éljük meg a kiteljesedés időszakát. Ebben a szakaszban együttműködve Istennel élhetjük meg azt a minőségünket, amiért itt vagyunk. El lehet érni a Világmindenség Bölcsességét, megteszed, alá vetet akaratodat Isten akaratának. Hatvanadik életévük után csak azok öregszenek, akik nem fogják fel életfeladatukat.

 

Jöjjön a feladat utolsó része! Most nézd végig edényeidet…

hol kell kezdened a töltögetést?

 

Nem könnyű feladat, senki nem ígérte, hogy az lesz, de érdemes megtenni.

 

Azt kérdezed, hogyan kezdj neki?

Talán kicsit segít, ha elolvasod előző írásunkat, mely az önmegismerésről szól!
Ha még nem olvastad, vagy ismét olvasnád, ide kattintva megteheted:
A felszín alatt, mélyen

 

Hamarosan adunk ötleteket, addig is minden jót,

bőséges szeretetáramot kívánunk Neked!

Ágnes és Marcsi

 

 

4 válaszok
 1. Julianna
  Julianna says:

  Kedves Ágnes!
  Most néztem végig szeretet – edényeimet. Rácsodálkoztam az eredményre! Én is visszamentem, emlékeztem, újraéltem,
  hiszen már a tizedik életszakaszomban járok.Edénykéim nagysága,színe, mintázata, szintje – pontosan tükrözi , mutatja,
  hol billentem ki, mi zajlott bennem, körülöttem.
  Én kivágtam és sorba raktam az edényeimet, és bevallom, jól esik nézegetnem; nem szégyellem, de megható látni “magamat” így.
  Tudom, hol kell még töltekeznem……. soha sem késő.
  Köszönöm , hogy megismertetted velünk ezt a tesztet, biztos vagyok abban, sok embernek segítettél.
  Szeretettel, köszönettel:
  Julianna

  Válasz
  • Kristálygyógyítás
   Kristálygyógyítás says:

   Kedves Julianna!
   Köszönjük szépen kedves szavaid!
   Örülünk, hogy hasznodra vált a színezés, általa közelebb kerültél önmagadhoz.

   A dicséret a szeretet – edénykékért elsősorban azt a rejtélyes “M”-et illeti, aki ígéretünkhöz híven karácsonyra bemutatkozik, és hamarosan további hasznos tartalmakkal színesíti oldalainkat.

   Szeretettel kívánunk minden jót!
   “M” és Ágnes

   Válasz
 2. Pné K.Mirtill
  Pné K.Mirtill says:

  Kedves Ágnes!
  Köszönöm szépen mindazt, amit értem,értünk teszel,amit átadsz nekünk. Már majdnem fél éve végzem az önismereti tréningedet,és meggyőződésem,hogy ha akkor szineztem volna,amikor elkezdtem,sokkal alacsonyabb lett volna a szintem és kevésbé szines mint most.Hálás vagyok azért,amivé általad lettem!
  Szeretettel kívánok neked további jó egészséget!
  Mirtill

  Válasz
  • Kristálygyógyítás
   Kristálygyógyítás says:

   Kedves Mirtill!
   Köszönjük szépen kedves szavaid! Te magad vagy a változás, eredményeidet magadnak köszönheted. Mi csak a lámpást tartjuk amikor szükséged van rá, de az úton neked kell haladnod.

   Szeretettel kívánok további sok sikert!
   Ágnes

   Válasz

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .