TIGRISSZEM

A tigrisszem hatása testre és lélekre

A tigrisszem élénkséget és meleget áraszt, segít befelé tekinteni és felismerni belső korlátainkat. A tigrisszem nyitottságra és kreativitásra ösztönzi szellemünket.

A tigrisszem színe: sárgásbarna, aranybarna, az áttetszőtől az átlátszatlanig.

A tigrisszem üzenete az élő melegség. A követ mozgatva vándorló fénysugarat láthatunk, amely bámulatos elevenséget kölcsönöz a kőnek. Meleg sugárzását selymes arany és barna tónusainak köszönheti.

A tigrisszem megfékezi a túláradó energiákat és izgalmakat.
Mélységes belső béke és védettség, érzelmi mélység fejlődik ki hatására.

Használatával kifejleszthetjük magunkban a mások iránti bizalom és megértés képességét.

A tigrisszem gyógyhatása

A tigrisszem erősíti a légutakat és a tüdőt, ezért meghűlés, köhögés, asztma, és bronchitis esetén segítheti a gyógyulást.

Melegíti testet és segít, hogy hamarabb kilábaljunk a náthából. Javítja a látást, mert feloldja a tisztánlátást akadályozó érzelmi gátlásokat. Enyhíti az asztmás tüneteket is.

Hatással van az ízületekre és a csontozatra is, alkalmazása csonttörés esetén ajánlott.
Aktiválja a mozgásszerveket, hatásos azok merevségével szemben.

A tigrisszem hatásos segítség az idegi betegségek esetében is, az ideggyulladástól az idegességig, de epilepszia és skizofrénia vagy paranoia, üldözési mánia és szellemi eltévelyedések ellen is hasonlóan jó segítség.
A tigrisszem pozitív hatást gyakorol az agyra és a koncentráló képességre.
Aktiválja döntési képességünket, bátorságunkat és tetterőnket, segít a döntések meghozatalában és problémáink megoldásában.

A tigrisszem révén feloldhatók az emocionális blokádok.
Amint az már ránézésre is látszik, e kőben többféle rezgés egyesül, így a segítségével megtanulhatunk távolságot tartani, s egy bizonyos sorrendet felállítani.

A tigrisszem hatása a lélekre

Amikor védelmet keresve túlságosan is az anyagi biztonságra és birtoklásra hagyatkozunk, a tigrisszem tudatosítja bennünk, mit is keresünk valójában: meleget, boldogságot és aranyló bőséget, melyet azonban csak önmagunkban lelhetünk meg.

A tigrisszem arra tanít minket, hogy ez a vágyunk csak akkor teljesül, ha nyitottak és mozgékonyak maradunk ahelyett, hogy konvekciókba merevednénk, vagy rég elmúlt vágyak beteljesüléséhez ragaszkodnánk.

A tigrisszem tekintetünket önmagunkba, legmélyebb bensőnkbe irányítja. Megértőbbé tesz, gondolkodásunkat friss kreativitással, elevenséggel, nagyobb áttekintéssel gazdagítja. Hatására ismét nyitottabbá válunk a céljaink beteljesüléséhez közelebb vivő sokféle lehetőségre.

A tigrisszem azt mutatja meg, hogy az élet folyamatos mozgásban van. Felszólít minket, hogy menjünk tovább, nézzünk mélyebbre, míg saját bensőnkben meg nem találjuk az aranyló bőség kincsét, mely meleget, boldogságot és biztonságot ad.

A tigrisszem és a csillagok állása

Szűz, Oroszlán, Ikrek, Skorpió, Nyilas

A tigrisszem a Szűz, Oroszlán, Ikrek, Skorpió és a Nyilas csillagjegy szülötteinek szerencsekövévé válhat ha igazán szíve szerinti kőnek tartja, ráhangolódik és megérti üzenetét.

Miben segítheti a tigrisszem a fent felsorolt csillagjegy szülötteit?

SZŰZ

A Szüzeket a tigrisszem kivezeti megrekedt gondolkodási struktúrájukból. Élesíti értelmüket, ugyanakkor átsegíti őket a racionális gondolkodás határain.

A tigrisszem segítségével a Szüzek felismerhetik, hogy a külső biztonság iránti túlzott vágy akadályozza fejlődésüket, ezért a biztonságot és bizalmat elsősorban önmagukban kell keresniük.

Oroszlán

A tigrisszem ötvözi a Föld energiáját a Nap energiájával, ezáltal földelt, de magasszintű rezgést hoz létre. A tigrisszem különösen összhangban van az Oroszlán vidám természetével, erőteljes védelmező hatású és elősegíti, hogy erőteljes akaratát konstruktív módon nyilvánítsa meg.

Segít különbséget tenni aközött amire valóban szüksége van, és amire csupán vágyik, ezen kívül támogatja a lelki egységérzetét. A tigrisszem felszínre hozza a rejtett adottságokat és a leblokkolt kreatív képességeket.

A tigrisszem segít abban is, hogy bölcsen használja fel erejét és megtanítja felismerni és a céljai eléréséhez hasznosítani a belső erőforrásokat.

Az Oroszlán jegy szülötteinek erejüket saját maguk megerősítésére kell használni, amelyre a tigrisszem is ösztönöz.

 

 

 Ikrek

A tigrisszem jó hatással van az Ikrek mozgékony szellemére, ugyanakkor felhívja figyelmüket a tisztán intellektuális megértés határaira is.

Ráébreszti őket arra, hogy a valódi teljességet Önmagukban megtalálhatják.
Ösztönzi őket a magukba pillantásra és elősegíti a bőség és a védettség belső megtapasztalásának útjában álló struktúrák feloldását.

 Skorpió

A tigrisszem rendkívüli védelmező köve a Skorpiónak.
A tigrisszem élénkséget és meleget áraszt.

Segít a Skorpiónak befelé tekinteni és felismerni belső korlátait. Nyitottságra és kreativitásra ösztönöz.

 

 

 Nyilas

A tigrisszem üzenete az eleven melegség. A követ mozgatva vándorló fénysugarat láthatunk, amely bámulatos elevenséget kölcsönöz a Nyilas jegy szülöttjének .

Amikor védelmet keresve túlságosan is az anyagi biztonságra és birtoklásra hagyatkozik, a tigrisszem tudatosítja, mit is keres valójában. A meleget, boldogságot és aranyló bőséget segít megtalálni Önmagában.

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus
3 modul egyben
most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla.

Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Tovább….