AZ APOFILLIT HATÁSA
TESTRE, LÉLEKRE, SZELLEMRE

 

Az apofillit a szakrális -, szív -, torok – és a harmadik szem csakrákhoz tartozó energiákat harmonizálja
Csillagjegye a Mérleg, és az Ikrek.
Színe: színtelen, fehér, zöld, sárga, őszibarack színű.

Az apofillit hatással van énünk testi és lelki gátlásaira, és tudatosítja bennünk azokat.
Hatásos a légúti megbetegedések, főleg a légutak szűkülete miatt keletkezett légzészavar harmonizálására.
Tudatosítja a korlátainkat és az Én félelmeit, segít mindezek feloldásában.

Az apofillit magas víztartalma miatt hatékonyan vezeti az energiát, úgy tartják róla, hogy az Akasa Krónikák hordozója (mindannak az ezoterikus tárháza, ami már megtörtént, és ami még történni fog, beleértve korábbi életekről szóló információkat is).

Az apofillit jelenléte egy helyiségben erősíti az energiákat, mivel a rezgéseket hatékonyan közvetíti.

Tudatos kapcsolatot teremt a fizikai és a spirituális világ között. A testen kívüli utazások alatt erős kapcsolatot tart a fizikai testtel, és elősegíti, hogy az információk spirituális birodalomban is eljussanak a fizikaiba.

Ez a spirituális kő fokozza a tisztítást és a megérzést, valamint képessé tesz a jövő eseményeinek megismerésére. Kitűnő a kristályból történő jósláshoz.

Az apofillit lehetővé teszi, hogy kívülállóként szemlélhessük a saját viselkedésünket, s kijavítsuk benne mindazt, ami hiba vagy visszatetszést keltő.

A nagyképűséget és a tartózkodást egyaránt lerombolja.
Az igazság köve, mert segít megismerni a valódi énünket, s azt megnyugtatni a világnak is.

Az apofillitnek nyugtató hatása van. Hatékonyan csökkenti a stresszt, feloldja a mentális blokkokat és a negatív gondolkodási mintákat.
Visszafogja a vágyakozást.

Spirituális szinten az apofillit univerzális szeretettel itatja át az elemző–döntéshozó folyamatokat, így az értelem és a lélek összekapcsolódik.

Az apofillit felszabadítja az elfojtott érzelmeket. Elűzi a szorongást, az aggodalmakat és a félelmeket. Csillapítja a balsejtelmeket, elviselhetővé teszi a bizonytalanságot.

Az apofillit megnyugtatja és földeli a lelket.

Erősen kapcsolódik a spirituális világhoz, miközben hozzájárul ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a testünkben. Megkönnyíti a testen kívüli utazásokat, fokozza a spirituális látásmódot. Kapcsolata az Akasa Krónikákkal megkönnyíti az időutazást az előző életben.
Az apofillitet úgy tekintik, mint a reiki gyógyítás hatékony segítőjét. Megkönnyíti, hogy a páciens teljesen ellazuljon, és fogékony legyen az őt érő hatásokra. Ugyanakkor kiiktatja a gyógyító személyét, s ezáltal a gyógyító energia átadása a beteg számára teljesen tiszta formában történik meg.


Ez a kő légzőszervekre hat, így a mellkashoz tartva megállítja az asztmás rohamot. Hatástalanítja az allergiát, erősíti a nyálkahártya és a bőr regenerációját. A szem megfiatalodik, ha mindkettőre egy–egy apofillitet teszünk.
Különösen hasznos a lélek gyógyításával kapcsolatban. Segít abban, hogy a lélek el tudja fogadni, hogy fizikai testben kellett reinkarnálódnia.

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus

3 modul egyben most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla.

Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Ha tetszik az oldalunk, itt megoszthatod ismerőseiddel. Köszönjük, hogy támogatod oldalunkat a megosztásoddal!

Oldalaink támogatója: borkaszandal.hu

Tovább …