AZURIT

AZURIT hatása testre és lélekre

Amikor kiválasztunk egy követ, vagy valamilyen más, spontán módon kerül hozzánk, az azért történik, mert arra a kőre szükségünk van. Éppen akkor, abban a lelki, vagy fizikai állapotban rezgési frekvenciánk azon a szinten van, amit annak a kőnek a rezgési frekvenciája képes harmonikus állapotba hozni, vagy megtartani. Ilyenkor szinte ellenállhatatlan vágyat érzünk arra, hogy azzal a kővel közelebbi kapcsolatba kerüljünk.

Az Univerzumban tökéletes rend van, ez a rend vonatkozik a bolygók járására és egymásra, valamint ránk való hatására, kövekre, növényekre, színekre, számokra, hangokra, formákra, és ránk emberekre, minden sejtünkre is. Ráadásul minden összefügg mindennel. Bővebben ezekkel online tanfolyamainkon ismerkedhetsz meg, ahová szeretettel hívunk. Ide kattintva olvass róluk.

Érzékszerveinkkel bármit érzékelünk – látunk, hallunk, tapintunk, ízlelünk, szagolunk – az valamilyen érzést vált ki belőlünk.

Ez az oka annak, hogy ha egy kőnek csak a képét meglátod, az is valamilyen hatást gyakorol rád. Vagy közömbös vagy iránta, vagy ellenszenvet, vagy tetszést vált ki belőled.

Ha erre az oldalra azért jöttél, mert valamilyen módon „megtalált” téged az azurit, akkor jó helyen jársz.

Ha az azuritot azért választottad, mert a szívednek kedves, akkor annak oka van.

Lehet, hogy nem is Te választottad,
hanem a kő választott ki téged?

Milyen szolgálatot ajánl fel neked az azurit?

Ez a kő megkönnyíti az asztrálutazást, és segíthet az úgynevezett közvetítésben. Ez egy olyan folyamat, aminek során valaki üzeneteket közvetít a finomabb, láthatatlan világokból.

Ha ezt a követ választottad, elképzelhető, hogy közvetítői képességekkel rendelkezel. Az is megtörténhet, hogy esetenként szinte öntudatlanul mondasz bizonyos dolgokat, amin később magad is elcsodálkozol, hogy honnan tudhattad.

Ha az azuritot választottad, az azt jelzi, hogy eljött az ideje, hogy felsőbb szinteken kommunikálj.  Az is lehet, hogy ez nem szó szerinti közvetítésben nyilvánul meg, hanem például meg kellene osztanod másokkal a spiritualitásodat.

Az azurit segítségével hátrahagyhatod régi, megkopott hiedelmeidet – különös tekintettel a félelmekre, fóbiákra -, és megértheted, átalakíthatod ezeket, hogy téged szolgáljanak.

A segítség meditáció során is érkezhet, ha az azuritot a torok, vagy a harmadik szem csakrára helyezed.

Ha az azuritot választottad, az azért van,
mert új valóságot keresel.

Az azurit hatása test – lélek – szellem szinten

Azurit színe mélykék, azúrkék, átlátszótól az átlátszatlanig terjed. Porózus kő, ezért vízzel nem szabad tisztítani.

Azurit a rézércek oxidációs zónáiban keletkezik, legtöbbször malachittal együtt. Kísérő ásványok a malachiton kívül: kuprit,  kalkopirit, enargit, kalkozin.

Régen felhasználták kék festékalapanyagnak, de később rájöttek, hogy az azurit malachittá alakulása során bezöldül.
Ékszerekben is gyakran látjuk együtt a malachittal, ezt azúrmalachitnak is hívják.

Az azurit segíti a médiumi és az intuitív képességek fejlődését. Fokozza a megértést, így a megvilágosodás elérésében támogatja a lelket.

Tisztítja és serkenti a harmadik szemet, lehetővé téve ezzel, hogy összekapcsolódjon a spirituális útmutatással.

Az azurit lehetővé teszi, hogy a testen kívüli utazások könnyen és biztonságosan történjenek meg. Magasabb szintre emeli a tudatot, és nagyobb irányítást biztosít a spirituális világ felfedezésében.

Elősegíti a mély meditációt és az Univerzumból érkező információk közvetítéséhez szükséges állapot felé irányít.

Az azurit gyógyító hatása erőteljes, megkönnyíti annak megértését, hogy az elme és az érzelmek milyen nagymértékben befolyásolják a testi egészséget.

Az azurit világossá teszi a véleményt, új távlatokra lehetünk nyitottak általa, és kiszélesíti a gondolkodásmódot. Oldja a kommunikációt régóta zavaró blokkokat, serkenti az emlékezetet.

Megkérdőjelezi a valóságról eddig alkotott nézeteinket, és arra ösztönöz, hogy a megrögzött hiedelmeket magunk mögött hagyva vállalkozzunk az ismeretlen megismerésére, így mélyebben bepillantsunk egy új valóságba.

A régi meggyőződéseinket a tudatos gondolkodás fokozatos igazságpróbának veti alá.

Az azurit eloszlatja a stresszt, az aggódást, a bánatot és a szomorúságot, derűsebbé teszi az érzelmeinket. Átváltoztatja a félelmet és a fóbiát, valamint segít felismerni, hogy miért is foglaltak el olyan fontos helyet az életünkben.

Megnyugtatja azt, aki az idegessége miatt túl sokat beszél, vagy bátorítja, aki tartózkodik az önkifejezés bármely módjától.

Az azurit gyógyhatása:
az azurit jótékonyan hat a torokproblémákra, ízületi gyulladásra és az ízületek más rendellenességeire.
Kiegyenlíti a gerincoszlopot, míg a sejtekig hatolva helyreállít az aggyal kapcsolatban bármilyen blokkot vagy károsodást.
Gyógyítja a veséket, az epehólyagot, a májproblémákat, a lépet, a pajzsmirigyet, a csontokat, a fogakat, a bőrt, és támogatja a méregtelenítést.

Segíti az embrió fejlődését a méhben. Különleges rezgése van az aggyal és a szellemi folyamatokkal: szellemi gyógyító és stresszoldó.
Energiával tölti fel a finomtesteket, és újrarendezi a kapcsolatukat a fizikai testtel, tisztítja a csakrákat.

Azurmalachit

Figyelem!

Mivel az azurit porózus kő, vízben oldódik és oldata mérgező, elixírt csak információ átadással (vizet ne érjen) szabad készíteni vele!

Rendkívüli hatású elixírje gyógyulási krízist idéz elő: ez azt jelenti, hogy a tünetek átmenetileg súlyosbodnak, mielőtt javulni kezdenének. Bővebben az elixírről Kristálygyógyítás tanfolyamunkon tanulhatsz.

Munkásságomat támogatja: borkaszandal.hu

Tovább …