HOL MASSZÍROZZAK?

Ismerkedj meg tetőtől – talpig a talp vonalaival

BŐRPROBLÉMÁK

A bőrünk a legnagyobb kiterjedésű érzékszervünk.

Szinte minden bőrbetegség valamelyik másik szervünk hibás működésére utal.

Azt is mondhatnám, hogy betegségünk a bőrünkre megy!
Ha bármilyen bőrbetegséged van, vagy a ráncaid szeretnéd kisimítani, rendszeresen, vagyis naponta masszírozd végig az egész talpad egy olyan masszírozó rúddal vagy marokkővel, ami a bőr problémáira van hatással!

Ilyen pld az achát, gránát, akvamarin, aventurin, borostyán, jáspis, ametiszt, rodokrozit, hegyikristály, a bőr problémájának megfelelően. A Kristályok ismerete kurzus I. moduljában (info a linkre kattintva) részletesen is foglalkozunk a bőr problémáival.

A talpra ható drágakő – masszírozás aktiválja az egész testben az öngyógyító, regeneráló erőket.

Használhatsz hozzá marokkövet, masszírozó rudat vagy masszírozó golyót.

Körülbelül két hétig tartó rendszeres masszírozással csökkennek a bőr rendellenes tünetei, és megszűnnek azok a szervi okok is (az eredeti probléma), amelyek a bőröd tüneteit kiváltották.

Ha a talp teljes masszírozását rendszeressé teszed, a mélyben rejlő lelki okok is feloldódnak, amelyek a masszírozás előtt különböző tünetekben nyilvánultak meg.

A Mit üzen a tudatalattink a betegségekkel? avagy Betegségünk lelkivilágunk tükre című e-bookból (amit ajándékba kapsz, ha résztveszel a kurzuson) pedig megtudhatod, mi az a lelki  ok, ami kiváltotta a tüneteidet.

Mi a bőrbetegség?

A bőr az emberi test legnagyobb szerve, amely több feladatot lát el. Be­tegségek egész sora sújthatja, amelyeknek az okát gyakran nehéz meg­találni.

Bőrbetegségek pld. a szemölcsök, a bibircsókok, a herpesz, a leégés, a bőr­keményedések és a tyúkszemek, a vágások és a horzsolások, valamint az olyan fertőző betegségek, mint az ótvar és a rüh.

Alkalmanként mindenkinél fellép viszketés vagy horzsolás, de makacs esetekben ezek súlyos belső szervi betegség tünetei lehetnek.

Né­hány bőrbetegség a kiválasztó rendszer valamilyen működési zavarának a következménye.
A bőrgyulladásnak különböző okai lehetnek, például ekcéma (vagy dermatitis), bőrfarkas, akné vagy psoriasis ( pikkelysömör).

Az anyajegyek, a szemölcsök és a tyúkszem meghatározása a köztudatban erősen összemosódott.
Az elmúlt évtizedekben a rosszindulatú festékes anyajegyek előfordulása megháromszorozódott, melynek hátterében az emberek megváltozott életmódja (a barna bőr divatja, a szoláriumozás, a déli országokban tett egyre több nyaralás) és a bennünket érő erősödő ultraibolya sugárzás áll.
Emiatt kiemelt fontosságú, hogy a laikusok is képesek legyenek időben felismerni a bőr kóros elváltozásait, és elfogadják a rendszeres szűrővizsgálat jelentőségét.

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Tovább ….