Bőség, gazdagság, pénz vonzó kristályod a
TIGRISSZEM

A 12 kő közül a tigrisszemre esett a választásod. A tigrisszemet hatalmas védőereje miatt valaha átkok és egyéb veszélyek elleni védelemként használták. A tigrisszem nagyon jó segítő, ha pénzügyeidet veszély fenyegeti. Különösen akkor, ha lopástól, vagy csalástól félsz, esetleg úgy érzed, hogy anyagilag kihasználnak, kisemmiznek.

A tigrisszem segít szilárdan állnod a talajon, ugyanakkor meg is világosít. A „tigris szemével” tisztábban fogsz látni, így képes leszel felismerni a pénzügyeidet fenyegető veszélyt, valamit valódi igényeidet. Általa meg tudod majd különböztetni saját szükségleteidet másokétól. Ez különösen akkor hasznos, ha olyan módon használnak ki, hogy más igényét elégíted ki, a magadét háttérbe szorítva.

Mivel a tigrisszemre esett a választásod, valószínűleg pénzügyi fenyegetettségben élsz. Az is lehet, hogy azért érzed sebezhetőnek magad, mert nem bízol pénzteremtő képességedben. Tartsd a tigrisszemet napfényes helyen, és nézz bele, hogy elméd befogadja sugalmazását. A tigrisszemet mozgatva vándorló fénysugarat láthatsz, amely bámulatos elevenséget kölcsönöz a kőnek. Ebbe tekintve mélységes felismeréseid lehetnek.

A tigrisszem segítségével hinni kezdesz saját teremtő képességedben, és ez a kő erőt ad ahhoz is, hogy szembenézz gyenge pontjaiddal, és hogy le is győzd azokat. A tigrisszem megkönnyíti a célok megvalósítását, segít felismerni belső erőtartalékaidat és biztosítja a tiszta szándékot. Földeli az akaratot, és elősegíti a megnyilvánulást. A változást a fizikai testhez erősíti.

Használd ékszer, vagy marokkő formájában, és legyen mindig veled, melletted.

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus

3 modul egyben most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla. Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Mentés