Bőség, gazdagság, pénz vonzó kristályod az
Aranytopáz

12 kép közül az aranytopázra esett a választásod. Mit gondolsz miért történt ez így? Miért éppen az aranytopáz tetszett meg? Lehet, hogy nem is Te választottál, hanem az aranytopáz választott ki téged? Élethelyzetünk, az önmagunkhoz, a világhoz, és a világban lévő dolgokhoz való hozzáállásunk energiavibrációként megjelenik érzelmeinkben, tudatunkban. Ez az energiavibráció hozzá kapcsolódik mindenhez, aminek hasonló a rezgése, illetve ami diszharmónia esetén képes harmonikussá változtatni ezt a rezgést.

Az aranytopáz élénkítő és egyben nyugtató hatású kő, segíti a rövid és hosszútávú célkitűzések kiválasztását, és a megvalósításuk érdekében végzett munkát. Mivel az aranytopázt választottad, lehet hogy iránymutatásra, vagy talán tervekre van szükséged. Az is előfordulhat, hogy jól szervezed ugyan a pénzügyeidet, mégis ösztönzésre szorulsz abban a tekintetben, hogy hogyan hozhatnának többet a befektetéseid.

Az aranytopáz nagyon nagy segítség a problémamegoldásban, amikor a pénzügyeidről van szó. Úgy világít rá a részletekre, hogy közben nem veszíted el a fonalat. Az ókorban láthatatlanná tévő hatalmat tulajdonítottak neki, ami a pénzügyekben ma is megnyilvánul. Ha magadon viseled ékszerként, eltereli rólad a pénzedre vadászók, téged anyagilag kihasználók, tolvajok, vagy akár a parkolóőr figyelmét.

Az aranytopáztól gazdagnak érzed magad, ugyanakkor képes leszel élvezni az élet azon dolgait, amelyek az igazi bőséget és gazdagságot jelentik, viszont nem lehet pénzen megvásárolni. Az aranytopáz elősegíti képességeid felismerését, erre ösztönöz is, és hozzád vonzza a segítőkész embereket, akiket most szeretnél az életedbe behívni.

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus

3 modul egyben most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla. Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Ha hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, de mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását, akkor valószínűleg kevés az információd arról, hogy mire figyelj.

Ha hallottál már a a programozott kristályról, sőt vettél is már ilyet, de neked mégsem működik, akkor itt a helyed! A kristályok használatával hamar rájössz arra, hogy ehhez a finom érzékelés kifejlesztéséhez elengedhetetlen a hozzá tartozó információ megismerése. A kristályok, kövek akkor működnek igazán, ha kihasználod működésük alapelveit, amikor Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Hogy miért mutatnám meg mindezt neked?

Mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit, hiszen mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él!

Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hiszen tapasztalom, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható.

Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a kristályok, kövek, ásványok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezért hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Mentés