Bőség, gazdagság, pénz vonzó kristályod az
AVENTURIN

Mivel választásod 12 kő közül az aventurinra esett, ezért valószínűleg jelenlegi élethelyzetedben az aventurin az a kő, ami leginkább a segítségedre lehet. Az aventurin vonzza a gazdagságot, és segít új lehetőségekké alakítanod a látszólag előnytelen helyzeteket is. Ha az aventurint használod, szemed kiélesedik a hasznot ígérő lehetőségekre, mint pld az olyan „réspiacokra”, ahol te megállnád a helyed.

Az aventurin a szerencsejátékosok köve, jó szerencsét hoz, és  a pókerarchoz szükséges nyugalmat ajándékozza neked olyan helyzetekben is, ahol versenytársaid vannak az üzletben. Megteremti benned a felismerést elősegítő békés egyensúlyt. Mivel az aventurint választottad, valószínűleg pénzügyi tekintetben bátorságra, esetleg egy kis nemtörődömségre van szükséged. Nem azért, hogy felelőtlenül játssz a pénzzel, hanem hogy a lehetőségek kihasználásának érdekében képes legyél kockára tenni azt, amire még van lehetőséged.

Valószínűleg túl görcsös vagy pénzügyi tekintetben, nem mersz befektetni a veszteségtől való félelmedben, de az is lehet, hogy csupán egy kis önbizalom növelésre lenne szükséged. Az aventurin az életben való boldogulás nagyon pozitív köve, kedvezőre fordítja a negatív helyzeteket.

Viselj aventurin ékszereket, vagy mindig legyen nálad aventurin marokkő, valahányszor szerencsét próbálsz, legyen az akár egy üzleti tárgyalás, vagy egy munkahelyi felvételi beszélgetés. Kockáztass, hogy meggazdagodhass.

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus

3 modul egyben most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla. Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Ha hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, de mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását, akkor valószínűleg kevés az információd arról, hogy mire figyelj.

Ha hallottál már a a programozott kristályról, sőt vettél is már ilyet, de neked mégsem működik, akkor itt a helyed! A kristályok használatával hamar rájössz arra, hogy ehhez a finom érzékelés kifejlesztéséhez elengedhetetlen a hozzá tartozó információ megismerése. A kristályok, kövek akkor működnek igazán, ha kihasználod működésük alapelveit, amikor Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Hogy miért mutatnám meg mindezt neked?

Mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit, hiszen mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él!

Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hiszen tapasztalom, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható.

Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a kristályok, kövek, ásványok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezért hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Mentés