Bőség, gazdagság, pénz vonzó köved a
Heliotrop

A heliotrop az erő köve, segít alkalmazkodnod a kihívást jelentő helyzetekhez. Az előző oldalon 12 olyan kő képe között válogathattál, amelyek mindegyike a bőség, gazdagság pénz vonzásában segítségedre lehet. Mivel a választásod a heliotropra esett,  ez azt jelenti, hogy jelenlegi élethelyzetedben, lelkiekben, érzelmekben a heliotrop lehet a legnagyobb segítségedre. Mivel a heliotropot választottad, talán abba kellene hagynod a jövőt illető pénzügyi aggodalmaskodást, hogy a jelenre figyelhess – hiszen egyedül ezt irányíthatod.

Ha pénzügyileg a helyzeted kielégítő, akkor a heliotrop az érdekeidet védelmezi, illetve a segítségével könnyebben meg tudod majd ítélni, kiben bízhatsz meg anyagilag, és kit kell messze ívben elkerülnöd. Ha most éppen azon gondolkodsz, hogy valakin kölcsönnel, vagy befektetéssel segítesz, a heliotrop megérzéseiden keresztül “megsúgja”, hogy az illető megérdemli -e a támogatásodat, és hogy megbízhatsz-e benne.

A kasszában, pénztárcában és olyan helyen tartott kristály, ahol a pénzt tartod, még több pénzt vonz magához. A heliotrop segítségével egy – egy nehéz helyzet fokozatosan, kemény munkával bár, de stabil, biztonságos boldogulássá változtatható. A heliotrop bátorságot ad és megtanít arra, hogy rugalmassággal, stratégiai megfontolások vezérelte visszavonulással miként tartsd magad távol a veszélyes helyektől. Segít abban, hogy mindig az adott pillanatban megfelelően cselekedj.

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus

3 modul egyben most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A “Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla. Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Ha hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, de mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását, akkor valószínűleg kevés az információd arról, hogy mire figyelj.

Ha hallottál már a a programozott kristályról, sőt vettél is már ilyet, de neked mégsem működik, akkor itt a helyed! A kristályok használatával hamar rájössz arra, hogy ehhez a finom érzékelés kifejlesztéséhez elengedhetetlen a hozzá tartozó információ megismerése. A kristályok, kövek akkor működnek igazán, ha kihasználod működésük alapelveit, amikor Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Hogy miért mutatnám meg mindezt neked?

Mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit, hiszen mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él!

Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hiszen tapasztalom, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható.

Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a kristályok, kövek, ásványok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezért hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete online (személyes részvételt nem igénylő) kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Mentés