Bőség, gazdagság, pénz vonzó kristályod a
JADE

Mivel választásod a jade kőre esett, itt olvashatsz arról miben tud téged segíteni. A jade elősegíti a pénzzel kapcsolatos pozitív gondolkodást, valamint segít értékelni, és okosan használni azt, amid van. Fokozza a pénzt gyarapító beruházásaidhoz szükséges kreativitást, és vonzza a pénzt.

A jade spirituális kő, ezért kiegyensúlyozza pénzügyi hozzáállásodat, és rávilágít, hogy az igazi gazdagságot nem a bankszámládon fogod megtalálni. Mivel a jade követ választottad, többé valószínűleg nem fogsz aggódni a pénz miatt. Segít eloszlatni a negatív gondolatokat, és a jade birtokában ráismersz majd, hogy  a pénz kezelése egyszerű dolog.

Ha a  jade követ ékszer formájában viseled, könnyedén vonzod a pénzt, fogadd tehát elegánsan. A jade segítségével önellátónak és függetlennek érezheted magad, tudatában leszel a rendelkezésedre álló forrásoknak, és képes leszel fel is használni azokat. A jade ötletekre sarkall, egyszerűbbé és érthetőbbé teszi az elvégzendő feladatokat, így azonnal hozzáfoghatsz a megvalósításhoz.

A jade ezen kívül békét és harmóniát áraszt. Nyugtató és lazító hatása  megnyitja szívünket, hogy a teremtés szépségét annak minden formájában és alakjában felfedezzük és átéljük. A jade rezgései igen finom, szeretetteljes emocionális fejlődést indítanak el bennünk. Megszilárdítja és elmélyíti szívbéli elkötelezettségeinket. Segít feldolgozni veszteségeinket és bánatunkat, hogy ismét megbékélhessünk az élettel.

A jade követ ősidők óta viselik mások szellemi befolyása elleni védekezésül. Javítja identitásunk és belső szilárdságunk megőrzésének képességét, vagyis azt, hogy ne kerülhessünk külső körülmények vagy más emberek nyomása alá. A nehéz időszakokban abban segít, hogy visszataláljunk belső középpontunkba, hogy szívből és szívvel tudjunk élni.

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus

3 modul egyben most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla. Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Mentés