Bőség, gazdagság, pénz vonzó kristályod a
Krizopráz

Neked most 12 kép közül a krizoprázra esett a választásod, és ez nem véletlen. Valószínűleg a jelenlegi élethelyzetedben, lelki állapotodban, az anyagiakhoz való hozzáállásod megsegítésére a krizopráz lehet a leginkább segítségedre. Mivel tudatalattink képes kiválasztani azt a kristályt amire éppen most, a jelenlegi élethelyzetünkben és tudatszintünkön szükségünk van, ezért felmerülhet a kérdés: én választottam követ, vagy a kő választott engem? Ezt el tudod majd dönteni, ha elolvasod, miben segíthet Téged a krizopráz. Valóban tudta, hogy most éppen milyen támogatásra lenne szükséged?

A krizopráz segítségével egy csodálatos, jól felépített Univerzum részesének érezheted magad. Az üzleti érdekekkel kapcsolatos jóhiszeműséget támogatja ez a kő, és egy, a lehetőségekre nyitott, nyugodt tudatállapot kialakítására sarkall. A megrögzött, és meggondolatlan költekezések fölé emel, ezen kívül jó irányba tereli az erőfeszítéseidet, és a pénzügyeidet is.

Mivel a 12 kő közül éppen a krizoprázra esett a választásod, talán le kell vetkőznöd a tartós örömöt nélkülöző extravaganciát. Csökkentheti vágyaidat a mindig legújabb árucikkek iránt, és segít, hogy a lehető legjobban használd a pénzedet. A krizopráz megnyugtat, és megakadályozza, hogy kizárólag önmagaddal és a saját, rosszul értelmezett érdekeiddel törődj, miközben nyitottá tesz az új helyzetekre.

A krizopráz rávilágít saját régebbi hibás döntéseidre, melyek a pénzzel kapcsolatosak, és segít kijavítani őket. Akár ékszerként, akár marokkőként hordd magaddal mindig, mert vonzza a pénzt. Ez különösen olyan helyzetekben szembetűnő, ha rábeszélő képességeddel keresed a kenyered. A krizopráz megnyugtat, és fokozza az életbe vetett hitedet, ami meghozza végül a szerencsédet is.

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus

3 modul egyben most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A “Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla. Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Ha hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, de mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását, akkor valószínűleg kevés az információd arról, hogy mire figyelj.

Ha hallottál már a a programozott kristályról, sőt vettél is már ilyet, de neked mégsem működik, akkor itt a helyed! A kristályok használatával hamar rájössz arra, hogy ehhez a finom érzékelés kifejlesztéséhez elengedhetetlen a hozzá tartozó információ megismerése. A kristályok, kövek akkor működnek igazán, ha kihasználod működésük alapelveit, amikor Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Hogy miért mutatnám meg mindezt neked?

Mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit, hiszen mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él!

Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hiszen tapasztalom, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható.

Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a kristályok, kövek, ásványok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezért hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Munkásságom és a weboldal támogatója: https://borkaszandal.hu

Mentés