Bőség, gazdagság, pénz vonzó kristályod a
Peridot

Az előző oldalon 12 kő közül választhattál, és neked a peridot tetszett leginkább. Ez azt jelenti, hogy a bőséggel, gazdagsággal, pénzzel kapcsolatos rezgésszintedet a peridot tudja olyan módon harmonizálni, hogy a pénz kérdésében kiegyensúlyozottá válj. Mivel személyiséged, élettapasztalatod, életkörülményeid már kialakították a bőséggel, anyagi gazdagsággal, pénzzel kapcsolatos igényeidet, valószínűleg a jelenlegi állapotod mégsem felel meg neked, változtatni szeretnél rajta, életedet egy kedvezőbb irányba terelve.

Ha a pénzt illetően olyan szokásaid vannak, melyek inkább távol tartják tőled a bőséget, a peridot segít az ezekről való leszokásban. Ha hajlasz a szűkmarkúságra, a peridot megmutatja, hogy ezzel csak ellentétes hatást érsz el, hiszen az Univerzum törvénye alapján a szűkmarkú ember távol tartja magától a bőséget. Amilyen szűk a marok, olyannyira nem fér bele több. A peridot segíti az egészséges áramlást kialakítani az életedben.

A peridot elűzi az irigységet, akár belőled árad, akár feléd irányul, és megvéd a féltékeny támadásoktól is. Mivel a peridotot választottad, valószínűleg szembe kell nézned a pénzzel kapcsolatos viselkedésed bizonyos sajátosságaival, és fel kell ismerned azok egészségtelen voltát. A peridot segítségével felhagysz mások hibáztatásával, és teljes felelősséget vállalsz a magatartásodért, és a tetteidért.

Névjegyeidet érdemes egy peridot kristály alatt tartanod, mert a kő átitatja őket szerencsével. A peridottal megvilágosodhat előtted, hogy milyen változásokra van szükséged, és segít azok kivitelezésében is. Megmutatja, miként ügyelj az útmutatást biztosító magasabb rendű energiákra. A peridot megszabadít a negatív mintáktól és régi rezgésektől, így elérhetővé teszi az új frekvenciát, ahol a bőség, anyagi gazdagság a rendelkezésere áll.

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Ha hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, de mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását, akkor valószínűleg kevés az információd arról, hogy mire figyelj.

Ha hallottál már a a programozott kristályról, sőt vettél is már ilyet, de neked mégsem működik, akkor itt a helyed! A kristályok használatával hamar rájössz arra, hogy ehhez a finom érzékelés kifejlesztéséhez elengedhetetlen a hozzá tartozó információ megismerése. A kristályok, kövek akkor működnek igazán, ha kihasználod működésük alapelveit, amikor Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Hogy miért mutatnám meg mindezt neked?

Mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit, hiszen mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él!

Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hiszen tapasztalom, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható.

Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a kristályok, kövek, ásványok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezért hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Mentés