Bőség, gazdagság, pénz vonzó kristályod a
Spinell

12 kép közül kellett választanod, és neked a spinell tetszett leginkább a kövek közül. Személyiséged, élettapasztalatod, életkörülményeid már kialakították a bőséggel, anyagi gazdagsággal, pénzzel kapcsolatos igényeidet. A bőséggel, gazdagsággal, pénzzel kapcsolatos érzelmeid tehát a spinell energiavibrációjával rezonálnak, így tudatalattid ehhez a kristályhoz vezetett.

A spinell reményt és bátorítást ad, amikor a dolgok a lehető legrosszabbul állnak anyagi téren. Lehetséges, hogy üldöz a pénzügyi balszerencse? Sajnos amíg ebben a lelki állapotban vagy, nehéz visszaállítani a pénz bevonzásához szükséges energiákat. A spinell segítségével képes leszel nevetni a helyzeteden, így pedig a saját javadra tudod fordítani azt. Ha pedig éppen jól mennek a dolgaid, a spinell emlékeztet, hogy köszönd meg azoknak, akik hozzásegítettek ehhez, így szerénységedet is megőrizheted.

A spinell könyörületességre ösztönöz. Ha tehát valaki fukar veled, akitől függ az anyagi helyzeted, viselj ékszerként spinellt, vagy helyezd a követ látható helyre. Ha úgy érzed, hogy nem vagy képes kibogozni egy bonyolult pénzügyi helyzetet, mert az meghaladja az erődet, tegyél egy spinell kristályt az íróasztalodra, hogy energiát sugározzon.

A spinell vonzza a gazdagságot, ugyanakkor fizikai erőt is ad a pénzkereséshez és ahhoz, hogy megküzdj azért, ami a tiéd. A spinell egy gyönyörű kristály, azt tartják róla, hogy megszépíti az életet azzal a tulajdonságával, hogy megújítja az energiát, támogatást nyújt nehéz körülmények között. Kiemeli a személyiséged pozitív oldalait. Hozzásegít ahhoz, hogy sikeres légy, és sikeredet alázattal fogadd.

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus

3 modul egyben most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla. Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Ha hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, de mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását, akkor valószínűleg kevés az információd arról, hogy mire figyelj.

Ha hallottál már a a programozott kristályról, sőt vettél is már ilyet, de neked mégsem működik, akkor itt a helyed! A kristályok használatával hamar rájössz arra, hogy ehhez a finom érzékelés kifejlesztéséhez elengedhetetlen a hozzá tartozó információ megismerése. A kristályok, kövek akkor működnek igazán, ha kihasználod működésük alapelveit, amikor Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Hogy miért mutatnám meg mindezt neked?

Mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit, hiszen mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él!

Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hiszen tapasztalom, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható.

Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a kristályok, kövek, ásványok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezért hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Mentés