zafír 5

Bőség, gazdagság, pénz vonzó kristályod a
Zafír

12 kristály közül a választásod a zafírra esett. A választás soha nem véletlen, tudatalattid ösztönösen tudja, érzelmeid rezgése együtt rezonál a zafírral.  A zafír tehát alkalmas arra, hogy segítsen neked a pénzhez való hozzáállásod harmonizálásában, illetve a bőség, anyagi gazdagság bevonzásában. Olvasd el, miben segíthet neked, milyen utat mutat ahhoz, hogy a pénzzel, bőséggel való kapcsolatod igazán bensőségessé váljon.

A zafír vonzza a gazdagságot, és az anyagi javakat, valamint bizonyos elvontabb ajándékokat is. Ilyenek például a jó tanácsok, és olyan információk, melyeket megfogadva szintén bőséget élvezhetünk. A zafír fellendülést hoz, és vonz mindenfajta jó képességet. A zafír segítségével az éppen aktuális feladatra összpontosíthatsz, vidám és feldobott leszel, és hiszel abban, hogy az élet tele van örömökkel. Mintegy mágnesként viselkedik, mindent az életedbe vonz, amire szükséged van a fejlődésedhez. Megtisztít az érzelmi blokkoktól, és egyesíti az átalakított energiákat.

Mivel a zafírt választottad, talán bőkezű adományra van szükséged ahhoz, hogy kikecmeregj a gödörből, vagy éppen pénz csalogató energiákra, kreativitásra és pozitív gondolatokra vágysz. Bárhogy legyen is, a zafír vonzza ezeket, miközben fenntartja a derűs kedélyállapotot. Küzd a csalás ellen, ezért nagyon hasznos, ha bármilyen pénzzel kapcsolatos peres ügyed van – feltéve, hogy a jó oldalon állsz. Őseink szemében a zafír különösen nagy varázserővel rendelkezett, minden vállalkozást megerősít.

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus

3 modul egyben most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A “Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla. Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Ha hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, de mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását, akkor valószínűleg kevés az információd arról, hogy mire figyelj.

Ha hallottál már a a programozott kristályról, sőt vettél is már ilyet, de neked mégsem működik, akkor itt a helyed! A kristályok használatával hamar rájössz arra, hogy ehhez a finom érzékelés kifejlesztéséhez elengedhetetlen a hozzá tartozó információ megismerése. A kristályok, kövek akkor működnek igazán, ha kihasználod működésük alapelveit, amikor Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Hogy miért mutatnám meg mindezt neked?

Mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit, hiszen mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él!

Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hiszen tapasztalom, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható.

Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a kristályok, kövek, ásványok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezért hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Mentés