Bőség, gazdagság, pénz vonzó kristályod a
Zöld kalcit

Tudatalattink képes kiválasztani azt a kristályt amire éppen most, a jelenlegi élethelyzetünkben és tudatszintünkön szükségünk van. Neked most 12 kép közül a zöld kalcitra esett a választásod, és ez nem véletlen. Valószínűleg a jelenlegi élethelyzetedben, lelki állapotodban, az anyagiakhoz való hozzáállásod megsegítésére a zöld kalcit lehet a leginkább segítségedre. Olvass tehát arról, miben segíthet Téged ez a kő.

A zöld kalcit segítségével elfelejtheted a pénzzel kapcsolatos korábbi felfogásaidat, például a szegénységtudatot, az “én soha nem nyerek semmit” meggyőződést, vagy azt az érzést, hogy nem érdemled meg a gazdagságot. A zöld kalcit segíti fogalmi fejlődésedet, hogy tiszta képet kapj a jólétről – mert ez az első lépés annak elnyerése érdekében. Míg szegénység tudatod van, addig természetes, hogy elkerül a bőség, ami nem egy kiváltság, ott kopogtat az ajtódon és vár a bebocsátásodra.

Mivel a zöld kalcitot választottad, valószínűleg a pénzhez kötődő régi meggyőződéseidet felül kell írnod, és el kell kezdened gazdagnak látnod magad. Ne mindig a legolcsóbb dolgokat vedd meg. A tudatalattidnak küldj bőséget sugárzó üzeneteket azzal, hogy egyszer – egyszer a legjobbat választod valamiből. Rá fogsz jönni, hogy az “ezt érdemlem” gondolattal megvásárolt olcsó termék hosszú távon drágább (több kell belőle, hamarabb tönkremegy, egészségtelenebb, stb). A zöld kalcitot kezedben fogva nyugodtan merj álmodozni, és hitednek megfelelően – minél inkább hiszed, annál gyorsabban – az anyagi helyzeted is megváltozik.

A kalcit megduplázza a vállalkozások hatékonyságát is, ha egy stratégiai fontosságú ponton – például a szerződések között – helyezed el. A zöld kalcit kitűnő választás akkor is, ha otthonodba szeretnél pénzt vonzani. Csak rakd fő helyre a “pénz sarokban”, vagy egy kis asztalkán, egy zöld színű gyertya közelében. Lakásunk pénz sarka a bejárattól befelé tekintve a bal hátsó 1/3 rész. Ugyanígy minden helyiség pénz (gazdagság) sarka az ajtótól nézve a bal hátsó sarok.

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

KRISTÁLYISMERET

Az alapoktól indulhatsz, és a kristályokkal való ismerkedéstől lépésről – lépésre eljutsz a kristályokkal való harmonikus együttműködésig. Recepteket is megismerhetsz, ( Kristály balzsam, elixír, kristályvíz, testápoló, stb. ) valamint több, mint 20-féle testi tünetet dolgozunk ki mindhárom szinten (Test – Lélek – Szellem) a kristályokkal való kapcsolatban. A tüneteknélnél figyelembe vesszük az Új Medicina (Biologika) szempontjait is a lelki konfliktusokkal kapcsolatban.

Megismerkedhetsz a születési kövekkel, nem csak a hagyományos horoszkóp alapján, hanem a Hold jegy és az Aszcendens kiszámolásával is.

Nem utolsó sorban pedig megtanulhatod, hogyan programozd a kristályodat, hogy azok a céljaid megvalósítását, vágyaid beteljesítését szolgálják.

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés