Bőség, gazdagság, pénz vonzó kristályod a
Zöld kalcit

Tudatalattink képes kiválasztani azt a kristályt amire éppen most, a jelenlegi élethelyzetünkben és tudatszintünkön szükségünk van. Neked most 12 kép közül a zöld kalcitra esett a választásod, és ez nem véletlen. Valószínűleg a jelenlegi élethelyzetedben, lelki állapotodban, az anyagiakhoz való hozzáállásod megsegítésére a zöld kalcit lehet a leginkább segítségedre. Olvass tehát arról, miben segíthet Téged ez a kő.

A zöld kalcit segítségével elfelejtheted a pénzzel kapcsolatos korábbi felfogásaidat, például a szegénységtudatot, az „én soha nem nyerek semmit” meggyőződést, vagy azt az érzést, hogy nem érdemled meg a gazdagságot. A zöld kalcit segíti fogalmi fejlődésedet, hogy tiszta képet kapj a jólétről – mert ez az első lépés annak elnyerése érdekében. Míg szegénység tudatod van, addig természetes, hogy elkerül a bőség, ami nem egy kiváltság, ott kopogtat az ajtódon és vár a bebocsátásodra.

Mivel a zöld kalcitot választottad, valószínűleg a pénzhez kötődő régi meggyőződéseidet felül kell írnod, és el kell kezdened gazdagnak látnod magad. Ne mindig a legolcsóbb dolgokat vedd meg. A tudatalattidnak küldj bőséget sugárzó üzeneteket azzal, hogy egyszer – egyszer a legjobbat választod valamiből. Rá fogsz jönni, hogy az „ezt érdemlem” gondolattal megvásárolt olcsó termék hosszú távon drágább (több kell belőle, hamarabb tönkremegy, egészségtelenebb, stb). A zöld kalcitot kezedben fogva nyugodtan merj álmodozni, és hitednek megfelelően – minél inkább hiszed, annál gyorsabban – az anyagi helyzeted is megváltozik.

A kalcit megduplázza a vállalkozások hatékonyságát is, ha egy stratégiai fontosságú ponton – például a szerződések között – helyezed el. A zöld kalcit kitűnő választás akkor is, ha otthonodba szeretnél pénzt vonzani. Csak rakd fő helyre a „pénz sarokban”, vagy egy kis asztalkán, egy zöld színű gyertya közelében. Lakásunk pénz sarka a bejárattól befelé tekintve a bal hátsó 1/3 rész. Ugyanígy minden helyiség pénz (gazdagság) sarka az ajtótól nézve a bal hátsó sarok.

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus

3 modul egyben most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla. Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

KRISTÁLYISMERET

Az alapoktól indulhatsz, és a kristályokkal való ismerkedéstől lépésről – lépésre eljutsz a kristályokkal való harmonikus együttműködésig. Recepteket is megismerhetsz, ( Kristály balzsam, elixír, kristályvíz, testápoló, stb. ) valamint több, mint 20-féle testi tünetet dolgozunk ki mindhárom szinten (Test – Lélek – Szellem) a kristályokkal való kapcsolatban. A tüneteknélnél figyelembe vesszük az Új Medicina (Biologika) szempontjait is a lelki konfliktusokkal kapcsolatban.

Megismerkedhetsz a születési kövekkel, nem csak a hagyományos horoszkóp alapján, hanem a Hold jegy és az Aszcendens kiszámolásával is.

Nem utolsó sorban pedig megtanulhatod, hogyan programozd a kristályodat, hogy azok a céljaid megvalósítását, vágyaid beteljesítését szolgálják.

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Végül megemlítem, hogy nálam nem vásárolható semmilyen kristály, ezért szeretettel ajánlok két olyan webáruházat, ahol én is szívesen vásárolok:

Ametiszt ásványbolt és Kristály centrum

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés