Bőség, gazdagság, pénz vonzó kristályod a
Zöld turmalin

Az előző oldalon 12 kőből választhattál, és választásod a zöld turmalinra esett. Nem véletlenül tetszik neked a zöld turmalin. Tudatalattid az érzéseiddel együtt rezonál a zöld turmalin harmonikus rezgésével, még akkor is, ha csak képen láttad azt. Ilyenkor mondom én azt, hogy talán nem is mi választunk, hanem a kő választ ki minket. Ha az alábbi leírásról úgy gondolod, hogy illik rád, legyen ez egy tanulság arra, hogy bárhol, bármikor ellenállhatatlan vágyat érzel egy kristály láttán, akkor annak harmonizáló tulajdonságára szükséged van. Meg fogod tudni különböztetni az ego vágyát (kell nekem, csak hogy ilyen is legyen), és a szíved valódi vágyát, amikor egy megmagyarázhatatlan jó érzés lesz úrrá rajtad.

A zöld turmalin egy nyugtató hatású és szilárd alapokat teremtő kő, a pénz megbecsülésében lehet a segítségedre. Segít kiépíteni a kiegyensúlyozott és gyakorlati hozzáállásodat a bőség, gazdagság, és a pénz tekintetében. A zöld turmalin vonzza az ajándékokat, ugyanakkor arra ösztönöz, hogy azt értékeld amid van, és ne sóvárogj mindig valami új után. Felismered általa, hogy ez a sóvárgás nem a gazdagság, hanem a boldogság iránti vágyad, és megtanulod, hogy nem a pénztől, gazdagságtól leszel boldog, viszont ha boldog vagy, a bőség is megtalál.

Mivel választásod a zöld turmalinra esett, türelemre, és kitartásra lehet szükséged a pénzügyeid területén. Jelezheti azt is, hogy kreativitásodat kell megerősítened a meggazdagodásod érdekében. Ha aggódsz pénzügyeid állása miatt, a zöld turmalin szelíd hatására helyes látószögbe kerülnek a dolgok. Felismered, hogy nincs okod aggodalomra, és azt is, hogy az aggódás bezárja az ajtót a bőség áramlása előtt.  Tegyél egy zöld turmalint a perselyedbe, pénztárcádba, és olyan helyre, ahol a pénzt tartod, hogy odavonzza a többi pénzt. Viseld ékszerként kreativitásod fokozásának érdekében.

A zöld turmalin magabiztos és derűs fellépést kölcsönöz a főnököddel szemben, ha az valamiféle „szülőfigurát” képvisel a számodra.

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus

3 modul egyben most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla. Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Ha hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, de mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását, akkor valószínűleg kevés az információd arról, hogy mire figyelj.

Ha hallottál már a a programozott kristályról, sőt vettél is már ilyet, de neked mégsem működik, akkor itt a helyed! A kristályok használatával hamar rájössz arra, hogy ehhez a finom érzékelés kifejlesztéséhez elengedhetetlen a hozzá tartozó információ megismerése. A kristályok, kövek akkor működnek igazán, ha kihasználod működésük alapelveit, amikor Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Hogy miért mutatnám meg mindezt neked?

Mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit, hiszen mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él!

Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hiszen tapasztalom, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható.

Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a kristályok, kövek, ásványok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezért hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Mentés