Bőség, gazdagság, pénz vonzó kristályod a
Zöld kvarc

Jelenlegi élethelyzetedben a 12 kép közül a zöld kvarcra esett a választásod. Ez azért történt, mert érzelmeid – bármennyire is igyekszel azt eltitkolni – a bőséggel, gazdagsággal, pénzzel kapcsolatban a zöld kvarc energiavibrációjával rezonál együtt. Amikor elolvastad az előző oldalt és választanod kellett, tudatalattid ráállt a bőséggel, gazdagsággal, pénzzel kapcsolatos frekvenciára, és megkereste azt a képet, ami érzelmeidet képes harmonikussá tenni.

A zöld kvarc a pazarlás, és a pénz beosztásának kérdésében segít. Megtanít ügyesen bánni a forrásaiddal, hogy kis befektetéssel is nagy nyereséget könyvelhess el. Mivel választásod a zöld kvarcra esett, úgy érezheted, hogy elfolyik a pénzed, és segítségre van szükséged a folyamat megállításához anélkül, hogy elzárnád a forrást. A zöld kvarc ebben a legnagyobb segítségedre lehet.

Ha viszont a pénz nem gond, a zöld kvarc felébreszti jótékonysági hajlamodat, és mély bölcsességgel ruház fel bőkezűséged alanyainak kiválasztásában. A zöld kvarc memóriaserkentő hatására eszedbe jutnak a régi hibák a pénz kezelésével kapcsolatban, hogy ne ismételhesd meg újra őket. Segít abban, hogy felismerd a sikerre vivő módszert, és erre építhess rá. A könnyed élet bevonzásához hordj zöld kvarc ékszert.

A zöld kvarcnak számos hatása van, többek között gyógyír a pénzügyi bajokra, és mindenféle egyensúly eltolódásokra.

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus

3 modul egyben most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla. Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Ha hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, de mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását, akkor valószínűleg kevés az információd arról, hogy mire figyelj.

Ha hallottál már a a programozott kristályról, sőt vettél is már ilyet, de neked mégsem működik, akkor itt a helyed! A kristályok használatával hamar rájössz arra, hogy ehhez a finom érzékelés kifejlesztéséhez elengedhetetlen a hozzá tartozó információ megismerése. A kristályok, kövek akkor működnek igazán, ha kihasználod működésük alapelveit, amikor Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Hogy miért mutatnám meg mindezt neked?

Mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit, hiszen mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él!

Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hiszen tapasztalom, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható.

Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a kristályok, kövek, ásványok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezért hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Mentés