A BŐSÉG VONZÁSA KRISTÁLYOKKAL

Először is nézzük meg, mit jelent az, hogy valaki bőségben él?

Általánosságban megfogalmazva azt mondhatjuk, hogy a bőség érzése egy olyan állapot, amiben az adott személy jól érzi magát, meg van elégedve a sorsával, szeretettel és boldogan éli az életét. Ezt az állapotot segít kialakítani a pozitív életszemlélet, a pozitív gondolkodás.

Ez a fajta boldog bőségállapot érzés nincs összefüggésben a pénz és anyagi gazdagság mértékével. Sőt ha megnézzük azokat, akiknek sok pénzük és anyagi javaik vannak, azt láthatjuk, hogy legtöbben “anyagi bőségben” élnek ugyan, de nem boldogok, hiányt szenvednek valamiben.

Amit fent leírtam, bizonyára Te is egyet értesz vele, mégis jól tudom, anyagi világunkban, amikor mindenért pénzzel kell fizetni, nem egyszerű elérni a bőség – tudat állapotát.

Igen, valamikor régen engem is nyomasztottak a csekkek. Szinte rémálmaim voltak miatta. Mire a végére értem, kezdődött elölről. Hogy érezhettem volna bőségben magamat, el sem tudtam képzelni….. viszont az akarat megvolt bennem.
Láttam ismerősöket, akiknek szintén voltak gyermekei, fizetésük hasonló a miénkhez, mégis boldogabbak voltak, mint én.

Amikor végre felismertem, hogy a bőség csupán egy érzés, nem függ anyagi javaktól, és főleg nem befolyásolhatja  a boldogságomat, szinte szempillantás alatt megváltozott minden.
Itt megjegyzem, hogy abban az időszakban kezdtem el foglalkozni a kristályokkal, és az ezzel kapcsolatos tanulmányaim ösztönöztek arra, hogy elsősorban az érzéseimre figyeljek.

Akinek a pénzzel, anyagi jóléttel vagy általában a bőséggel, az emberi kapcsolatokkal és az élet örömeivel vannak gondjai, az nagy valószínűséggel a bőség és a jólét érzését nélkülözi.

Hiányt szenved, szükséget érez azon javak iránt, amelyek születésünknél fogva – ahhoz, hogy küldetésünket maradéktalanul teljesíteni tudjuk – mellénk van rendelve.

Igen, nem tévedés, minden aminek most hiányát érzed a rendelkezésedre áll, ott kopogtat az ajtódon, csak be kellene engedned.

Te hogy gondolkodsz a pénzről?

– Csak annyi van, amennyi szükséges

– Nagyon be kell osztanom

– Beosztással is kevés

– Nem is álmodozom arról, hogy több lehet

– Nekem ennyi jár

– Nekem a pénzért nagyon meg kell dolgoznom

– A szüleim is szegények voltak, én sem számíthatok többre

Ha így gondolkodsz, sajnos el is kerül a jólét lehetősége!

Ha a fenti válaszok valamelyikét választottad, akkor tudd, hogy a szegénységtől, szükség állapotától nagyon könnyű rettegni, de vigyázz, mert ennek az érzésnek a rezgésszinten kibocsátott energiája távol tartja tőled a bőség áramlását!

Ennél jobb a helyzet?

– Mindig éppen elegendő pénzem van.

– Nincsenek anyagi gondjaim.

– Bőségesen van, szerencsés ember vagyok.

– Tudom, hogy bármit elérhetek.

– Energiáimat mindig a célra összpontosítom, így a szükséges pénz a megfelelő időben mindig a rendelkezésemre áll.

– Pénzügyileg szabad és független vagyok.

Gratulálok, a legjobb úton haladsz!

Aki hisz az élet bőségében, bármilyen körülmények között is él, ennek energiája megsokszorozza energia vibrációját, ami szinte törvényszerűen magához vonzza minden szinten a szellemi, lelki és anyagi bőség – mint energia – áramlását.

A BŐSÉG ÉS A KRISTÁLYOK

Ha szereted a kristályokat, és szeretnéd kihasználni segítségüket a bőség, anyagi gazdagság bevonzására, akkor javaslom, hogy használd ékszerként, vagy a térben elhelyezve azokat a köveket, amelyek energiarezgése harmonizál a bőség áramlásának rezgésével.

Ezeket saját magad is beprogramozhatod, ha járatos vagy a kövek világában, de ha még nem ismered ki magad bennük, ajánlom Kristályok, ásványok ismerete online (személyes részvételt nem igényló) kurzusunkat, amelynek III.moduljában részletesen foglalkozunk a kristályok programozásával. Tanfolyamunkról IDE kattintva olvashatsz bővebben.

Hogyan segítenek a kristályok?

A bőséget, anyagi gazdagságot és a pénz vonzását segítő kristályok az általuk kibocsátott rezgéssel a tudat legmélyebb szintjén hatnak.

Felszínre hozzák azokat a rejtett tudati tartalmakat is, amelyek meggátolják a pénz áramlását, a bőség és a jólét érzését. (ld.feljebb, a szegénység tudatot, amikor hiányban szenved valaki)

Minden létezőnek – élőnek és élettelennek – megvan a maga energiarezgése. Így nekünk embereknek is, és a köveknek, kristályoknak is.

Rövid idézet Kuthumitól, aki elsősorban a kvarckristályokról tanít ( Michelle Ellof közvetítésében / 2003. 06.12.)

„ A kvarckristály, ami a mesterkristályok egyike, képes 4620 ciklusnyi rezgésre egyetlen másodperc alatt.

Ez valószínűleg nem sokat mond számotokra, de ez a rezgési tartomány sosem mérhető ember alkotta eszközökkel. Mindez azt jelenti, hogy mikor kimondottan egy kvarckristállyal dolgoztok, legalább 2000 ciklus/másodperccel emelitek a saját energiavibrációtokat.

Az emberiség nagy része másodpercenkénti 200 és 400 ciklus közötti tartományban vibrál. Azok, akik követik fényösvényüket, magasabb szinten vibrálnak, egészen fel a másodpercenként 900 ciklusig.

Képzelhetitek, akkor mennyire felerősíti egy kvarckristály az energiamezőtöket.

Ezt megint csak nem tudjátok mérni, de minél jobban megnyitjátok a tudatotokat ennek az energiának, ennek a tudatosságnak és minél többet dolgoztok vele, annál hamarabb kezditek tapasztalni az előnyöket, amiket ez az entitás nyújtani tud számotokra…… „

Eddig szól az idézet, bár Kuthumi még sokat beszél róla, amiről blogbejegyzéseimben is olvashatsz.

A változás életünk része!

Ha nyitott vagy az új dolgokra és nem elégszel meg azzal, ami most jelen van az életedben, akkor érdemes mélyebben is foglalkozni a kristályokkal, mert hasznos segítőink az életünk minden területén.

A kristályok segítségéről, programozhatóságáról nagyon sokat lehetne írni.

Ha komolyabban érdekel, és maximálisan ki szeretnéd használni a kristályok hatását és segítségét nem csak a bőség vonzásával kapcsolatban, hanem az életed minden területén, olvasd el ajánlatunkat IDE KATTINTVA

Mi a bőségkristály?

Saját valódi személyiséged (a Nap, a Hold állása születésed idején és az Ascendensed), a szülőktől “ellesett” életszemlélet és viselkedésminták együttesen hatással vannak rád, és kialakították a pénzzel kapcsolatos igényeidet.

Ez az oka annak, hogy vannak egyes emberek, akik jól kezelik és ügyesen szerzik meg a pénzt, és vannak akik hatalmas erőfeszítéseket tesznek, mégsem sikerül.

Valószínűleg hihetetlenül hangzik, de ezek az erőfeszítések hiábavalók. Lehet pillanatnyi sikerélmény, de a tartós siker nem ezen múlik!

Minden energia! A szegénység és a gazdagság is egyaránt rezgő, pulzáló energiahalmaz. Az érzéseinknek ugyanígy megvan a maga energiája.

Energia
Az elégedetlenségnek, félelemnek, rettegésnek a rezgésszinten kibocsátott energiája távol tartja a bőség áramlását, de még a jól megalapozott befektetéseket is negatívan befolyásolja.

Ha hiszel az élet bőségében, ennek energiája megsokszorozza energia vibrációdat, ami szinte törvényszerűen magához vonzza minden szinten a szellemi, lelki és anyagi bőség – mint energia -feléd áramlását.

Hiszem, ha látom – vagy – Látom, ha hiszem!

Ugyanazok a szavak, úgy tűnik, csak a sorrend más. Mégis különböző, és hatalmas az energia különbség a két érzésben.

A természetben nagyon sok kristály rezgése képes abba a rezgés – tartományba emelni az energiaszintünket, amely megegyezik, vagy hasonló a bőség rezgésével.

A legintenzívebb hatást bőség – kristályoddal akkor érheted el, ha a kristályt magad programozod magadnak!

Kristályok, ásványok ismerete kurzusunk harmadik moduljában könnyedén megtanulhatod a kristályprogramozást életed minden fontos területére. ( egészség, boldogság, anyagi jólét, munka, társkapcsolat, stb )
A programozott kristályok hűséges társaink, segítenek minket céljaink elérésében, vágyaink megvalósításában.

Hívd segítségül az angyalokat!

Vannak kristályok, amelyek – egyéb hatásaikon kívül – Angyalokkal való kapcsolattartást erősítik és a velük való kommunikációt segítik.

Az Angyali energiákkal kapcsolatban lévő kristályok felerősítik a jeleket és azokat a segítő energiákat, amelyeket az angyalok küldenek.

Képesek megnövelni az angyali energiákat, nagyszerűen alkalmazhatók az angyalokkal való kapcsolattartásra és különösen könnyen összehangolódnak az angyali világokkal.

Természetesen itt is az a leghatékonyabb, ha magad programozod a kristályaidat! A te energiáidat kell magába táplálnia, a te kéréseid, vágyaid rezgését kell, hogy megkapja!

Miután sikeresen felveszed a kapcsolatot bármelyik angyallal, bármiben kérheted a segítségét (egészség, siker, szerelem, bőség, stb)

Az Angyali energiákra programozható kristályokkal szintén megismerkedhetsz Kristályprogramozás tanfolyamunkon!

A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom!

Megnézem az ajánlatot!

Munkásságom támogatója: borkaszandal.hu