DANBURIT

A danburit kifejezetten spirituális kő, nagyon tiszta a rezgése,

és a szív energiájára hat

A danburit színe: fehér, rózsaszín, sárga, lila

Mind a személyes, mind a magasabb rendű tudatot aktivizálja, és az angyali birodalommal kapcsolja össze.

Ragyogását a kozmikus fényerőtől kapja, s néha egy Buddha–alak található a kristályon belül, amely a megvilágosodást és a spirituális fényt vonzza. Egyengeti az előttünk álló utat.

A danburit viselése kapcsolatot teremt a derűvel és az örök érvényű bölcsességgel. Meditációhoz használva a tudat magas állapotába visz, és megnyitja az utat a belső útmutatáshoz.

Kitűnő kő egy alapvető változás előmozdításához, és a múlt magunk mögött hagyásához. Alkalmas karmikus tisztítónak is, megszünteti a miazmákat és a mentális kényszerítő erőket, amelyeket tovább cipeltünk volna magunkkal.

A lelket új irányba indítja el. Az ágy mellé helyezve ez a kristály a távozó társául szegődik a halálon túli utazásra, és képessé tesz a tudatos spirituális átmenet megélésére.

Spirituálisan: a danburit serkenti a harmadik szem működését, a korona és a magasabb rendű koronacsakrát, megnyitja egészen a tizennegyedik szintig. Összehangolja a szívcsakrát a magasabb rendű koronacsakrával. Tisztítja az aurát. Elősegíti az álmok megértését.

Pszichológiailag: a daburit kiegyensúlyozottá tesz, megváltoztatja a mindennek ellenszegülő beállítottságot, gondolkodásmódunkat türelmessé és nyugodttá teszi.

Gyógyhatása: a danburit hatékony gyógyító. Megszabadít az allergiától, krónikus betegségektől, és méregtelenítő hatású. Gyógyítja a májat és az epehólyagot.

Ahol szükséges, súlygyarapodáshoz segíti hozzá a testet. Támogatja az izommunkát és a motorikus funkciókat.

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus

3 modul egyben most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla. Jelentkezési lehetőség ide kattintva

A weboldal és munkásságom támogatója: borkaszandal.hu

Tovább …

Ha tetszik amit olvastál, támogasd munkánkat azzal, hogy megosztod oldalunkat ismerőseiddel.

Köszönjük!