Fogyókúrát segítő,
lelki harmonizáló kövek

Hogyan tudják a kövek segíteni a fogyókúrát?

A kövek gyógyító ereje olyan módon segít a fogyókúrában, hogy közben a kiváltó okokat tárja fel és a tudatalattira hat.

A kövek az általuk kibocsátott rezgéssel hatnak. Testünknek, minden sejtünknek szintén megvan a maga harmonikus – vagy diszharmonikus – rezgése. Ezek a rezgések energiából és információkból állnak.

Akinek súlyfeleslege vagy bármilyen betegsége van (mivel a jelenség igaz a betegségekre is), ezt az információt közvetíti a térbe, ahol magához vonzza a kövek energiáját, amelyek képesek ezt a diszharmóniát harmóniára változtatni.

Az alább felsorolt kövek energiája feloldja azokat a lelki blokádokat amik a hízáshoz vezetnek, ezáltal elősegítik a fogyást.

Az eredményes fogyáshoz azonban rendkívül fontos, hogy merjünk szembenézni azokkal a lelki konfliktusainkkal, amelyek a kövek használata során felszínre kerülnek!

Az elhízás lelki oka

Mielőtt tovább lépnénk, nézzük meg az elhízás lelki okát, más néven lelki szimbólumát!

Az elhízás, túlsúly a belső kiteljesedés helyett külső teltséget mutat, az élvezetek vonatkozásában nem uraljuk a helyzetet. Harc önmagunk súlyával (súlyosságával, fontosságával), ami a figyelem, szeretet és biztonság utáni vágyat szimbolizálja.
Az evésben leljük örömünket, a szeretet és élvezet iránti igényünk így mutatkozik meg: a hiányzó szükségletek kompenzálása.

Az étel a jutalom eszköze, az étkezések kárpótolnak az egységérzet és a szívből feltörő érzések hiányáért.
Az elhízás tudat alatti védőréteg kialakítása az érzelmektől mentes, rideg környezettel szemben.

Elszigetelődünk saját kis mentsvárunkban.

Amint belső világunkat rendbe tesszük, a külső is egyenesbe kerül!

Az alább felsorolt lelki harmonizáló kövek feloldják azokat a lelki blokádokat, amelyek az elhízáshoz vezetnek.
Persze lehetnek lelki problémáid akkor is, ha az a súlyodon nem mutatkozik. A kövek használatával akkor fogysz csak, ha van miből lefogynod.

Ha sovány vagy, vagy testsúlyoddal nincs probléma, nem kell attól félni, hogy tovább fogysz!
Hiszen tudjuk, hogy a kövek a tudat szintjén hatnak, ezért ott segítenek, ahol arra szükség van!

Az alábbi kövek segíthetnek

Hogyan használd a köveket?

Kiválaszthatod azokat a köveket, amelyekre – érzésed szerint – szükséged van. Használj több követ egyszerre, ezek egymásra is hatással vannak, segítik, kiegészítik egymást.

Készíts, vagy készíttess belőlük nyakláncot (a nyaklánc, ami körbeöleli a nyakat, a test egészére van hatással), vagy karkötőt, amit azon a csuklódon hordasz, amelyikkel jobb érzésed van. A jobb kézen hordott karkötő a bal agyféltekére hat, a bal csuklón hordott pedig a jobb agyféltekére van hatással. Hallgass érzéseidre és a kövekre,  megmutatják, hol van szükséged a segítségükre.

Ha az itt olvasottak alapján kedvet kaptál a kristályokhoz és szeretnéd azokat használni, javaslom, hogy végezd el a Kristályok, ásványok ismerete online kurzusunkat, (távoktatásban működik, személyes részvételt nem igényel, így a világ bármely pontjáról, otthonodban ülve is elvégezhető.

Hópehely obszidián
Élénkíti az emésztést, aktiválja az elfojtott tudati tartalmakat.

Aventurin
Serkenti a zsír anyagcserét, nyugtatja a szívet, feledteti a gondokat.

Howlit
Segíti a fogyást, salaktalanítást, csökkenti a folyadékraktározást.
A “fogyókúrázók köveként” ismerjük. Segíti a kitartást és erősíti az akaratot. Elősegíti a blokádok minden fajtájának leépítését a testben és a lélekben egyaránt.

Malachit
Segíti a méregtelenítést, a szervezet savtalanítását, feloldja a lelki blokádokat, lelki egyensúlyt teremt. Tudatosítja az elfojtott érzelmeket, visszavezet a lelki harmóniához.

Rodokrozit
Segíti a méregtelenítést, a szervezet savtalanítását, stabilizálja a vércukorszintet és a vérnyomást. Elmulasztja a félelmeket, fokozza a hajtóerőt.

Kalcedon
Segíti az anyagcsere folyamatait, gátolja a tápanyag felvételt. Kiváló éhségérzet csillapító hatású, hatással van a pajzsmirigy működésére. Kiváló hatású a vércukorszint normalizálására, méreganyagok kiválasztására. Jó irányba befolyásolja a negativitást. Elsősorban azoknak ajánlott, akik nem merik kimondani ami bántja őket, úgy is mondhatnánk “lenyelik” a sérelmeiket. Segít a lelki traumák feldolgozásában.

Karneol
A bélflóra szabályozására, anyagcsere problémákra van hatással. Ezen kívül koleszterinszint csökkentő, fokozza a kitartást és az állhatatosságot, erősíti a belső indíttatásainkat.

Jade
Használhatjuk elhízás esetében, segít a sav – bázis egyensúly beállításában és megtartásában. Segíti az önmegvalósítást, a tudattalan félelmek legyőzését, visszaadja a belső békét és nyugalmat.

Citrin
Hasznos segítség elhízás (adipositas) esetében, segíti a méregtelenítést, tisztító hatású és normalizálja a vércukorszintet. Koleszterinszint csökkentő, oldja az energiarendszer blokádját, önbizalmat, bátorságot, új életenergiát ad.

Hegyikristály
Az anyagcsere élénkítésére, pajzsmirigy működés szabályozására is használjuk. Elősegíti a lelki harmóniát, megkönnyíti a lelkivilág feltárását. Gyógyítja a lelki sebeket, kiegyenlíti a lelki diszharmóniát.

Achát
Ajánlott elhízás esetében, mert fokozza a zsírégetést, segíti anyagcserét. Segíti a méregtelenítést. Alkalmas a negatív gondolatok és érzések megszüntetésére, önmagunk elfogadására. Segít a problémák megoldásában, gyógyítja az érzelmi sérüléseket.

Akvamarin
Hatással van az anyagcserére és a pajzsmirigy működésére. Enyhíti a depressziót, hangulatingadozásokat.

Ezzel a módszerrel  nem csak a súlyproblémádhoz nyúlhatsz hozzá új szemszögből, hanem számos további területen is jó eredménnyel használhatod a belső harmonizálást.

A saját szükségleteid szerint gondosan összeválogatott köveket a problémáid háttérében meghúzódó lelki okok, belső feszültségek oldására és ezáltal a testi – lelki állapotod harmonizálására használhatod.

Ha szeretnéd elsajátítani a kristályokkal való
foglalatosság csínját – bínját,

olvasd el ezt a rövid összefoglalót a tanfolyamunkról,
melynek 3 modulja egyben most összesen

csak 5.000 Ft.

Tanfolyamunk online, tehát személyes részvételt nem igényel. Kényelmesen, otthonodban ülve tanulhatsz, és annyi időt töltesz a tanulással, amennyi neked jól esik.

A tanfolyam anyagához való hozzáférésed örökös, függetlenül attól, hogy az oklevelet már megkaptad, bármikor visszatérhetsz a saját, jelszóval védett, zárt oldaladra. Ez azért is lényeges, mert tanulóinknak (a régieknek is!) gyakran adunk olyan ajándékot, ami a nyilvános oldalakon nem érhető el.

A Kristályterápiák tanfolyam 3 modulból áll, amelyek három nagy életterületet ölelnek fel.

Szeretettel segítünk!

I. MODUL
KRISTÁLYISMERET

Ebben a modulban az alapoktól indulsz, és a kristályokkal való ismerkedéstől lépésről – lépésre eljutsz a kristályokkal való harmonikus együttműködésig.


Recepteket is megismersz, ( Kristály balzsam, elixír, kristályvíz, testápoló, stb. ) valamint több, mint 20-féle testi tünetet dolgozunk ki mindhárom szinten (Test – Lélek – Szellem) a kristályokkal való kapcsolatban.

A tüneteknélnél figyelembe vesszük az Új Medicina (Biologika) szempontjait is a lelki konfliktusokkal kapcsolatban.

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről a modulról.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

II.MODUL
KRISTÁLY ASZTROLÓGIA

A Nap, a Hold és az Ascendens kapcsolatai a kristályokkal.

Ebben a modulban megismerkedhetsz többek között a valódi szerencseköveiddel, amelyeket születésedkor a különböző bolygók együttállásának energiája rendelt melléd. Saját gyógyító kristályaid, melyek a születésed folytán Téged szolgálnak, és megtudhatod azt is, hogy mi a küldetésed ebben az életben…. és még sok minden más is. 🙂

Mindezt meg fogod tudni állapítani bárkinek, akinek tudod a pontos születési dátumát!

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről  a modulról.

 kristalygyogyitas.hu kristály asztrológia

Mentés

Mentés

III. MODUL
KRISTÁLY PROGRAMOZÁS

Mire idáig eljutsz, megtanulod, hogyan váljék egy kő a Te “kiterjesztett Éneddé”.

A kristályok programozása egy izgalmas tudomány!

Valódi “varázslóvá” válhatsz a kristályaid segítségével, ha pontosan követed a tanultakat!

Megtapasztalhatod, hogyan segítenek neked a kristályok vágyaid elérésében, céljaid megvalósításában életed minden területén.

Ebben a modulban a Kristálygömb jövendölést is elsajátítod!

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről a modulról.

Mentés

Mentés

Mentés

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Tovább…

Mentés

Mentés

Mentés