Képek forrása: www.herkimerhistory.com

HERKIMER GYÉMÁNT
HATÁSA TESTRE ÉS LÉLEKRE

A Herkimer gyémántról fontos tudni, hogy valójában nem gyémántok, hanem kettős végű kvarckristályok , amelyeket a New York-i Herkimer megyében és annak környékén , valamint a Mohawk-folyó völgyében felfedezett dolomitkitermelésekben fedeztek fel .
A nevükben szereplő “gyémánt” az áttekinthetőségüknek és a természetes csiszolásuknak is köszönhető – a kristályoknak kettős végződési pontja, és összesen 18 “arca” van (mindegyiknél hat, a középpont körül hat).
Forrás: wikipedia

A Herkimer gyémántok dolomit üregekben képződnek

A herkimer gyémántnak tulajdonított hatások

A herkimer gyémánt energiát ad, élénkít, és fokozza a kreativitást. A ráhangolódást hatékonyan segíti, különösen a kisebb darabok.
Kivételesen tiszta kő, ezért ösztönzi az extraszensz képességeket, mint amilyen a tisztánlátás, a spirituális látásmódot és a telepátiát.

Összekapcsol a felsőbb dimenzióból érkező útmutatással, valamint megkönnyíti a tudatos ráhangolódást a magasabb rendű spirituális szintekre és a saját rejtett képességeinkre.

Tisztítja a csakrákat, és megnyitja a csatornákat a spirituális energia áromlásához.

A herkimer gyémánt – mivel biztosítja a finom oldást és átalakulást – lelki célunkat előtérbe hozza.

Ez a kristály ráhangolja az embereket a jóra, és a szeretetteljes kapcsolódásokra.

A herkimernek kristályemlékezete van, amelybe információt lehet raktározni és később visszakeresni, rendkívül jól programozható.

Azok közé a kristályok közé tartozik, amelyek legerősebben tisztítják az elektromágneses szennyeződéseket és a radioaktivitást, blokkolja a geopatikus stresszt.

A herkimer gyémánttal készített kristályvíz, elixír kitűnő méregtelenítő hatású. Véd a radioaktivitás ellen, és jó hatású az érintkezés útján terjedő betegségekre.

Megszünteti a geopatikus stressz vagy az elektromágneses szennyeződés okozta álmatlanságot.
Korrigálja a DNS–t, a sejtek rendellenességeit, helyre állítja az anyagcsere egyensúlyát.
Csökkenti a stressz és a feszültséget a testben. Segít felfedni azoknak a sérüléseknek és betegségeknek az összefüggéseit az előző életekkel, amelyeknek a jelenre is van még hatásuk.

Kitűnő hatású a herkimer gyémánt környezettisztító permete és drágakőelixírje.

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Kattints ide, ha olvasni szeretnél róla

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Tovább…