Hogyan viseld a személyes kristályodat?

Az előző oldalon kiválasztottad a személyes kristályodat. Ezért most azt mondom el, hogyan viseld olyankor, amikor szeretnéd valamilyen oknál fogva kifejezetten a segítségét kérni. Mint azt már elmondtam, a személyes kristályt valójában akárhogy használhatod, ahogy a kedved tartja. Marokkő, vagy ékszer formában is beteljesíti küldetését abban az esetben, ha mindig magadnál tartod.

Bármelyik kristályodnál jobban szeretnéd majd viselni a személyes kristályodat, hogy fokozza különleges képességeidet, és hogy erősnek érezd magad. Attól függően, hogy melyik testrészedet ékesíti, enyhén eltérő hatást érhetsz el vele. Vannak olyan helyzetek, amikor egy forma a test bizonyos pontján használva alapvetően erősebb hatású. Így most röviden vegyük át a formákat. Apropó: abban az esetben, ha még nem választottál, a fenti linkre kattintva megteheted, és aztán visszatérhetsz ide.

Nyaklánc

A nyaklánc, ami körbeöleli a nyakat, a test egészére hatással van. Serkenti verbális önkifejezési képességedet. Minden alkalomra ideális, ha beszélned, vagy alkudoznod kell, illetve ha valamilyen beszélgetős összejövetelen szeretnél megjelenni.

Medál

Ha a személyes kristályodból készült medált a szíved közelében hordod, fokozhatod az együttérző megnyilvánulásaidat azok felé, akikkel találkozol. Ezáltal ráadásul mélyebb benyomást is tehetsz rájuk. Ha pedig személyes kristályodat rövid láncon hordod, így a

Fülbevaló

A személyes kristályodból készült fülbevaló füleidet ráhangolja arra, ami növelheti benned a különlegesség érzését. Ilyen például a bók, vagy az irántad tanúsított figyelem, megértés, egyetértés.

Köldökékszer

Köldökékszer a kristályoddal a személyes erődet növeli. Másrészről viszont vigyázat! Az akupunktúrás gyógyítók kifejezetten felhívják a figyelmet, hogy nem szerencsés a köldököt és környékét átszúrni! A  köldök ugyanis olyan fontos meridiánon ül, hogy amikor piszkáljuk, diszharmóniát okozhatunk vele. Súlyos következménye lehet, ilyen például a depresszió.

Gyűrű

Kreativitásodat és hatékonyságodat növelheted, ha a személyes kristályodat az ujjadon viseled:

  • hüvelykujj – függetlenség
  • mutatóujj – vezetés
  • középső ujj – művészi törekvések
  • gyűrűs ujj – gyakorlatias és tartós eredmények
  • kisujj – írás, és kommunikáció

Az sem mindegy, melyik kezed ujjaira húzod a gyűrűt. Az aktív kezed – ha jobb kezes vagy, akkor a jobb, ha bal kezes vagy, akkor a bal – ujjainak jelentése aktív formában érvényesül. Abban az esetben pedig, ha a passzív kezed ujjain viseled a gyűrűt, a fenti értelmezés inkább befogadó. Következésképpen ha jobb kezes vagy, akkor a bal középső ujjad inkább a szépség elismerésére, mint az alkotásra utal.

Karkötő

A karkötő fokozza a lehetőségek iránti nyitottságodat, és a képességet, hogy megragadd azokat. Amikor karkötőt viselünk, a bőrünkön keresztül közvetlen kapcsolatba kerülünk a személyes kristályunkkal. A gyöngyökön átfűzött gumi biztosítja, hogy valamennyi gyöngyszem egyformán érintkezzen a bőrrel. Így  a kövek nem csupán az auránkon keresztül hatnak energiájukkal, hanem a bőrön át közvetlen hatást fejtenek ki ránk.

Végül, de nem utolsó sorban jobb és bal karunkban 6 – 6 energiacsatorna húzódik, az akupunktúra és az akupresszúra számára jól ismert meridiánok. A csuklónkon viselve a kövek energiát közvetítenek a meridiánok finom anyagi síkján az egész szervezet felé. Háromszoros hatásuk által – aurán, bőrön, és a meridiánokon át hatva – egyéni tulajdonságát optimálisan közvetíti, és gyógyító, harmonizáló befolyásuk a testet, lelket, és szellemet egyaránt érinti.

Bokalánc

Magabiztosságot ad a felfedezéshez, és segít, hogy kiszűrhesd a tapasztalatokból mindazt, ami fejlődésedet elősegítheti. A bokát egyfajta hídnak is nevezzük, ami kötelék közted és a föld között. A bokákon keresztül áramlik a spirituális energia felülről lefelé, és lentről fölfelé. Segítségükkel vagy képes előrehaladni, felkelni, stabilan állva maradni. A bokák véghez viszik az irányváltoztatásokat, következésképpen az általad hozott döntéseket szimbolizálják.

Lábujj gyűrű

Fiatalok körében manapság divatos a lábujjgyűrű. Ha személyes kristályodat a lábujjadon hordod, az csodás kalandokra hív önmagad felfedezésében.

Végezetül pedig – mivel sokan megkérdezik – kristályok, ásványok eladásával én nem foglalkozom. Szeretettel ajánlom az alábbi két webáruházat, ahol én is szívesen vásárolok: Ametiszt ásványbolt és Kristály centrum

Tovább ….

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Mentés

KRISTÁLY – ASZTROLÓGIA

Bővebben

KRISTÁLY PROGRAMOZÁS

Bővebben

Mentés

Mentés