HOWLIT

A HOWLIT hatása testre és lélekre

Színe : fehér, szürke, sárga, barna
átlátszó, áttetsző

A howlit a borátok, karbonátok, nitrátok ásványosztályban az önálló kalcitcsoport tagja.

A howlit higgadtságot és türelmet kölcsönöz, méregteleníti a testet és a lelket.
Tulajdonosát megtanítja, hogy meghallgasson másokat, elmélyíti az önmaga és mások iránti szeretetét.

A howlit magához vonzza és segít kiüríteni a testi, az emocionális és a lelki mérgeket is, így segítve minket, hogy olyan tisztává és világossá váljunk, mint amilyen ő maga.
Egy ilyen méregtelenítés ellazítja a szellemet és a lelket, nagyobb higgadtsághoz és szemlélődő magatartáshoz vezet. Segít abban, hogy ismét elfogadjuk és szeressük önmagunkat.
Javítja a diplomáciai készséget és belátást. Segíti az önállóság kialakulását, életünk önálló irányítására, figyelmességre ösztönöz.

A howlit segíti az ellazulást is. Az izgalmi állapot elmúlik, a nyugalom és higgadtság visszatér általa.
A howlittal történő „ belső nagytakarítás” után ismét helyet kaphatnak bennünk mások is: türelmesebben bánunk embertársainkkal, szívesebben figyelünk oda rájuk és meghallgatjuk Őket anélkül, hogy kész kommentárjaink vagy ellenérveink lennének mondanivalójukhoz.

Ezen a módon erősíti bennünk a felebaráti szeretetet és az embertársaink szükségletei és kívánságai iránti megértést.

A howlit a fogyókúrázók köve!

A howlit óriási segítség a súlyproblémákkal küzdő emberek számára, a fogyókúrázók köveként is ismerjük.

Segít a fogyásban és salaktalanításban, mert élénkíti az emésztést és a szervezet méregtelenítését, erősíti a hasnyálmirigyet és csökkenti a koleszterinszintet.
Ezért használhatjuk emésztési problémák és gyomorfájás esetén is.
Enyhíti a bélzavarokat, a gyomorémelygést és a hányingert.

A howlit csökkenti a folyadékraktározást is.
Hatásosan oldja a görcsöket és kólikát, segít a feszültség okozta fejfájás és migrén esetében is. Gátolja a véralvadást így csökkentve a trombózis veszélyét.

Erősíti a fogakat, a szívet és az ereket.
Fejfájás, reumatikus megbetegedések és neuralgia esetén is része lehet a kezelésnek.

A howlit fizikai síkra gyakorolt hatását a lelkiekre kifejtett hatása is támogatja. Erősíti az akaratot és a kitartást.
Segíti a blokádok minden fajtájának leépítését, testben és lélekben egyaránt.

A howlit fehér színe magába foglal minden energiát, mint a fehér fény, mielőtt kibontakozhatnának belőle a színek sprektumai.

A howlitnak rendkívüli a nyugtató hatása. A párna alá téve kitűnő ellenszere az álmatlanságnak, különösen akkor, ha ezt a túlzottan igénybe vett agy okozza. Elixírként álmatlanság ellen ajánlott használni, lefekvés előtt egy órával kortyintsunk belőle.

A howlit összeköttetésben áll a spirituális dimenziókkal, megindítja a ráhangolódást, valamint felkészíti az elmét a bölcsesség és az ösztönös megérzések befogadására.

Megkönnyíti a testen kívüli utazásokat, és az előző életekhez való hozzáférést. Ha tekintetünket egy darab howlitra fókuszáljuk, egy másik időbe vagy dimenzióba tud elvinni bennünket. A harmadik szemre téve megnyitja más életek emlékeit, beleértve a két élet közötti állapotot is és a spirituális dimenziókat.

A howlit kifejezésre juttatja a törekvéseket, legyenek azok akár spirituálisak, akár az anyagi világhoz kötődőek, és hozzásegít az elérésükhöz.
Türelemre tanít, és segít megszüntetni a dührohamot és a fékezhetetlen haragot. Egy darabot a zsebünkbe téve elnyeli a haragunkat, és bármit, ami ellenünk irányul. Lehetővé teszi a gáncsoskodásra és az önzésre való hajlam legyőzését, erősíti a pozitív jellemvonásokat.

A howlit csillapítja az elmét, kitűnő alváshoz vagy meditáláshoz. Nyugodt és értelmes kommunikációra ösztönöz. Erősíti az emlékezetet és serkenti a tudásszomjat.
Megnyugtatja a zavaros érzelmeket, különösen azokat, amelyeket az előző életek okozzák. Felbontja azokat a kötődéseket, amelyek a régi érzelmeket a jelenlegi élethez láncolja.

A howlit az Ikrek jegy szülötteinek szerencseköve

A howlit lehetővé teszi, hogy az Ikrek még stresszhatás esetén is ésszerű érvekkel alátámasztott , higgadt kommunikációt folytasson.
Ellensúlyozza a felületes gondolatokat és a szórakozottságot. A howlit ösztönzi az érzelmek kifejezését is és segít abban, hogy olyannak mutassa magát amilyen.

Az Ikrek szülöttjei szeretnek beszélni az érzelmekről, megélni már nem annyira. Meglehetősen felületes érzelmeik vannak, a beszélgetés pedig jó eszköz arra, hogy elrejtsék a valódi érzéseiket.

A howlit ösztönzi az érzelmek kifejezését és segít abban, hogy olyannak mutassa magát, amilyen.

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Tovább …