NAPKŐ

A NAPKŐ hatása testre és lélekre

A napkő erősíti a vegetatív idegrendszert, elmulasztja a félelmeket és a depressziót, optimizmussal tölt el.

A napfonat csakra fájdalmait és problémáit orvosolja.
A szív erősítésére, a szívritmus egyenletessé tételére éppúgy használhatjuk, mint minden egyéb szívproblémánál.

A napkő hatásos asztmatikus megbetegedések esetén is.
Meleg, lágy kisugárzása fáradtság esetén új energiával tölt el.
Enyhíti a vesepanaszokat és a köszvényt.

Megszünteti a negatív érzelmeket, az aggodalmat, visszaadja saját kilétünk érzetét.

A napkő olyan mint a Nap, összefüggésben van a szenvedéllyel, a testi energiákkal és az egészséggel. Fényhozó kő, ami erősíti bennünk a melegszívűséget.

Napkő = hematitföldpát.

A napkő áttetsző, átlátszatlan, színe vörösesbarna, barnásvörös, ritkán aranybarna, fénylő lapocskákkal. A napkő fémes csillogását a két hasadási iránnyal párhuzamosan beépült piros színű hematitlemezkék idézik elő.

Figyelem!

A szintetikus anyagból készült csillogó Goldfluss követ sokan helytelenül összetévesztik a napkővel! Sajnos néhány kereskedő is napkőként árulja, de ezt nem szabad megvenni, ha a gyógyhatását szeretnénk érvényesíteni!

A Goldfluss egy valóban szép, mutatós kő, de üvegből készült mesterségesen, semmiféle gyógyhatása nincs!

Én választok, vagy a kő választ engem?

Gyakori, hogy valaki válogat a kövek között és ellenállhatatlan vágyat érez egy kő iránt. Úgy érzi, belebetegedne ha azt a követ nem venné meg. Akár hisz a kövek erejében akár nem, ilyenkor a kiválasztott kő máris dolgozott!

Ha az érdeklődésed azért esett most a napkőre mert tetszik, akkor olvass arról, milyen ember lehet az, akinek a választása erre a kőre esik!  (ismerkedj magaddal 🙂 )

Aki a napkövet választja, annak élete első számú hajtóereje, hogy bárhol is jár, bármit is tesz, a lehető legfényesebben tündököljön. Ahogy azt a neve is mutatja, a napkő azoknak való, akik szeretnének ragyogni és reflektorfényben sütkérezni. Aki ezt a követ választja, az nagy valószínűséggel hírnévre vágyik.

Megbízhatóságának, nagylelkűségének és személyes erejének köszönhetően büszke és méltóságteljes lénye általában megkapja a kellő tiszteletet. Erősen hisz az életben, hozzáállása olyannyira nemes és nagyvonalú, hogy a kisebb részleteket gyakran veszni hagyja.

Idealista és őszinte személyiségét mélyen megrázza, ha becsapják. Nagylelkűsége, vidám és kedves természete mellett esetenként dölyfös és nagyképű, sőt akár felvágós is lehet.

Azokon a munkahelyeken hozza ki a legtöbbet és legjobbat magából, ahol drámai érzéke helyet kaphat, ahol sütkérezhet a reflektorfényben, ahol használhatja a tekintélyét és ahol megcsillogtathatja a nagy, átfogó feladatokban megmutatkozó szervezőképességét.

MIBEN SEGÍTHET A NAPKŐ?

A napkő segít levetkőzni a gátlásokat és felszabadítja tulajdonosát az őt visszatartani igyekvők hatása alól, hogy igazi lénye mindenen átragyoghasson.

A napkő segítségével nem fogsz többé kifogásokat keresni, hanem valóban a tettek mezejére lépsz majd.
Megerősít, hogyha szükséges, tudj nemet is mondani.

A napkő kimeríthetetlen fizikai energiát ad a kreatív munkához vagy az előmenetelhez. Emlékeztet továbbá arra a csodás lényre aki TE magad vagy, és segít, hogy a megfelelő módon bánj saját magaddal.

A napkő az élet napos oldalának meglátására ösztönöz, ezen kívül segít előnyt kovácsolni a hátrányokból.

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Tovább …